המשך התכתבות של היועץ..

touti

New member
המשך התכתבות של היועץ..

הוא ממשיך להתעקש שאני צריכה לחשוב על עצמי ולא למסור את עצמי לטובת הכלל (משפחה, ילדים, בעל וכו') הבעיה היא, שבנשואיי כשהכנסתי את עצמי למעגל, התוצאה היתה גרושים. אז איפה עובר קו האמצע? איך חושבים על עצמי הלכה למעשה? כשעסוקים בהשרדות, בלהשאיר ראש מעל המים, איפה אני בכל התמונה הזו? למה אני לא מצליחה לראות את עצמי ורק את אלה שמסביבי שחשובים לי יותר מעצמי? וכשאומרים לגבר כבדה יותר מגופו, זה לא מוציא אותו מהמעגל? פיתחו פיכם והאירו דבריכם
חג שמח, קרן:)

היועץ יוצא מתוך הנחה....

שאם טוב לך טוב, טוב גם לסובבים אותך. יש הרבה הגיון בהנחה הזו. רק שהיישום של ההנחה הזו אינה קלה. כי אם אני דואג לאושרי אני באיזה שהוא מקום פוגע בילדיי (מתוך הנחה שאם סמוכים לשלוחני). עצתי לך, שצריך לשלב בין הדברים. גם לדאוג לסובבים אותך,להילחם את מלחמת הקיום וגם להשאיר זמן לעצמך. לעסוק בדברים שמשמחים אותך ובלבד.

touti

New member
אז מצד אחד לא לוותר על עקרונות

מצד שני לא לשכוח מעצמי איך עושים את זה?

גלמור32

New member
אדם עני לא יכול לתרום

כדי לתרום ולהשקיע בזולת אדם צריך שיהיה לו יכולת לתת כפי שעיר יכול לתת ועני לא לכן ככל שתשקעי בעצמך יהיה לך יותר מה לתת לחיי הנישואין שלך אין הכוונה להשקיע ולבטל את הסובב אך הכונה לא למסור עצמך למסור נשמע כמו להבדיל אדם המוסר עצמו למוקד משמע שהוא נתן מעצמו ובסוף לא נשאר לו מה לתת כי הוא מסר את כולו את צריכה למצוא את הדרך לשיתוף ולנתינה תוך שמירה על האני האישי שלך היכן את עושה את הדברים שמעניקים לך נכון שהמשפחה מעניקה לך אבל כדי ליצור הרמוניה את צריכה שלך יהיו עוד מקורת לקבל כדי שתוכלי להמשיך ולתת זה אנרגיה כשאת משקיעה אנרגיה בכדור הוא מחזיר לך אנרגיה אבל הוא לא מחזיר לך באותה רמה אלא ברמה נמוכה כך והחזר הוא שוב ובשוב את שהאנרגיה כלה אנחנו לא מקור אנרגיה בלתי נדלה אנחנו גם צרכים למצוא את המקור שיטעין גם אותנו כדי שנוכל להמשיך ולתת אנרגיה כמו כאן בפורום אם כל אחד ישקיע תיבצר כאן הרמוניה כי כל אחד מגיע עם מטען שלו אך אם לא נקבל אחד מהשני בחזרה זה יעלם נקודה למחשבה

touti

New member
אני לא מרוכזת מספיק כדי להגיב

אני אדחה לאחרי החג.

למעלה