המשחק הטוב ביותר של מלחמת הכוכבים

Seter

New member
המשחק הטוב ביותר של מלחמת הכוכבים

"ויראה עידו כי פורום מלחמת הכוכבים מדדה לאיטו ויחשוב ויעשה מעשה" טוב קצת יותר מדי דרמתי חחח אבל קצת דרמה לא הזיקה לאיש... ובכן *משתעל* עד כה יצאו וגם עומדים לצאת שלל משחקים של מלחמת הכוכבים. מי מהם כבש את ליבכם יותר מכולם ולמה? 1) Star wars galaxies - Empire divided 2) Knights of the old republic I 3) Knights of the old republic II 4) Star wars - The phantom menace 5) Star wars - Podracer 6) Star wars - Battlefront I 8) Star wars - Battlefront II 9) Star wars - Empire at war 10) Star wars - Republic commando

odiman11

New member
אישית

גלקסיס דיי כבש כמה שעות טובות מהחיים שלי ובהחלט לא שיפר את פעילות הלב..כך שמילולית זה דיי המשחק לא מטאפורית jedi outcast היה משחק פשוט מהנה עלילה נחמדה וממכר בטירוף וכמובן אפשרות האון ליין שממש החזיקה את המשחק עוד הרבה יותר מעבר למה שהוא ובהחלט היה שווה

Obi Dan Kenobi

New member
המשחק שכבש לי את כל חופש פסח..

רפבליק קומנדו. משחק אדיר בהחלט, הטובים ביותר שיצאו אי פעם. מראה את העולם האפל והקשה יותר של המשובטים, במיוחד יחידות הקומנדו, ולא את העולם הטוב והפשוט של אבירי הג'דיי. הכנה מעולה לקראת "נקמת הסית'". בנוסף, באטלפרונט היה המשחק שבעצם סיים איתי את שהותי בארץ, מבחינת משחקי מחשב. משחק מעולה, שגורם לך להרגיש חלק מהסאגה. אני מנסה למצוא דרך לקנות את מספר 2.

scoti5

New member
מה שחרא לי ברפבליק קומנדו...

הוא הידיעה שכשתינתן ORDER 66, כל הדמויות שלמדתי לאהוב כל-כך הולכות לנסות להשמיד את הדמויות שאני אוהב יותר...

Obi Dan Kenobi

New member
אבל אחת הנקודות החיוביות הן..

שייקח זמן רב בין המשחק עד לפקודה 66. מהסיבה הפשוטה, שחליפות המשובטים במשחק הן אותן חליפות שהיו למשובטים ב-AOTC. כלומר, ישנן עוד כמה שנים עד לפקודה.

juggernaut

New member
נמ

גלקסיס לפני 6 חודשים. בהחלט היה המשחק הכי טוב שאי פעם היה. בעצם..יותר. פשוט גלקסיס הראשון...אימפריה מחולקת. היה כל כך ענק. וקוטור כמובן במקום שני אמפייר אט וור עוד לא יצא אבל נראה מדהים.. ואאו טקאסט כמובן שמעולה הרבה יותר מאקדמי

The TB

New member
בקשה

אתם יכולים בבקשה להוסיף איזה כמה מילים על כל משחק, כי אני לא כ"כ מכיר את כולם.... אהההה, ואני חדש פה וקוראים לי צביקה למתעניינים..

