המצעדים השבועיים שלי

אריה31

Member
מנהל
המצעדים השבועיים שלי

1. breathless - tess 2. i'm in heaven - n'trance 3. automatic - elize 4. i believe - joana zimmer 5. rocket - redwing 6. fame - star academy 7. wherever you go - nana 8. make it - sylver 9. so much love to give - freeloaders 10. shiver - natalie imbruglia 1. יש בי עוד כח - עידן רייכל (7 שבועות בראש) 2. לא אומרת כלום - מטרופולין 3. מילים יפות מאלה - עידן רייכל 4. טוב לבד - אפרת גוש 5. השקט שנשאר - שירי מימון 6. התשובה - משינה 7. אהבתי - אושיק לוי 8. נושמת - עידית הלוי 9. צחוק הגורל - פיטר רוט 10. תמיד כשאתה בא - אפרת גוש

מה זאת אומרת המציעדיים השבועיים שלי

כאילו אתה קובע איזה מקום כל שיר יהיה?

הנה שלי:

1.לירז צ'רכי-ריסים 2.שרית חדד-במועדון 3.משינה-התשובה 4.אייל גולן-סרט שחור לבן 5.לימור טובים-חסד מתוק 6.רון שובל-אני לא אשכח 7.אביתר בנאי-מתנות 8.ניסו סימן טוב-שורדת 9.הפרוייקט של עידן רייכל-מילים יפות מאלה 10.עידית הלוי-נושמת 1.It's Like That- Mariah Carey 2.Gwen Stefani-Hollaback Girl 3. Garbage-Why Do You Love Me 4. Anastacia-Heavy On My Heart 5. Kylie Minogue-Givin' You Up 6. Kelis Ft. Nas-In Public 7. Lindsay Lohan-Over 8. Shapeshifters-Back To Basics 9. Black Eyed Peas-Don't Phunk with My Heart 10.Ciara Feat. Ludacris-Oh!

אריה31

Member
מנהל
תגובות לשניכם

אני עורך מצעד לועזי שבועי כבר חמש שנים, ומצעד עברי שבועי בשלושת החודשים האחרונים בעקבות החיבה ההולכת וגוברת כלפי המוסיקה בתקופה הנוכחית. פירסמתי את המצעד בפורום בעקבות בקשה של שמעון אוחנה האחד והיחיד :) למי שיש מצעד אישי מוזמן לפרסם אותו כאן, אחלה של מצעד פטל קריר, ומזל טוב על החלפת השם. אני מקווה שיזהו אותך בשלב האיחוד במשחק המפורסם ששיחקנו ביחד :)

איזה איחוד?:)

המשחק של אבי
,כן?

Get Right

New member
המצעד שלי../images/Emo13.gif

מה שבסוגריים זה המיקום ליפני שבוע
1.Sposed To Be - Toni Braxton (1) 2.Candy Shop - 50 Cent (2) 3.Piggy Bank - 50 Cent (4) 4.Get Right - J.lo (3) 5.Hate It Or Love It - The Game (6) 6.We Belong Together - Mariah Cary (5) 7.Hold You Down Remix - J.lo (8) 8.It's Like That - Mariah Cary (7) 9.Just A Litlle Bit - 50 Cent (12) 10.Soldier - Desteny's Chiled (11)​

גם נו גמני יעשה..חיחי..:)..

