המפגש

מצב
הנושא נעול.

shapira meir

New member
המפגש

המפגש
אם הכל ילך בסדר, אני מגיע מחר. מסלול הנסיעה למי שזקוק לטרמפ: חולון-כביש4-צומת מורשה-צומת קנטריקלאב-כביש2-חיפה יציאה 0700

omer landau

New member
נצל"ש-כדי שיהיה קשור-אנציקלופדיה

המפגש
אם הכל ילך בסדר, אני מגיע מחר. מסלול הנסיעה למי שזקוק לטרמפ: חולון-כביש4-צומת מורשה-צומת קנטריקלאב-כביש2-חיפה יציאה 0700
משהו ממש נחמד ויפה חדש ב YNET ynet.co.il/home/0,7340,L-1361,00.html target=_blank>אנציקלופדיה וירטואלית בעברית זה ממש יפה ויש שם הרבה דברים מעניינים מי שלא ראה אז שיכיר עכשיו כדי שיהיה קשור לנושא הנה לינק לynet.co.il/yaan/0,7340,L-24312,00.html target=_blank>רכבת

omer landau

New member
משהו מאוד מאוד מוזר קרה פה

משהו ממש נחמד ויפה חדש ב YNET ynet.co.il/home/0,7340,L-1361,00.html target=_blank>אנציקלופדיה וירטואלית בעברית זה ממש יפה ויש שם הרבה דברים מעניינים מי שלא ראה אז שיכיר עכשיו כדי שיהיה קשור לנושא הנה לינק לynet.co.il/yaan/0,7340,L-24312,00.html target=_blank>רכבת
משהו מאוד מאוד מוזר קרה פה
הנה לינק לרכבת: http://www.ynet.co.il/yaan/0,7340,L-24312,00.html והנה לדף הראשי של האנציקלופדיה http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-1361,00.html

traiNir

New member
מגניב!!

מגניב!!

traiNir

New member
אם אני מבין נכוו

המפגש
אם אני מבין נכוו
המפגש יחל בשעה 08.30 במוזיאון הרכבת, שם נאזין להרצאה. נכון?

נכון, והודעה חשובה לכולם !!!

אם אני מבין נכוו
המפגש יחל בשעה 08.30 במוזיאון הרכבת, שם נאזין להרצאה. נכון?
מומלץ לא לאחר, מתחילים בזמן כי יש תכנית ארוכה !! מי שלא העביר עדיין מסר אלי, נא לפנות אלי במסר אישי ולהודיע לי כמה יבואו, ואם באים עם רכב. נא להודיע עד השעה 15:00 היום !!!!!

ronatd

New member
אני מקווה שלא יהיה סוער וגשום

מומלץ לא לאחר, מתחילים בזמן כי יש תכנית ארוכה !! מי שלא העביר עדיין מסר אלי, נא לפנות אלי במסר אישי ולהודיע לי כמה יבואו, ואם באים עם רכב. נא להודיע עד השעה 15:00 היום !!!!!
אני מקווה שלא יהיה סוער וגשום
כבר עכשיו אני שומע רוחות חזקות מחלון ביתי שברחובות. אמנם שמעתי את דני רופ בערוץ 2, אך לא הייתי מרוכז. האם לדעתם יהיה סוער וגשום?

יונתן32

New member
בבקשה משהו יכול לענות לי העם

המפגש
בבקשה משהו יכול לענות לי העם
האוטובוס שבתמונה הצליח בחברת דן

תיקון קל למה שכתבתי

הנה התשובה לשאלתך...
באדיבות מסוף כרמלית...
תיקון קל למה שכתבתי
האוטובוס מצויד בהילוך אחורי, כמו כל הרכבים. כוונתי הייתה היגוי אחורי, כלומר: הגלגל האחורי מסתובב ביחד עם הגלגל הקדמי בעת סיבוב ההגה, ע"מ להקנות רדיוס סיבוב נמוך יותר.

ארזS

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

המפגש

הילדה שלי עם 39 מעלות חום (שפעת) ואין לי ברירה אלא להישאר איתה מחר בבית. קיוויתי שאשתי תוכל לעשות זאת אבל אין לה את האפשרות בגלל שהיא חייבת להיות בעבודה. אני מאחל לכל החברים שיגיעו מחר למפגש שיהיה לכם מפגש מהנה, ובעזרת ה' ניפגש בהזדמנות קרובה.

צחקן2

New member
קודם כל, אל תבכה ../images/Emo13.gif .

הילדה שלי עם 39 מעלות חום (שפעת) ואין לי ברירה אלא להישאר איתה מחר בבית. קיוויתי שאשתי תוכל לעשות זאת אבל אין לה את האפשרות בגלל שהיא חייבת להיות בעבודה. אני מאחל לכל החברים שיגיעו מחר למפגש שיהיה לכם מפגש מהנה, ובעזרת ה' ניפגש בהזדמנות קרובה.
קודם כל, אל תבכה
.
ב"ה וחוץ מזה... אולי זה וירוס?? .

שהיא תהיה בריאה !!! הלוואי ותחלים

שהיא תהיה בריאה !!! הלוואי ותחלים
מהר מהר מכל ה-
!!!!!!!!!!!

ronatd

New member
אנטיביוטיקה לא עוזרת לוירוסים

כפי שידוע לי, אנטיביוטיקה לא עוזרת נגד וירוסים, אלא רק נגד חיידקים. שפעת, למיטב ידיעתי, היא מחלה ויראלית. אך תמיד כדאי לראות רופא, הוא ידע יותר טוב ממני. ורפואה שלמה.

ארזS

New member
נכון מאוד

כפי שידוע לי, אנטיביוטיקה לא עוזרת נגד וירוסים, אלא רק נגד חיידקים. שפעת, למיטב ידיעתי, היא מחלה ויראלית. אך תמיד כדאי לראות רופא, הוא ידע יותר טוב ממני. ורפואה שלמה.
נכון מאוד
ולכן הילדה לא מקבלת אנטיביוטיקה.

stan1

New member
לצערי

המפגש
לצערי
אני לא אגיע מחר. אולי פעם הבאה אני אבוא.

מצב
הנושא נעול.
למעלה