המשטרה העבריינית של בן זבביר מכה באגרופים בפניו של מפגין ללא סיבה ואחרי מעצרו.

Cranio

Well-known member
בית משפט השלום בתל אביב דחה היום (חמישי) את בקשת המשטרה להאריך את מעצרו של מפגין בטענה כי תקף שוטר בהפגנה שהיתה אמש בתל אביב למען שחרור החטופים.
המשטרה ביקשה להאריך את מעצרו של המפגין – עידו בורל, פעיל בולט במחאה למען החטופים –
אף כי תיעוד מראה כי השוטרים הם אלה שעצרו אותו באלימות בלי הצדקה ובלי שתקף מי מהם.
שישה מפגינים נעצרו אתמול בהפגנה, שבה נהגו השוטרים באלימות קשה ולא מוצדקת.

כאלפיים בני אדם השתתפו אתמול במחאה סמוך לשער בגין של הקריה, שבמהלכה הם ריססו כתובות על הכביש והציתו מדורה.
לקראת סיומה, עשרות שוטרי יס"מ נכנסו בדבוקה אחת לתוך מתחם ההפגנה ודחפו בעוצמה כל מפגין שנקרה בדרכם.

קצין המשטרה שפיקד על הכוח הורה לשוטרים להחרים תופים ומגפונים, בטענה כי הם מפירים את הסדר –
והשוטרים החלו להטיח מפגינים אל הקרקע כדי ליטול מהם ציוד ולעצור אותם.
במהלך אחד המעצרים ניגש פעיל בולט במחאה לקחת את המגפון ממפגין אחר שנעצר –
ואז עצרו השוטרים גם אותו, קפצו עליו והפילו אותו בכוח אל הכביש.

בסרטון שצולם לאחר המעצר נראה שוטר מכה באגרוף בפניו של מפגין אחר, בלי כל הצדקה.

המשטרה עצרה באלימות מפגין בטענה שתקף שוטר; בקשתה להשאירו במעצר נדחתה (msn.com)

Harrington

Well-known member
מנהל
בית משפט השלום בתל אביב דחה היום (חמישי) את בקשת המשטרה להאריך את מעצרו של מפגין בטענה כי תקף שוטר בהפגנה שהיתה אמש בתל אביב למען שחרור החטופים.
המשטרה ביקשה להאריך את מעצרו של המפגין – עידו בורל, פעיל בולט במחאה למען החטופים –
אף כי תיעוד מראה כי השוטרים הם אלה שעצרו אותו באלימות בלי הצדקה ובלי שתקף מי מהם.
שישה מפגינים נעצרו אתמול בהפגנה, שבה נהגו השוטרים באלימות קשה ולא מוצדקת.

כאלפיים בני אדם השתתפו אתמול במחאה סמוך לשער בגין של הקריה, שבמהלכה הם ריססו כתובות על הכביש והציתו מדורה.
לקראת סיומה, עשרות שוטרי יס"מ נכנסו בדבוקה אחת לתוך מתחם ההפגנה ודחפו בעוצמה כל מפגין שנקרה בדרכם.

קצין המשטרה שפיקד על הכוח הורה לשוטרים להחרים תופים ומגפונים, בטענה כי הם מפירים את הסדר –
והשוטרים החלו להטיח מפגינים אל הקרקע כדי ליטול מהם ציוד ולעצור אותם.
במהלך אחד המעצרים ניגש פעיל בולט במחאה לקחת את המגפון ממפגין אחר שנעצר –
ואז עצרו השוטרים גם אותו, קפצו עליו והפילו אותו בכוח אל הכביש.

בסרטון שצולם לאחר המעצר נראה שוטר מכה באגרוף בפניו של מפגין אחר, בלי כל הצדקה.

המשטרה עצרה באלימות מפגין בטענה שתקף שוטר; בקשתה להשאירו במעצר נדחתה (msn.com)
מוזר שהאתר לא מציג אף סרטון שתומך בדבריו שם. הלא בימינו אין משהו שלא מוסרט ומצולם. אם אין דבר כזה בנמצא, העיתון לכאורה לא אמור לדווח דבר כזה בלי לציין במפורש שמדובר בס"ה בגרסת המפגין ולא במשהו בדוק ומאושר.