Obi Dan Kenobi

New member
היי ../images/Emo13.gif

הנה פירוט קצר על כל משחק: 1) Star wars galaxies - Empire divided - לצערי לא שמעתי על המשחק הזה לפני. 2) Knights of the old republic I - משחק המספר מה קרה בגלקסייה, אלפי שנים לפני "אימת הפאנטום". במשחק אתה משחק אדם אשר איבד את זכרונו, ולאט לאט הופך לאביר ג'דיי - או לסית'. 3) Knights of the old republic II - המשך למשחק הראשון. יש המחשיבים אותו יותר טוב מקודמו. 4) Star wars - The phantom menace - משחק המבוסס על עלילת הסרט. משחק לא רע בכלל, אנימציה קצת צולעת [טוב, נו, משחק משנת 99]. 5) Star wars - Podracer - משחק אדיר למדי, בהשראת מירוץ הפודים ב"אימת הפאנטום". במשחק הזה, ישנה תחרות בין גלקטית של מירוצי פודים. אפשר לבחור כלי רכב שונים, לשפץ אותם בעזרת קניית חפצים [את הכסף אתה מרוויח מהימורים], והמטרה העיקרית היא כמובן לנצח. ישנם עשרות כוכבים שונים. 6) Star wars - Battlefront I - משחק אדיר למדי, אשר נותן לך לשחק בכל קרבות הגלקסיה השונים של הסאגה. במשחק זה אפשר לשחק את צבא המשובטים, צבא הדרואידים, צבא המורדים או צבא האימפריה. 8) Star wars - Battlefront II - משחק ההמשך, הנותן לך יותר כוכבים, יותר זירות קרב, ואופציות חדשות כמו קרבות בחלל ולחימה בתור ג'דיי. 9) Star wars - Empire at war - משחק אשר עוד לא יצא, המספר מה קרה בין ROTS ל-ANH. זהו משחק אסטרטגיה, ולפי הדמו, הוא נראה לא רע בכלל. 10) Star wars - Republic commando - משחק אדיר למדי. את הפירוט עליו תוכל למצוא בהודעה שכתבתי למעלה. 11) ג'דיי אאוט-קאסט & אקאדמי: משחקים המספרים את סיפורו של קייל קאטארן, חברו של לוק סקייווקר. באאוט-קאסט אתה משחק בתור קייל, במשימות שונות, ובאקאדמי אתה משחק את חניכו של קייל, הלומד באקדמיית הג'דיי.

MajorWinters

New member
אני לא כל כך מנוסה במשחקים של SW

אבל פעם היה אייג' אוף אמפיירס עם דמויות מSW. זה היה כיף.

Y. Welis

New member
אלה החדשים. אני התחלתי עם הראשונים

X-Wing היה הראשון הרציני, אני חושב (93' במקור) - סימולטור הטיסה החללי הראשון (לצד X-COM הוותיק). אחריו היה Tie Fighter (לפני 12 שנה כמעט) - משהו שגרם לי ליבלות בידיים מרוב תימרונים עם הג'ויסטיק. אולי המשחק המאתגר ביותר שזכור לי מהתקופה. משימות בלתי רגילות במקוריותן (כמו להגן על שדה אסטרואידים). אחרי זה באו דמויי ה'דום' - Dark Forces שהגיע אלי מאוחר מדי, ובמיוחד ההמשך, Jedi Knight הראשון, שבו נתקעתי בשלב מסויים. לצידם היה משחק יוצא מן הכלל ששילב סימולטור ו-Shooter, בשם Rebel Assault 2, שלדעתי היה אחד המלהיבים ביותר שנעשו עד היום, וכלל גם קטעי וידאו ארוכים - הראשונים שצולמו אחרי הטרילוגיה הראשונה ולפני השניה (אבל עם שחקן אחר בתפקיד הקול של ווידאר, למרבה האכזבה). זה היה בשנת 96', לפני שנודע על כוונתו של לוקאס לצלם עוד סרטים, כך שלראות את זה אז על המחשב... זה היה משהו מיוחד. כמעט כמו קולנוע על המחשב.

הרבה היו טובים, והיו כמה סתמיים

אבל המשחק שלדעתי היה הכי יוצא דופן והכי מיוחד הוא דווקא Republic Commando, ולו רק בגלל שהוא שובר את הנוסחא הקבועה, הישנה, והמעט מעייפת של משחקי מלחמת הכוכבים. משחק עם המון השקעה והמון מחשבה, שמוכיח שאפשר לעשות משחק בתת-ז'אנר שמתאפיין במגבלות קשות של רעיוניות, ועדיין להיות חדשניים.

למעלה