המקשיבן

aish gadol

New member
המקשיבן

אני מתעורר לקול אשה נאנחת. זו השכנה מהבניין ממול בקומה מעל. הם שוב מזדיינים. אני מזנק במהירות למרפסת, פותח את התריסים בכדי להאזין. אני עדיין לא בטוח אם זו היתה היא או איזה יללת חתול, אני דרוך כולי ומחכה. ואז זה נשמע שוב. "אההה..." ליבי מתחיל לדפוק, אני מרגיש איך הדם מתחיל לזרום בכל גופי, חום מתפשט ואיבר מיני מתחיל להזדקר. כן, זו היא, אני בטוח בזה.. למרות שהאנחה היתה חלשה למדי, אי אפשר לטעות. זוהי אנחה של בחורה משתגלת. פתאום אני קצת מפחד. רק שלא יראו אותי מקשיב. אני סוגר קצת את התריס משאיר מקום קטן מאוד בשביל שאוכל לשמוע. על לראות אין מה לדבר, אני קומה מתחת וכל מה שאני מסוגל לראות זה קטע קטן מהתקרה אצלם בחדר. הלחץ בתחתוני גדל, ואני מחלץ את הזין שלי מן התחתונים. "אהההה.." היא שוב משמיעה. אני מתנשף בתענוג וחושב, כן, כן, תמשיכי, תמשיכי, כל כך נהנה לשמוע אותה. "אה.. אהה.. אה..." היא ממשיכה. ואני כבר לא יכול יותר. תופס את הזין שלי ומתחיל לשפשף אותו. כל כך מחורמן מהקול שלה.. מדמיין איך שהיא על ארבע עכשיו והגבר שלה דופק אותה מאחורה. "אווו... יה...." היא מגבירה את הקול... אני מתחיל לאונן יותר מהר. רק שלא תפסיק רק שתמשיך עד שאני אגמור. רוצה לגמור איתה, רוצה לשמוע אותה גומרת. עוברות כמה שניות, ואני לא שומע כלום.. יכול להיות שהיא גמרה? ואני עוד לא מסופק... בבקשה, רק שתמשיך... ידי עוזבת את איבר מיני, ואני מחכה... פותח עוד קצת את התריס מקשיב.. רק שהיא תמשיך.. זקוק לעוד מנה מקולה המטריף.. ואז לפתע.. "או... אוו.. אוו.. אוו.." בקצב מהיר.. כן, הוא מזיין אותה מהר עכשיו... "אוו... אוו.. אוו." היא ממשיכה.. אני חוזר לאונן חזק ומהר... כן... אני מתענג על הקול שלה, איך שהוא בוקע מעומק בטנה.. אני שומע איך היא מקבלת את הזין שלו, חזק... היא כל כך נהנית.. אני ממשיך לאונן.. ואז... עוד "אוההההההה...". שלה ומן צחקוק קטן.. ועוד "אההה... אהההה..." אני כולי באקסטזה.. היא מתחילה לגמור, מצחקקת תוך כדי הגמירה.. היא כל כך נהנית.. אני נטרף.. כאלו אני זה שדופק אותה עכשיו... קולה מפציץ אותי... "אוההה ההווואאאא.... אווו גאדדדד...." היא צועקת..."או גאד....." אני מאונן חזקקקק.. מתנשף "אוווווו גאאאאאדדדדד" היא צורחת, כבר כל השכנים שומעים בטח... היא ממשיכה "גאדדדד, גאדדדדד..... יססססס, או יססססס, אההה... אההה.. גאאאאאאאאאאדדדדדד". אני גומר.... משפריץ את הנוזל שלי החוצה..... היא גומרת ביחד איתי, אני מתנשף, שומע אותה צוחקת מעונג... צוחקת ואז אומרת.. "הו מיי לאב...". אני נרגע לאט.. מסדר את הנשימה, ולאחר כמה רגעים לוחש מבעד לתריסים... "תודה"...

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif שלום איש גדול, וכתיבה גדולה

ברוך הבא.
אכן כתיבה נאה. מקורי ויפה.
שלח עוד ועוד כתיבות כאלה.

אחלה!

איך אפשר להתמקד רק בחוש אחד, ולתת לדמיון לעשות את כל השאר... כתבת את זה פשוט מצוין.

aish gadol

New member
תודה תודה!

זה נכתב בערך כחצי שעה אחרי האירוע האמיתי... : }

איזה קטע

אני לא יודעת אם מה שכתבת אמת או פנטזיה כי לי קרה בדיוק את אותו הדבר. זוג מקסים שהיה גר מעליי משהו כמו שנה,כל לילה כמעט היו מזדיינים בצורה ענקית שהעירה את כל הבניין.בסוף היא נכנסה להריון,ואני אחרי חודש עברתי דירה אבל מה שאני זוכרת שגם אני התחרמנתי מהם בצורה מדהימה.

למעלה