המשך עלילות המתלה המעפן

moko21

New member
המשך עלילות המתלה המעפן ../images/Emo69.gif

היום הגעתי בבוקר למוסך המרכזי של עופר אבניר, דיברתי עם מנהל המוסך (פיטר) שלקח סיבוב , וחזר עם המסקנה הנחרצת שאין שום בעיה. אחרי שהבהרתי לו שאני בן אדם עקשן ונודניק, ושלא כדאי לו להתעסק איתי
לזכותו ייאמר שהוא לא התווכח, ואמר שהוא לא רוצה שאני אצא בהרגשה רעה, וסגרנו על ספייסרים והחלפת שמן בולם במסגרת האחריות. כשחזרתי לקחת אותו,שאלתי אותו מה עשו, והוא אמר שהחליפו שמן, אבל לא התקינו ספייסרים מאחר והספייסר לא נכנס והבולם לא נסגר עם הספייסר (זה הגיוני? לי נראה שלא) בכל מקרה בנסיעה הביתה פתחתי קצת מצערת, וההתנהגות מרגישה קצת יותר טוב אבל הבעיה העיקרית, שהיא נידנוד של הכידון במהירות של +120 (בעיקר בהטייה, אפילו קלה)לא נפתרה. ההרגשה היא שכאילו אני מנדנד את הכידון קלות, מה שכמובן גורם לכל האופנוע להתנדנד. פיטר ביקש שאתקשר אליו מחר ואגיד לא אם היה שינוי. מה כדאי לעשות? להמשיך בניג'וסים? או שאולי זוהי התנהגות האופנוע?

Torquefreak

New member
תמצא מישהו

עם משקל דומה לשלך ותרכיב אותו. אם הנדנודים חוזרים גם בהרכבה תחזור למוסך ותבקש מהמכונאי שיצא לסיבוב איתך בהרכבה. כשהאופנוע יתחיל לנדנד תפנה את תשומת ליבו של המכונאי ותתן לו להרגיש למה אתה מתכוון. הוא יאמר לך אם זה טבעי או לא. ד"א על מה רכבת קודם?

enigo

New member
מיסבי היגוי מהודקים כראוי?

חופש בהם עשוי לגרום תופעות כמו שציינת

asparagos

New member
תמשיך בניג'וסים

1 - אני מקווה שהחליפו לשמן יותר סמיך, כן?! 2 - אין ספייסרים שלא נכנסים - יש מכונאים שלא יודעים להכניס, או ספייסרים לא מתאימים. תבקש שישיגו ספיסר/מכונאי מתאים ויכניסו (5 דקות עבודה). בהצלחה

JoyRider

New member
אצלי היו נדנודים כאלה ב GS

נעלם אחרי כיוון בולם אחורי!

moko21

New member
כיוון בולם אחורי?

אתה מתכוון לשינוי דרגת הקשיחות? ואם כן - הקשחת אותו או ההיפך?

JoyRider

New member
אכן הקשחתי.. אבל זה תלוי במשקל

של הרוכב בעיקר. הכיוון הנכון הוא כאשר הבולם שוקע בכשליש מהמהלך שלו ברגע שאתה מתיישב עליו. כמו כן הוקשח הקדמי, אבל זה בלי קשר... סתם שיפר את ההתנהגות.

x0d

New member
רוצה לקנות ממני את הCBF?

יפתור לך את כל הבעיות, עלי...

asparagos

New member
מה קורה איתך?

יום אחד קונה את ה500 הכי טוב שיש ויומיים אח"כ מוכר? עוד לא התחלת להכיר אותו... למה?

D the kid

New member
הצעה ../images/Emo101.gif

אם עוד לא ניסית (שסביר להניח שלא ניסית), תקפוץ למקום שנקרא 'אחד על אחד' (דרך קיבוץ גלויות 75 ת"א), תפנה לסטפן, תגיד לו ששלחו אותך מהפורום, וספר לו את העניין. יש סיכוי טוב מאוד שהוא יעלה על הבעיה, ואז יציע פתרונות שאתה תחליט היכן ליישם. לא יעלה לך כלום, ואין לך מה להפסיד. אגב, עדיף שתתאם איתו בטלפון לפני כן (03-5184888). בתקווה שזה יפתור לך את הבעיה, D.

asparagos

New member
../images/Emo45.gif רעיון טוב

כי זה קשה לעלות על בעיה כזאת בהתכתבות...

T0MERKE

New member
../images/Emo45.gifרעיון טוב

ZZofeR

New member
../images/Emo45.gifרעיון טוב

Ducati999

New member
פיטר???

אם זה פיטר שעבד פעם במטאור, אז הוא ידי-זהב אמיתי וגם הגון.

moko21

New member
קפיץ פרוגרסיבי? ../images/Emo12.gif

קראתי קצת בכל מיני אתרים, ובאחד מהקישורים שמישהו שם פה לא מזמן, מדובר על שיפור התהנהגות של האפונוע בעזרת קפיצים כאלה. באתר המצורף אפשר להזמין אותם ב-60$+משלוח. כדאי? יורגש הבדל? מוגזם בשביל GS?

למעלה