המשרד.

TeddyPicker

New member
המשרד.

אני היחידה שרואה עוד תוכנית ממוצעת [במקרה הטוב] בעתידה של יס? והפעם, חיקוי [אוי רגע, "טרפיטציה עדכנית ורלוונטית לישראל"] של סדרה מצליחה בארה"ב? זה התחליף לעובדה שהם לא הצליחו לקנות את המשרד הנורמלי, עם סטיב קארל, או אפילו את המשרד המקורי, עם הבחור הבריטי האידיוט ההוא? [ששמו ברח ממני, אבל הוא משעשע]. וברצינות, "חתול"? קונאן או'בריין התהפך בטוויטריו. אולי במקום להשקיע בסדרות-מקור שיעודה להיכשל [בואו נודה בזה, אי-אפשר לשחזר את ההצלחה של "השיר שלנו"], יושקעו יותר משאבים בהבאת סדרות מחו"ל מהר יותר או לפחות מגוון רחב יותר סדרות?

TheLost

New member
לא נראה לי שב"המשרד" הישראלית

הם מכוונים לשחזר את ההצלחה של "השיר שלנו".

Aviad1987

New member
ואני רואה בהודעה שלך את הישראליות לשמה

לשפוט דבר אפילו לפני שראית שניה ממנו. וסליחה, אם ראית את כל הקטעים בפייסבוק אז ראית 2 דקות ממנו, ולחרוץ עליו גזר דין מוות אף על פי שגם האידיוט הממוצע יכול לראות את ההשקעה שניכרת בהשקה של התוכנית הזאת וכוללת פרומו ג-א-ו-נ-י. שאני לא יודע אם מועתק, מבוסס, מושתת או מה שזה לא יהיה על הגירסה הבריטית האמריקאית (אפרופו - הבריטית שודרה ביס עוד שנים לפני שהוט ידעו לרכוש סדרות) אבל כך או כך אני מצפה. אם אתבדה - חבל.

tombaraksaar

New member
הבחור הבריטי

הוא ריקי ג'רוויס, והוא גאון, לא רואה את סטיב קארל.... הוא המציא את המשרד וכל השאר היסטוריה.... גם הסדרה שלו ניצבים סדרה גאונית... שיהיה בהצלחה לגרסא הישראלית, אין סיכוי שזה יהיה ראוי לצפייה.....

assafTV

New member
yes ערכה הקרנה מוקדמת לסדרה

אליה היא הזמינה בלוגרים ואת אוהבי הסדרה (הבריטית ו/או האמריקאית) שהם גם המעריצים הנאמנים ביותר שלה ולכן גם הביקורתיים ביותר. פרקי הגרסה הישראלית התקבלו אצלם באהדה רבה. אתה מוזמן להביע את דעתך על הגרסה הישראלית, אבל כדאי גם שתצפה בה לפני שאתה מביע דיעה כה נחרצת.

tombaraksaar

New member
נחייה ונראה...

אני רק אומר שזה לא קל להיכנס לנעליים של "המשרד".... האמריקאים לא הצליחו לדעתי... הלוואי ואני טועה ותהייה זו סדרה ראויה.....

למעלה