המצעד הישראלי השבועי של "רדיו יפעת"

dj ohad

New member
המצעד הישראלי השבועי של "רדיו יפעת"

כזכור לכם ברדיו יפעת{קיבוץ יפעת} משודר מצעד ישראלי יומי והינה הטופ 30 השבועי מקום 1: הראל סקעת - ואת מקום 2:אביב גפן - בישבילך מקום 3: איה כורם - שיר אהבה פשוט מקום 4: כלא 6 - לא יכול מקום 5: דין דין אביב - סודותי מקום 6:עידן יניב וליאור דטאוקר - חושב עליה מקום 7 נורית גלרון - אתה משתחרר{הכניסה הגבוהה} מקום 8: מיקה קרני - פשוט וטוב מקום 9:שרית חדד - מיס מיוסיק מקום 10:סיון שביט - וניל מקום 11:יהלי סובול ומלני פרס - לרוץ מהר מקום 12: טיפקס ומירי מסיקה - כלוב של זהב{כניסה} מקום 13: קובי פרץ - אני זקוק לך מקום 14:שרית חדד - בין כל הבלאגן מקום 15: שירי מימון - לאן שלא תלכי מקום 16:לימור טובים - רק אותך מקום 17:עברי לידר - הכוס הכחולה מקום 18: מאיה אברהם - אין לי עוד מקום מקום 19: הדג נחש - הינה אני בא{כניסה} מקום 20: סימה עמר - כמה שאהבתי מקום 21: עמיר בניון - הכל עד לכאן מקום 22: עמיר בניון - שגרה מקום 23: כלא 6 - דרך המלך מקום 24: עידית הלוי - חיה בסרט מקום 25:מאיה בוסקילה - בלעדיך{כניסה} מקום 26:אביב גפן - מחר מקום 27: שירלי ריגר - מילים מילים מקום 28: רוני סוכריה{ירידה של 15 מקומות!} לא יאמן מקום 29:גיימבויז - כמה אהבה מקום 30 שרונה פיק - טומי{השיר הוותיק} שימו לב: המצעד של "רדיו יפעת" ידוע בשינויים הגדולים שחלים בו מידי שבוע זאת אומרת: כניסות גבוהות, ירידות גדולות, ועליות גדולות כמו כן: שירים שכבר יצאו מהמצעד עדיין יכולים להיכנס למצעד ואפילו להצליח בגדול!

למעלה