המעביד מתחמק

מצב
הנושא נעול.
המעביד מתחמק

המעביד מתחמק
תבעתי את המעביד שלי לשעבר בבית דין לעבודה. הוא מתחמק מלקבל את ההזמנה לדיון שנשלחה אליו מבית המשפט. (ראיתי לפי האינטרטנט). שלחתי לו בפקס את ההזמנה שאני קיבלתי. מתוך הנחה שהמנ..ק לא יופיע לדיוןשנקבע מה עלי לדרוש מהשופט : פסק דין , הוצאות או שהוא יטיל עלי למסור במסירה אישית . אציין שאני גרה בעפולה והמעביד גר בבאר שבע כך שהמרחק משחק ?

תנסי מסירה אישית או דרך דואר רשום

המעביד מתחמק
תבעתי את המעביד שלי לשעבר בבית דין לעבודה. הוא מתחמק מלקבל את ההזמנה לדיון שנשלחה אליו מבית המשפט. (ראיתי לפי האינטרטנט). שלחתי לו בפקס את ההזמנה שאני קיבלתי. מתוך הנחה שהמנ..ק לא יופיע לדיוןשנקבע מה עלי לדרוש מהשופט : פסק דין , הוצאות או שהוא יטיל עלי למסור במסירה אישית . אציין שאני גרה בעפולה והמעביד גר בבאר שבע כך שהמרחק משחק ?
תנסי מסירה אישית או דרך דואר רשום

dcor

New member
מסירה

המעביד מתחמק
מסירה
שלום, יש לבקש מסירה אישית מבה"ד.לגשת לחברה לנסות למסור אם מסרב לחתום יש להשאיר על השולחן או להדביק במקום ולמלא תצהיר אצל עו"ד שסרב לחתום יש לרשום יום ושעה שהיית שם לבצע מסירה. דרור כהן אורגד, עו"ד 089708471

תשובה

המעביד מתחמק
תשובה
כתוב מכתב, ובו תפרט את הדרכים שניסית עד כה על מנת להגיש את כתב התביעה למעביד. בסוף המכתב בקש מבית הדין לעבודה לבצע מסירה אישית למעביד (כלומר, שנציגי בית הדין לעבודה יעשו את השליחה). זה מקובל מאוד אם אתה לא מיוצג. רשום גם את פרטי התביעה, וצרף צילום של אישורי המסירה שהוחזרו ללא דרישה (או אישור דואר רשום ואישור מאתר האינטרנט של הדואר שבו נרשם שדבר הדואר לא נלקח למרות ההודעה עליו). שלח את הבקשה בפקס' או בדואר רשום לבית הדין לעבודה הרלבנטי ועקוב אחרי מתן החלטה בנושא. אם תוך 14 יום אתה לא מקבל תשובה, כתוב בקשה נוספת (לפעמים נדרשת תזכורת). בהצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה