המשמעות האמיתית של החיים.

המשמעות האמיתית של החיים.

עכשיו ברקע מתנגנת לה נעימת הנושא של ה``טוב הרע והמכוער``. השיערות סומרות שהרובים יורים. הגיטרות הקטלניות החצוצרה המשתגעת. כל זה מביא אותי למשמעות החיים. הנקמה. או בשמה היותר מסחרי: ``לדפוק את האנשים הרעים``. אתם הרי יודעים יותר טוב ממני שתמיד חלמתם על זה- לחסל את הדרקון הרע, להוריד את הריבית, להלחם בגלובליזציה, להביא לשרון את הלב של ערפאת על שיפוד. ועכשיו אתם יכולים. הגיע הזמן לשנות את העולם. ואני לא מדבר על שינויים חסרי חשיבות כמו חוזי שלום ורציחת ראשי ממשלה(שיכתב בפרוטוקול: אני נגדיהם), תמיד יהיו אנשים מטורפים שיעשו אותם. אבל את הדברים החשובים ביותר תורנו לעשות. כל פעם שאתם רואים נהג מטורף על הכביש- תרביצו לו. כל פעם שאתם רואים איזה מנכ``ל שחוממ את החלשים- תשרטו לו את האוטו ותזיינו את הבת שלו. כל פעם שאתם רואים אדם שיורק על אדם אחר ומבזבז מים- תדקרו אותו. עכשיו ברקע: rage against....-אבטיח בשקל. (כמה שהשאיר הזה עזר לי להיכנה מאוויר של לפני דו קרב בכיכר לאווירה של לשבור לשבור). ``איזה זמן יותר טוב מעכשיו.. איזה מקום יותר טוב מכאן`` התחילו! החלק שלי: כל פעם שאני רואה הודעה של אויבת המדינה, המרשעת הנוראית, _snfkin_ אני כותב בוז. עיזרו לי ואל תמחקו את הודעתי. קודם נגרש אותה מהפורום. אחרי זה מהמדינה. ואז אני אערוך את המסר ומתן לגבי חזרתה בתנאים מיוחדים. ככה עושים עולם מושלם. ערן.

הממ

אתה צודק בהכל, נראה לי, אבל מה הבעיה עם סנופקין? אני לא הרבה בפורום, אבל היא נראית בסדר. וסנופקין עצמו (המקורי) שולט. לא יכולתי להניח להודעה שלך להשאר בלי תגובה? ובתור שחקן דיאבלו 2 (לא ממש וותיק) שחטתי מפלצות לרוב. דווקא לא דרקונים, לצערי כנראה לא יהיו דרקונים. shine

flameable

New member
אנ ייודעת

ממש באסה! go amazon go! אני עדיין צריכה להרוג את אנריאל - לא היה לי זמן לשחק דיאבלו. יש לי משהו (משחק) יותר טוב :) flame

איכסה דיאבלו

אני שונא. אבל אני חולה על Heroes לא 3 ! אלא 2 ... אני פשוט חולה על זה .. למרות ששנים לא שיחקתי בזה, אני פשוט חרשתי על המשחק הזה, הורדתי מפות מהאינטרנט .. עשיתי את כל האפשרויות שיש .. אבל היום חזרתי לשחק בזה .. שיחקתי עם חבר שלי והיה ממש סבבה .. רק שכל הקטע הזה שהמחשב מטלפרט את עצמו לכל מקום זה דפוק מאוד לפי דעתי .. וגם הקסם שמחייה מתים .. זה לא הוגן אני חושב ..