אז לא שניתן לסמוך על העיתון הזה בסוגיות האלה כמובן. אבל כאשר הוא לא עושה אפילו את המינימום הנדרש הזה? זה בכלל לא מותיר הרבה אמינות לעניין.

certified.woke

Well-known member
מוזר שהאתר לא מציג אף סרטון שתומך בדבריו שם. הלא בימינו אין משהו שלא מוסרט ומצולם. אם אין דבר כזה בנמצא, העיתון לכאורה לא אמור לדווח דבר כזה בלי לציין במפורש שמדובר בס"ה בגרסת המפגין ולא במשהו בדוק ומאושר.

אז לא שניתן לסמוך על העיתון הזה בסוגיות האלה כמובן. אבל כאשר הוא לא עושה אפילו את המינימום הנדרש הזה? זה בכלל לא מותיר הרבה אמינות לעניין.
השופטת כריסטינה חילו אסעד קבעה, לאחר שצפתה בתיעוד ממעצרו של בורל, כי "הצפייה מלמדת שהחשד לביצוע העבירות הנטענות שעניינן תקיפת שוטר והפרת הסדר הוא ברף נמוך" (שם)...

Harrington

Well-known member
מנהל
השופטת כריסטינה חילו אסעד קבעה, לאחר שצפתה בתיעוד ממעצרו של בורל, כי "הצפייה מלמדת שהחשד לביצוע העבירות הנטענות שעניינן תקיפת שוטר והפרת הסדר הוא ברף נמוך" (שם)...
נהדר. מלמד שקיים סרטון (בדיוק כפי ששיערתי בתגובתי), מה שמחזק את דברי למעלה על המוזרות שהאתר לא הביא אותו לקוראיו.

Cranio

Well-known member

ואתה ממשיך לטנף עליי.
שקרן

Harrington

Well-known member
מנהל
ואתה ממשיך לטנף עליי.
ואללה? היכן בפוסט שאתה מגיב עליו אתה מוזכר בדיוק? מי דיבר או חשב עליך בכלל במסגרתו? מה אתה קשור אליו (אלא אם אתה עורך הבטאון 'הארץ' או אתר MSN ולא סיפרת לנו על כך)?

לא חושב שיש לך קצת שגעון גדלות (נא לא לראות זאת כטינוף, אני רק שואל)? שום קשר משום סוג שהוא בין תגובתי #5 עליה אתה מתיימר להגיב כאן, אליך מר Cranio הצעיר.
ואם תכתוב השמצה זו באותיות ענק מודגשות, היא תהפוך לנכונה לפתע פתאום :)? אתה באמת חושב שכל קוראיך (לרבות האדמין שהוזכר על-ידך) כאלה מפגרים :)? Seriously :)?

מדהים אותי כל פעם מחדש הקטע הזה, אני חייב להודות :). מילא ההשמצות. מילא ההמצאות. מילא השקרים, העיוותים, הסילופים הקבועים. הכל כבר מוכר וידוע ושחוק עד כדי שעמום (מבחינתי בכל אופן) מזמן. אבל האומץ לעשות כל זאת באותו פוסט ועוד משפט אחרי משפט, כאשר באמת לא צריך יותר מבדיקה של 1.7 שניות כדי לגלות שמדובר בחרטוט מצוי ושקר גס? באמת שצריך ביצים בשביל זה. כמעט הייתי אומר שאני גאה בך, אבל אצטרך להתגבר על הבוז (עניין של תחושה אישית סובייקטיבית, אתה יודע, לא טינוף חו"ח) קודם שאוכל לעשות זאת :). עמך הסליחה.

אגב, מיצינו. אתה מוזמן להפסיק להתעקש על עוד ועוד סבבים. אמנם אם זה נורא חשוב לך ותביע זאת בעוד תגובה וסבב, אנסה לשתף פעולה עד שאתעייף. אתה יודע שאני לחלוטין מוכן להיות כלי שרת עבור גולשים כמוך הנזקקים לכל סיוע. אבל טעם באמת שאין. גם לא עניין. זה רק ידרדר עוד את השיח בפורום וסתם חבל ומיותר. בשביל ה2-3 חברים שלך שמגיעים לאקסטזה כשאתה מכנה אותי שקרן או ממציא לי הנפצות והשמצות, לא שווה לעשות את זה ואחרים ספק אם בכלל קוראים את התכתובת המשמימה הזאת.

אז יאללה בן אדם. שיהיה לך לילה טוב ומאושר וחלומות פז.
בתקווה שתשתף פעולה באופן חריג, מיצינו.

למעלה