עיברי: 1:הפרויקט של עידן רייכל - מילים יפות מאלה(3 שבועות בראש 3 שבועות במציעד) 2:משפחת תאקט - למה(כניסה חדשה) 3:שורטי&ניסו שלו - איפה אהבה?(9 שבועות במיצעד,עליה של 2,שיא מקום 2) 4:הפרויקט של עידן רייכל - יש בי עוד כח(9 שבועות במיצעד,בראש 4,ירידה של 2) 5:עופר לוי - מצייר אותך(3 שבועות במיצעד,עליה של 3,שיא במקום 5) 6:מירי מסיקה - לשם(6 שבועות במיצעד,שיא מקום 2,ירידה של 4) 7:שירי מימון - השקט שנישאר(9 שבועות במיצעד,שיא ב 4,ירידה של 3) 8:לירז צ'רכי - ריסים(3 שבועות,שיא מקום 5,ירידה של 2) 9:דניאל סלומון ודנה עדיני - רבות הדרכים(9 שבועות במיצעד,שיא במקום 3 עליה של 1) 10:מוקי - שבק מיוזיק(9 שבועות במיצעד,שיא במקום 3,אותו מקום) ועכשיו ללועזי: 1:boby valentino - slow down(שבועיים במיצעד,שבועיים בראש) 2:black eyed peas - dont phunk with my heart (שלושה שבועות במיצעד,עליה של 2,שיא מקום 2) 3:k*maro - femme like you(שבועיים במיצעד,נישאר אותו מקום,שיא במקום 3) 4:alize - automatic(שבועיים במיצעד,עליה של 12,שיא במקום 4) 5:henree&nikka- see me now(שישה שבועות במיצעד,ירידה של 1,שיא במקום4) 6:javine - touch my fire(שבועיים במיצעד,עליה של 2,שיא במקום 6) 7:mariah carey - its like that(שישה שבועות במיצעד,ירידה של 1,שיא במקום 1,שבועיים בראש) 8:rob thomas - lonely no more(כניסה חדשה, שיא במקום 8) 9:afrodita - turn it up(ארבע שבועות במיצעד,ירידה של 7,שיא במקום 1,שבוע 1 בראש) 10:brandy - who is she to you(כניסה חדשה,שיא במקום 10) ולמי שבא לנחש את המקומות הראשונים לפעם הבאה..בכ-י-י-פ! ודרך אגב..אני לא עושה את זה על פי ימים מסוימים..ויש מצב שמיצעד יהיה גם פעמיים בשבוע ואני יראה אותו פה..מבטיח!

TheRasmus

New member
הוא כבר רץ כמה חודשים

ולא זכה להצלחה מי יודע מה בארה"ב[או במילים קצת פחות עדינות הוא פשוט נכשל]

תודה תודה תודה!!!!

את שיר 9 שלך "turn it up" אני מנסה להשיג כבר המון המון זמן ופשוט לא ידעתי איך קוראים לשיר או מי המבצע.... תודה רבה רבה רבה!!!!!!!!!!!!!

א ו ח נ ה

New member
N-Trance ../images/Emo45.gif

עדיין לא שמעתי את Nana - Wherever you go באיזה סגנון זה?

א ו ח נ ה

New member
../images/Emo32.gifהמצעד הלועזי של רדיו ירושלים

החל מהשעה 20:00 אתם מוזמנים להאזין דרך הפלייר באתר הרדיו, או דרך HOT-314 או ב-YES-71 בערוצי הרדיו.

אריה31

Member
מנהל
שאלה לסוויטי, תשובה לשמעון :)

אם את עורכת מצעד כל כמה ימים, אז איך זה ששירים צועדים כמה שבועות בראש, אולי את מתכוונת למספר מצעדים :) ואגב השירים של רייכל חזקים אצל שנינו. ואני שמח שעוד אנשים עורכים מצעדים, כן ירבו, וכך גם נכיר עוד ועוד שירים. ולשאלה של שמעון, wherever you go של nana זה כמובן שיר פופ קצבי, סיים במקום השלישי באחד מחצאי גמר הקדם האירוויזיון השוודי.

הממ..כן..כאילו אני עושה את זה עפ"י

שבועות כאילו..חיחי..ארוך מדיי להגיד השיר צועד כך וכך מצעדים..אז שידרגתי את זה לשבועות..חיחי..והשירים של רייכל עד עכשיו מעולים!!

למעלה