טעות בפורום

חברה פורום תיכוניסטים פורום משחקי מחשב זה בהמשך המסדרון דלת ימנית משמאל

neverlasting winter

אתה מטומטם ! ורציתי להגיד לך את זה אתמול....אבל פשוט המחשב שלי לא תפקד כמו שצריך, הוא נתקע 4 פעמים והייתי צריכה לעשות restart כל הזמן,ואחרי הפעם הרביעית פשוט התייאשתי,אבל הנחתי שאני יכולה לחכות עוד כמה שעות בשביל להגיד לך עד כמה אתה מפגר!!! ואני שונאת מחשבים!!!!!! אוף!!!

tenen

New member
גם אני אוהב את heroes... :)

משחק גדול חבל שנמחק לי... דרך אגב שמעתי שיוצא עכשיו או בקרוב מספר 4 :) תוסיף אותי לאי סי קיו שלך ושיצא אני לא אצטרך לשחק לבד :) ICQ:71903061

שאלה

אפשר לשחק את זה דרך האינטרנט ? כי דרך שיחת טלפון זה יעלה פול כסף .. ד``א זה אמור להיות חרא .. בזמן שאתה משחק את התור שלך, מה אני אמור לעשות ? ובשלבים מתקדמים של המשחק .. התורות יקחו הרבה זמן סביר להניח.

kirk hammet

New member
הנה מה שאנחנו עשינו.

עשינו את זה עם הירוס שלוש כשהיינו מכורים לזה קשות (ואחר כך גם עם טיבריאן סאן וצמפיוניפ מנג`ר ורד אלרט 2). יש לי חבר (למרות שבזמן האחרון קשה להגדיר את זה ככה , הבחור נהיה מניאק בצורה מדהימה , לא שזה מעניין מישהו) שיש לו שני מחשבים שהיו מחוברים ברשת בבית , והיינו עושים כל מיני טורנירים אחד נגד השני שם ,על הרשת ביניהם , שזה כידוע לא עולה כסף.

אם לאבא שלי היה זמן

אז גם לנו היה כזאת רשת בבית. בין 4 מחשבים ... ואז היינו גם יכולים להיות מחוברים לאינטרנט ביחד ... פינת הציטוט: ``גלעד, תזכיר לי להביא את הכבלים, ואולי נסדר את זה אפילו מחר`` פעם אחרונה ששמעתי את זה הייתה לפני חודש. כיום הוא עונה לי בנשיפה, שרומזת לי ``עזוב אות בשקט יא קרציה``.

kirk hammet

New member
אתה יודע מה שאומרים.

אתה לא יכול לצפות מזקן לעשות עבודה של גבר. תעשה את זה בעצמך אם זה מה הוא מגיב.

איזה יופי

בעקבות הדיון הזה, חזרתי לשחק בהירוס הרבה ... עכשיו אפילו הורדתי מפות. ושימו לב לצירוף מקרים הזה .. חבר שלי התקשר עכשיו ואמר לי ``תגיד, אתה זוכר את הירוס ? בא לי ממש לשחק !`` איזה מקריות :) בכל אופן .. הצלחנו לארגן משחק של 5 אנשים !!! יש לי מה לעשות בלילה !

superman

New member
אהבתי פעם הירוס...

אתם משחקים ב2 או 3? ובכל מקרה... מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד את 2?

3

למרות שאני מעדיף את 2 אם אני אמצא את הדיסק, אני אוכל לשלוח לך את הקובץ המקובץ באיי סי קיו ... אבל אני צריך קודם לחפש אותו. נ.ב קירק, אם לא תפסיק עם התמונות המחורבנות האלה, אני שוקל להחרים אותך.

kirk hammet

New member
חרם ?!

סין , המעצמה הקומוניסטית האחרונה עלי-אדמות , סובלת ממעין חרם גלובלי , ותראה , הם מארחים את האולימפיאדה. אנחנו לא מפחדים מחרם קפיטליסטי !

kirk hammet

New member
המלצה: אל תשחק יותר מדי

אחרת זה יימאס עלייך שוב אחריי יומיים. זה תמיד קורה לי ככה. אני מתגעגע למשחק מסוים , חורש עליו , מפסיק לשחק בו , ואז יום אחד נזכר שהוא קיים ושוב חורש.

kirk hammet

New member
זה מזכיר לי את וורמס

וורמס , התולעים הנלחמות האלה ? אין מה להגיד , סטארט-אפ מטורף. אני כל כך מאוהב במשחק הזה. להפגיז , לשים מוקשים , והכל , וזה כזה כיף.

למעלה