המשאיות הוזנחו בפורום !!! רובנו הרי

מצב
הנושא נעול.

אוהבים גם משאיות ענקיות אז הגיע הזמן לחדש מדי פעם דיונים עמוקים בנושא משאיות !!! תראו את ה-"חתיכה" היפה שלהלן: ישנם גם אתרים מדהימים לנושא הזה שקשור גם לפורום שלנו !

suprman1

New member
נכון מאוד../images/Emo4.gif

אוהבים גם משאיות ענקיות אז הגיע הזמן לחדש מדי פעם דיונים עמוקים בנושא משאיות !!! תראו את ה-"חתיכה" היפה שלהלן: ישנם גם אתרים מדהימים לנושא הזה שקשור גם לפורום שלנו !
נכון מאוד

חבל שסגרו את פורום משאיות, למרות שהוא לא היה פעיל כמו פורום תחבורה ציבורית, עדיין היה נחמד לשוטט בו מידי פעם

ה דרומי

New member
והלואי שיפתח שוב האם התמונה

נכון מאוד

חבל שסגרו את פורום משאיות, למרות שהוא לא היה פעיל כמו פורום תחבורה ציבורית, עדיין היה נחמד לשוטט בו מידי פעם
והלואי שיפתח שוב האם התמונה
היא מאוסטרליה?.

ארזS

New member
בקשר לפורום המשאיות (+הצעה לאורן)

למעשה הפורום לא נסגר. הוא פשוט לא פעיל (כפי שהבנתי בגלל שאין לו מנהל) ואי אפשר להעלות הודעות חדשות. אבל בכל מקרה לא ביטלו אותו. אורן ! אולי אתה מוכן לקחת על עצמך גם את ניהול הפורום הזה ?

omer landau

New member
אין לי בעיה לקחת על עצמי-אבל הבעיה

למעשה הפורום לא נסגר. הוא פשוט לא פעיל (כפי שהבנתי בגלל שאין לו מנהל) ואי אפשר להעלות הודעות חדשות. אבל בכל מקרה לא ביטלו אותו. אורן ! אולי אתה מוכן לקחת על עצמך גם את ניהול הפורום הזה ?
היא שאין לי ממש ידע גדול בנושא במה כרוך תפקיד ניהול הפורום ?

aas111

New member
omer landau

היא שאין לי ממש ידע גדול בנושא במה כרוך תפקיד ניהול הפורום ?
omer landau
אז תלמד תתחיל לעיין בדברים משאיות במנוע גוגל יש תריסר מאמרים על זה תתחיל לעיין ללמוד על זה לאט לאט אל תשכח שכולנו בני אדם ותמיד מתחילים באפס אני בעצמי בהתחלה לא הבנתי כלום על רכבות כיום אני מתחיל ללמוד על זה אני רוצה ללמוד על מטוסים ועל ספינות (לאט לאט) לתשומתך לבך ,דרך אינטרנט למדתי על אדות הסטוריה של תל אביב ,וסוף סוף גליתי איפה תחנת מרכזית הראשונה בפינת הרצל רושיטלד (בנו עליו בניין )

aas111

New member
לארזS ולה דרומי

לארזS ולה דרומי
שלום לכם . אני מתחיל להכיר אותכם קצת אתם נשמעים כאדם נחמד מאוד וגם אלגנטי אז אם אתם בקיאים בחומר משאיות אז אני רואה בך כמנהל פורום מתאים לשם שווה לנסות

ארזS

New member
תודה לך aas111 +בקשר לניהול פורום

לארזS ולה דרומי
שלום לכם . אני מתחיל להכיר אותכם קצת אתם נשמעים כאדם נחמד מאוד וגם אלגנטי אז אם אתם בקיאים בחומר משאיות אז אני רואה בך כמנהל פורום מתאים לשם שווה לנסות
אבל אני לא חושב שאני יכול לנהל פורום (מכל מיני סיבות כולל סיבות אישיות). אני גם לא מבין כמעט במשאיות. יש לנו כאן בפורום הזה כמה חבר'ה שכבר מנהלים פורומים אחרים בתפוז (וגם אורן כמובן). לדעתי להם יהיה הרבה יותר קל לנהל פורום כזה. שנה טובה.

aas111

New member
אורן הוא מסוגל לנהל 2 פורומים ?

אבל אני לא חושב שאני יכול לנהל פורום (מכל מיני סיבות כולל סיבות אישיות). אני גם לא מבין כמעט במשאיות. יש לנו כאן בפורום הזה כמה חבר'ה שכבר מנהלים פורומים אחרים בתפוז (וגם אורן כמובן). לדעתי להם יהיה הרבה יותר קל לנהל פורום כזה. שנה טובה.
אורן הוא מסוגל לנהל 2 פורומים ?
ומה עם אביתר??

ה דרומי

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo51.gifו../images/Emo91.gifאכן גם אני לא

ו
אכן גם אני לא
מתאים לניהול הפורום ולכן יכול להיות מאוד נחמד עם אורן או דוב קרדו או כול אחד\ת אחר יקחו על עצמם את הניהוג{ניהול} מחדש היום זה חסר פשוט חסר ..
על התמונות והקישור לאתר. שנה טובה וסעו ב

oren*

New member
תודה ארז, אולם אני מנהל כבר 3

פורומים ותחום המשאיות לא מעניין אותי (מבלי לפגוע בחובבי התחום כמובן
). אשמח להמליץ על מי מכם שירצה לקחת את הפורום על עצמו, עם כל האחריות שבדבר.

aas111

New member
איזה פורומים את ממשתתף

איזה פורומים את ממשתתף
פרט בבקשה האם על ניהל פורום תפוז יש שכר ואם יש ברותר גם מקבלים משכורת תמורת ניהול ?

oren*

New member
אני מנהל את הפורום הזה, את פורום

איזה פורומים את ממשתתף
פרט בבקשה האם על ניהל פורום תפוז יש שכר ואם יש ברותר גם מקבלים משכורת תמורת ניהול ?
אני מנהל את הפורום הזה, את פורום
תקשורת חזותית ואת פורום גרפיקה ודפוס. מנהלי הפורומים לא מקבלים משכורת (אין לי מושג איך זה ברוטר).

ארזS

New member
לא ידעתי שאתה מנהל כבר 3 פורומים

לא ידעתי שאתה מנהל כבר 3 פורומים
וכפי שכתבתי אני לא מבין בתחום הזה. סתם צילמתי פעם כמה משאיות והעליתי לפורום כי החבר'ה כאן המליצו לי לצלם ולהעלות לפורום ההוא. אבל אם אנשים כאן כתבו שהם מעוניינים בפורום המשאיות, אז אולי יהיה מישהו שיקח את הניהול על עצמו. שנה טובה.

אני מוכן לנהל

אני מוכן לנהל
את הפורום הזה אבל איך אני ניה מנהל פורום בבקשה תסבירו לי

מצב
הנושא נעול.
למעלה