יש גם שאלה אם מי שמיועד להיות שקמסיט יכול במקום זה להתנדב לזק"א .שום משחקים
מי שמחליט זה הצבא ולא המלש"ב
אז כן, אם נשלחת להיות שקמיסט תהיה שקמיסט
האם יש מקרים שבהם מתנדב בזק"א תורם יותר משקמיסט?
כן, אבל זה לא משנה את העיקרון .
יש גם שאלה אם מי שמיועד להיות שקמסיט יכול במקום זה להתנדב לזק"א .שום משחקים
ברור שמי שנשלח להיות שק"מיסט יהיה שק"מיסט. מה הבעיה עם זה? היכן ראית אותי כותב אחרת? דיברתי על הגדרת התרומה כ"משמעותית". זה מה לעשות, ממש לא תלוי בהחלטת הצבא. זה משהו שכולנו מבינים מהו בדיוק. השאלה אם אנחנו כנים וישרים מספיק כדי להודות בכך ומתוך כך לקיים דיון ענייני בנושא, או שאנחנו מעדיפים לשחק משחקי מילים ולברוח מדיון כזה, תוך אמירה (וגם היא כמובן לגיטימית לחלוטין) שהתרומה יכולה להיות משמעותית רק אם האזרח שם עליו מדי צה"ל ואז לא משנה מה הוא עשה מעבר לכך.שום משחקים
...ומה לעשות והטענה כי למוד תורה הוא תרומה משמעותית לישראל היא לא יותר מאשר טענה...ולא מן המשכנעות ביותר, אם להתבטא באיפוק?!ברור שמי שנשלח להיות שק"מיסט יהיה שק"מיסט. מה הבעיה עם זה? היכן ראית אותי כותב אחרת? דיברתי על הגדרת התרומה כ"משמעותית". זה מה לעשות, ממש לא תלוי בהחלטת הצבא. זה משהו שכולנו מבינים מהו בדיוק. השאלה אם אנחנו כנים וישרים מספיק כדי להודות בכך ומתוך כך לקיים דיון ענייני בנושא, או שאנחנו מעדיפים לשחק משחקי מילים ולברוח מדיון כזה, תוך אמירה (וגם היא כמובן לגיטימית לחלוטין) שהתרומה יכולה להיות משמעותית רק אם האזרח שם עליו מדי צה"ל ואז לא משנה מה הוא עשה מעבר לכך.
דעתי כאמור מעלה, שונה (ואני מאמין שכך גם דעתך ודעת כל אדם נורמטיבי, בין אם תודה בכך ובין אם לאו).
לגבי סיפא דבריך, תלוי על איזה עקרון אתה מדבר. בבואנו לבחון מי תורם תרומה משמעותית יותר, זה בוודאי שכן משנה ולכך בדיוק התייחסו דברי עליהם אתה מגיב.
הטענה שהמצאת לא מופיעה בשום מקום בדברי עליהם התיימרת להגיב. אם וכאשר תרצה להתייחס עניינית לדברי במקום לנצלם להפצת המניפסט שלך, תרגיש חופשי לעדכן....ומה לעשות והטענה כי למוד תורה הוא תרומה משמעותית לישראל היא לא יותר מאשר טענה...ולא מן המשכנעות ביותר, אם להתבטא באיפוק?!
מדוע למוד מדעים, התמחות והצטיינות בהם אינם תרומה משמעותית לישראל ואינם זוכים לעיגון בחוק?
לא חשוב מה אמרת (או מה לא אמרת), חשוב מה אני אומר, ודברי מופנים אל צאן הקדושים כאן, לא בהכרח אליך.הטענה שהמצאת לא מופיעה בשום מקום בדברי עליהם התיימרת להגיב. אם וכאשר תרצה להתייחס עניינית לדברי במקום לנצלם להפצת המניפסט שלך, תרגיש חופשי לעדכן.
עד אז, מיצינו (מה שכמובן לא צריך להפריע לך לנצל את הבמה פעם נוספת לאותה מטרה בדיוק, בד"כ תוך עיוות וסילוף דברי במילים מודגשות).
כי זו לא הייתה מטרת המדינה...ומה לעשות והטענה כי למוד תורה הוא תרומה משמעותית לישראל היא לא יותר מאשר טענה...ולא מן המשכנעות ביותר, אם להתבטא באיפוק?!
מדוע למוד מדעים, התמחות והצטיינות בהם אינם תרומה משמעותית לישראל ואינם זוכים לעיגון בחוק?
מטרת המדינה זה לא לימוד תורה לבהמות,כי זו לא הייתה מטרת המדינה
ללמוד מדעים אפשר היה גם תחת הנציב הבריטי
סתם להשכלה כללית, אין בהמות שלומדות תורה. חרדים מכלכלים את עצמם על אף סיסמאות התוקפים השחוקות בענין.מטרת המדינה זה לא לימוד תורה לבהמות,
גם בברוקלין לומדים תורה באדיקות וגם מכלכלים את עצמם
כך גם למוד תורה - היה אפשרי גם תחת הנציב הבריטי.כי זו לא הייתה מטרת המדינה
ללמוד מדעים אפשר היה גם תחת הנציב הבריטי
החרדים מסוכנים לישראל מהחמאסיש לכלוא אותם בגטאות שלהם ולשכוח
הטוענים כך מסוכנים למדינה מכל אזרח אחר, חרדי או גלוי ראש. בעיותיהם הנפשיות הופכות אותם למסוכנים לעצמם ולסביבתם. אז אמנם יש לברך אם אינם מתגוררים בארץ וזה מקטין במעט את הסכנה שנשקפת מהם. זה שהם מקבלים שכר עבור פרסום חרטוטיהם בפורומים ישראלים לא משנה זאת. עם זאת, זה בהחלט מחייב התייחסות (אם על-ידי פרסום הערכה זו, אם ע"י התייחסות נאותה לדבריהם וציון האמת לצידם מקום בו זה נצרך).החרדים מסוכנים לישראל מהחמאס
ויש להתייחס אליהם אותו הדבר
אין להשוות חרדים לחמאס, אף אם ברור כי החרדים יטביעו את המדינה...אין דין שווה...פשוט מפני שהם כבר בפנים בעוד החמאס מחוץ...החרדים מסוכנים לישראל מהחמאס
ויש להתייחס אליהם אותו הדבר
יש לכלוא אותם בגטאות שלהם ולשכוח
זה מה שאני הבנתי כבר ב 1992יש לכלוא אותם בגטאות שלהם ולשכוח
זה היה יכול להיות הכי קל:יש לכלוא אותם בגטאות שלהם ולשכוח
ואםהרינגטון, תביא תקציר 3 שורות לכל הטקסט שלך
לא צריךואם
לא
בא
לי?
תרצה תקרא את דברי. לא תרצה לא תקרא. הכל בסדר, לגיטימי ומקובל. בכל מקרה אשמח לנסות לתמצת משהו שחשוב לך לגביו שאעשה זאת. אבל תצטרך להצביע על פוסט ספציפי שמענין אותך. בכללי אכתוב כהבנתי וכפי שנוח לי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.