המקלחת

K a r n i 2 6

New member
המקלחת

שלום, אני קוראת אתכם כבר כמה זמן ומאוד נהנית והיום החלטתי לתת לכם לקרוא משהו משלי ולשמוע את דעתכם (זה פורסם גם בפורום סקס אחר שאני כותבת בו, אבל אני פירסמתי) זה היה יום קיץ חם. מאיה הגיעה הביתה בצהריים אחרי יום סידורים שנראה הכי ארוך ומייגע שרק אפשר. כל מה שרצתה הייתה מקלחת קרירה ונעימה שתשכיח ממנה את החום הזה. ערן, השותף שלה, לא היה בבית והיא יכלה להסתובב בבית חופשיה עם תחתונים לגופה בלבד. אחרי כמה סידורים קטנים ברחבי הבית נכנסה למקלחת, פשטה את התחתונים, פתחה את זרם המים ונכנסה תחתיו. אחחחחחחחחח, כמה שאני אוהבת את המקלחות שלי, חשבה לעצמה, זה הזמן הכי מרגיע בכל היום. היא עמדה מתחת לזרם המים ונתנה לו לשטוף את כל גופה, הרטיבה את שיערה כהוגן, לקחה קצת מהשמפו הריחני שהיא כל כך אוהבת וקיצפה את ראשה. בזמן שמתחה את ידיה למעלה הביטה בהנאה בשדיה הזקורים והמלאים. פטמותיה היו זקורות מהקור של המים והיא כל כך רצתה ללטף אותן. שטפה את השמפו משיערה ובאותו הזמן, בלי ששמה לב, ערן בדיוק חזר הביתה ונכנס לחדר האמבטיה כדי לשטוף את פניו. כשנכנס היה כל כך טרוד שלא שמע את זרם המים מהמקלחת אך כשנכנס לחדר וראה אותה יצא מיד החוצה. כמעט. מבט חטוף בגופה הספיק כדי לעורר אותו. הוא ידע שהוא צריך לצאת מהחדר אך פשוט לא יכל לגרור את רגליו משם. הוא היה מרותק למראה שראה. כשראה שלא שמה לב שהדלת נפתחה השאיר אותה פתוחה ועמד בחוץ, ליד הדלת, בצורה שמאיה לא תוכל לראותו. מאיה סיבנה את גופה ושיחקה עם הסבון. מרחה אותו בסיבובים איטיים על שדיה וליטפה את פיטמותיה הזקורות, ליטפה את בטנה השטוחה והחלה לרדת למטה. ערן שעמד בחוץ לא נותר אדיש והרגיש את איברו המתקשח. הוא הוריד את המכנס והחל ללטף את עצמו דרך התחתון. מאיה שלחה יד לירכייה והחלה ללטף את צידם הפנימי, כשהיא עולה לכיוון מפשעתה. היא ליטפה את השפתיים לכל האורך, למעלה ולמטה, והרגישה כמה היא רטובה ולא מהמים. ערן המשיך להתבונן בה, כשתחתוניו כבר מופשלות והוא משפשף את הזין שלו בתנועות אחידות. מאיה שלחה יד לדגדגן והחלה ללטף אותו בסיבובים ובתנועות שאהבה והרגישה את החום מציף אותה. היא ידעה שככה היא תגרום במהירות וכיוונה עצמה אל זרם המים ובמקביל המשיכה ללטף את עצמה. זרם המים עשה לה רק טוב והיא החלה לגנוח. בהתחלה גניחות חלשות ולאט לאט, ככל שהתגברה האורגזמה התגברו גניחותיה והיא כבר צעקה. היא הרגישה את הרעד והחום מתפשטים בכל גופה וגמרה תחת זרם המים. ערן ששמע את צעקותיה התחרמן עוד יותר והחל לשפשף עצמו חזק יותר. מאיה שטפה את גופה ויצאה מהמקלחת. כשפנתה לקחת מגבת ראתה את ערן שעמד לי הדלת ובדיוק גמר כמו שלא גמר כבר כמה שבועות. הוא נאנח בחוזקה וגמר בתוך ידו. מאיה הסתכלה עליו, חייכה והושיטה לו מגבת. היא עמדה וצפתה בו כשהוא בזמן שהתנגב וראתה את הסומק שהציף את לחייו. בפעם הבאה, היא אמרה לו, אל תעמוד שם סתם ככה, תצטרף. קרני

bugbuster

New member
../images/Emo39.gifקרני המון שלום.

נושא מגרה ומעניין. הרגישי בבית.

למעלה