המפלצת מלוך נס, מכירים?

lior_r

New member
המפלצת מלוך נס, מכירים?

רציתי לשתף אתכם בדימוי שיש לי על המחלה. אני מדמיין שהיא שם , עמוק בתוככי האגם השקט של גופי. היא שם, ועלולה לצאת בכל רגע ולנסות ולטרוף כמה שיותר... ברגעים שהיא ישנה באגם, האגם כה קסום. ציפורים עפות מעל, השמש זורחת ומטילה את קרניה על האגם. דגיגים קטנים משייטים להם במים התכולים. ליד האגם יש כמה כפרים קטנים , אשר נהנים מהמים הטובים שמספק האגם. ברגע שייבש האגם, הם ייחשבו כמתים. או שמא הן כבר נחשבים כך? המפלצת יוצאת לה בהתקפי זעם מן האגם של גופי, מנסה לבלוע כמה שיותר , מנסה להרוס אותו מבפנים, ולהרוס כל חלקה טובה. האם אני אצליח להתמודד עם המפלצת? ליאור, נ.ב. - בחורה חמודה ומקסימה , אמרה לי שאם כך , אז אי אפשר לעשות רעש שתבריח את הטרפצת, כי המפלצת עלולה להתעורר משנתה העמוקה. אז אנא אנשים, הקשיבו היטב לאותה בחורה חכמה, ותהיו בשקט. בשקט נפשי...
לבחורה.

bali

New member
מנהל
דימוי מעניין יש לך לטרפצת

אבל זה נכון שאסור להעיר אותה. הבחורה ההיא ממש חכמה. וגם אתה... אני רואה אותה באמת כמפלצת נמה, שמדי פעם מתעוררת וזורעת קצת הרס מסביבה... בגלל זה אני תמיד שקטה שקטה, שלא תתעורר הטרפצת האיומה.

lior_r

New member
תודה על המחמאות, ../images/Emo9.gif

ואגב , שמתי לב לכרטיס האישי שלך: יש לך פשוט חתול מקסים!

אורית...2

New member
../images/Emo45.gifירוני...../images/Emo45.gif

אם תיזכר בהודעות קודמות שלי ...כשקורה לי משהוא (משהוא הולך אצלי לישון, למשל יד, רגל ,חצי פנים) אני נותנת להם לישון בשקט ! עד שיקומו !!!פשוט מתעלמת מהם,ולא מפריעה להם לישון ! יש לך חברה חכמה !!! ותאמץ את מה שהיא אמרה לך ... אפשר לתת עוד כל מיני דימויים ל"מחלה" ...(כיד הדמיון הטובה...) להכניס אותה לקופסא (ארגז) , לסגור את הקופסא עם מנעול..ולהטביע אותה עמוק עמוק עמוק בים ....
ירוני אתה יכול לפרסם שוב את הכתובת של האתר שלך ... מה שרשום בכרטיס ביקור שלך לא עולה ...תודה !!! עכשיו אני הולכת לצנן אותי עם...

RomiVais

New member
ליאורי, בהחלט דימוי מעניין..

אם אתה שואל אותי, אתה בהחלט תצליח להתמודד עם המפלצת.. ואל תשכח לרגע, שאתה לא מתמודד איתה לבדך.. וכמובן שהשקט הנפשי חשוב.. גם בלי קשר לטרפצת, אבל במיוחד בהקשר שלה.
גדול ממני,

לילית7

New member
נזכרתי בסרט שראיתי../images/Emo36.gif

על כדורית דם לבנה שמנסה להילחם בחיידק אלים שנכנס לגוף, אם אני לא טועה הסרט נקרא osmosis jones ויש גם בוידיאו, הסרט דווקא היה מצחיק ויש שם דימויים מדהימים לכל דבר בגוף!!!

למעלה