המשך תאונה בכביש 1

• פותח הנושא 120
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

120

New member
המשך תאונה בכביש 1

המשך תאונה בכביש 1
שימו לב לצמיגים של מערבל הבטון - דגש על העליון בתמונה

orensaab

New member
מעשה חמור

המשך תאונה בכביש 1
מעשה חמור
יש כאן שני צמיגים שונים על אותו הסרן, וגרוע מכך, אלו צמיגים לסוג תנועה שונה ובצמד יחיד. ברור מאוד שהצמיג העליוןלא תקין. ייתכן וגם קוטרו החיצוני שונה, ויוצר עומס מוגבר על עצמו או על הצמוד שלו.

למה זה מתגלה רק כשיש תאונה??!!

מעשה חמור
יש כאן שני צמיגים שונים על אותו הסרן, וגרוע מכך, אלו צמיגים לסוג תנועה שונה ובצמד יחיד. ברור מאוד שהצמיג העליוןלא תקין. ייתכן וגם קוטרו החיצוני שונה, ויוצר עומס מוגבר על עצמו או על הצמוד שלו.
למה זה מתגלה רק כשיש תאונה??!!

ארזS

New member
תענה לי תשובה רצינית

שהמדינה - ציבור + שלטונות -
תתעורר כדי למחוק את הכתם השחור הזה המהווה תעודת עוני לשלטון החוק (יחד עם עוד הרבה מחדלים) ואיום על עתידה.
תענה לי תשובה רצינית
האם זאת התקווה שלך או שאתה באמת מאמין שזה יקרה ?

ארזS

New member
אשרי המאמין ! ../images/Emo45.gif

טרם התיאשתי מתקווה שדברים ישתפרו
אשרי המאמין !

אני כבר פסימי. לפעמים, וסליחה על הציניות, נראה לי שבמדינה שלנו מעדיפים שיקרו תאונות, כדי שתהיה פרנסה לחברה קדישא, לפחחים ולצבעי הרכב... עצוב, אבל אינני רואה שינוי לטובה באופק הקרוב.

אני חרד מהמסקנות וההשלכות

אשרי המאמין !

אני כבר פסימי. לפעמים, וסליחה על הציניות, נראה לי שבמדינה שלנו מעדיפים שיקרו תאונות, כדי שתהיה פרנסה לחברה קדישא, לפחחים ולצבעי הרכב... עצוב, אבל אינני רואה שינוי לטובה באופק הקרוב.
אני חרד מהמסקנות וההשלכות
של הערכה כזו.

ללא ספק - מחדל זוועתי !

מעשה חמור
ללא ספק - מחדל זוועתי !
צריך להעמיד את הנהג, את מפעילו ואת החברה לדין והנוסעים שנפגעו צריכים לתבוע תביעות אזרחיות אישיות מהנהג לתשלום פיצויים אדירים לכל חייו !

אבל מה עם מניעה?

ללא ספק - מחדל זוועתי !
צריך להעמיד את הנהג, את מפעילו ואת החברה לדין והנוסעים שנפגעו צריכים לתבוע תביעות אזרחיות אישיות מהנהג לתשלום פיצויים אדירים לכל חייו !
אבל מה עם מניעה?
להקדים תרופה למכה = prevention is better than cure?

elians

New member
רק תביעות ענק שכאלו

אבל מה עם מניעה?
להקדים תרופה למכה = prevention is better than cure?
רק תביעות ענק שכאלו
ירתיעו את הציבור, לאנשים לא אכפת כל הקנסות הזעירים שמטילים עליהם. אלא צריך לפגוע בהם בכיס .. לא אכפת להם לסכן את עצמם כמו שאת הכיס שלהם!

זה נכון שהמחיר שעבריין ישלם

רק תביעות ענק שכאלו
ירתיעו את הציבור, לאנשים לא אכפת כל הקנסות הזעירים שמטילים עליהם. אלא צריך לפגוע בהם בכיס .. לא אכפת להם לסכן את עצמם כמו שאת הכיס שלהם!
זה נכון שהמחיר שעבריין ישלם
צריך להיות תואם את חומרת המעשה ("מידה כנגד מידה = let the punishment fit the crime"). אבל בנוסף, אני חוזר על טענתי שהמערכת חייבת ליצור מצב שעבריין - גדול סיכויו להיתפס (גם אם טרם הספיק לגרום לתאונה). זה אחד המאפיינים של מדינה המכבדת את עצמה ואת חוקיה...

Golf Bravo

New member
לדאבוננו במדינת ישראל הדבר לא אפשרי

ללא ספק - מחדל זוועתי !
בנסיבות של תאונת דרכים, הערוץ היחיד לתביעה הוא על פי חוק פיצויים לנפגעי תאונות דרכים. הנהג (באם היה כיסוי ביטוחי) אינו צד לתביעות כאלה ולכן גם לא ישלם דבר. מי שצריך לטפל במחדלים כאלה הן רשויות המדינה.

אפשר כמובן לתבוע על נזקי ממון

בנסיבות של תאונת דרכים, הערוץ היחיד לתביעה הוא על פי חוק פיצויים לנפגעי תאונות דרכים. הנהג (באם היה כיסוי ביטוחי) אינו צד לתביעות כאלה ולכן גם לא ישלם דבר. מי שצריך לטפל במחדלים כאלה הן רשויות המדינה.
וחוץ מזה.. אתה רואה את חוק הפיצויים בצורה מאד שלילית, נכון שיש לו צדדים שליליים כמו במקרה הזה... אבל יש לו גם הרבה צדדים חיוביים.

תיקון טעות-אני לא מרוכז

וחוץ מזה.. אתה רואה את חוק הפיצויים בצורה מאד שלילית, נכון שיש לו צדדים שליליים כמו במקרה הזה... אבל יש לו גם הרבה צדדים חיוביים.
תיקון טעות-אני לא מרוכז
לא נזקי ממון, אלא יותר מדוייק נזקים שאינם נזקי גוף, קרי נזקי רכוש

ariel0

New member
אבל, עד כמה שאני יודע חוקי

המשך תאונה בכביש 1
אבל, עד כמה שאני יודע חוקי
החוק אוסר לשים צמיגים שונים בגודל מהמוגדר ברשיון ולערבב צמיגים רדיאלים ולא רדיאלים. חוץ מזה, אפשר (אבל לא רצוי) לעשות הכל. פעם התקינו לי ברכב (ליסינג) צמיג אחד שונה, בדקתי את החוק, וגיליתי שהדבר חוקי למהדרין. אריאל

סתם כך לפי ההגיון ותגידו לי אם

המשך תאונה בכביש 1
סתם כך לפי ההגיון ותגידו לי אם
אני צודקת, נראה לי שצמיגים עם חריצים לרוחב הצמיג כמו בשלושה שרואים בתמונה יותר בטוחים מצמיגים בהקף הצמיג כמו בצמיג העליון הדפוק. האם זה נכון?

מצב
הנושא נעול.
למעלה