המשך עלילות המתלה המעפן ../images/Emo69.gif
היום הגעתי בבוקר למוסך המרכזי של עופר אבניר, דיברתי עם מנהל המוסך (פיטר) שלקח סיבוב , וחזר עם המסקנה הנחרצת שאין שום בעיה. אחרי שהבהרתי לו שאני בן אדם עקשן ונודניק, ושלא כדאי לו להתעסק איתי
לזכותו ייאמר שהוא לא התווכח, ואמר שהוא לא רוצה שאני אצא בהרגשה רעה, וסגרנו על ספייסרים והחלפת שמן בולם במסגרת האחריות. כשחזרתי לקחת אותו,שאלתי אותו מה עשו, והוא אמר שהחליפו שמן, אבל לא התקינו ספייסרים מאחר והספייסר לא נכנס והבולם לא נסגר עם הספייסר (זה הגיוני? לי נראה שלא) בכל מקרה בנסיעה הביתה פתחתי קצת מצערת, וההתנהגות מרגישה קצת יותר טוב אבל הבעיה העיקרית, שהיא נידנוד של הכידון במהירות של +120 (בעיקר בהטייה, אפילו קלה)לא נפתרה. ההרגשה היא שכאילו אני מנדנד את הכידון קלות, מה שכמובן גורם לכל האופנוע להתנדנד. פיטר ביקש שאתקשר אליו מחר ואגיד לא אם היה שינוי. מה כדאי לעשות? להמשיך בניג'וסים? או שאולי זוהי התנהגות האופנוע?
היום הגעתי בבוקר למוסך המרכזי של עופר אבניר, דיברתי עם מנהל המוסך (פיטר) שלקח סיבוב , וחזר עם המסקנה הנחרצת שאין שום בעיה. אחרי שהבהרתי לו שאני בן אדם עקשן ונודניק, ושלא כדאי לו להתעסק איתי