המסעדה של אמא - אתיופית בחיפה וכוחו של הפורום

pix37

New member
המסעדה של אמא - אתיופית בחיפה וכוחו של הפורום

עוד ארוחת צהריים במסעדה של אמא - האתיופית החדשה בחיפה הותירה אותי המום מכוחו של הפורום.
המסעדה היום היתה מלאה בסועדים בהירי עור (כולל שתי אמהות צעירות יפיפיות עם תינוקות בשנת חייהם הראשונה - מה שנקרא חינוך טוב מאוד)
רק סועד אחד שנראה כמי שאכל אינג'ירה עוד בבית אמא.
כנראה שלפורום יש הרבה יותר השפעה ממה שאפשר היה לשער ממספר הצפיות הצנוע בכל הודעה.

לגופו של עניין היה מעולה אף יותר מהרגיל - לתבשילים הרגילים המוגשים בכל פעם התווספו גם תפו"א בסלק (ככל הנראה בהצעדה לשרשור הבורשט של סמואל) תפו"א בכורכום, עדשים, ברוקלי חריף, פטריות מטוגנות, סלט וכו'

לדעתי זו מוזיקת המקרה

אל תהיה כזה נאיבי או כזה המום, קשה לי לשייך את מה שראית היום בצהריים שם כהשלכה ישירה על ההשפעה הממגנטת של הפורום הנ"ל.
אולי זו סתם מקריות , אולי סתם בגלל השמש החמימה שהיתה היום, יש הרבה אנשים סקרנים שאוהבים לטעום מאכלים לא הכי מוכרים, ממה שאני מבין ממך המקום פחות מתמחה בבשר נטו, יותר צמחוני כזה.

אתמול האמת שהייתי שם זו היתה שעה מוקדמת מאוד:1100 בערך מינוס פלוס, נכנסתי והכסאות בחלקם היו עדיין מונפים על גבי השולחנות, הדמות הנשית שם לא היתה בשעה הזו, ישבו שם בפנים חבורה של כ8 בחורים,
כולם אגב היו לא"נאג'ים" נא'ג זה הכינוי שבו האתיופים מכנים אותנו בהירי-העור:)

משהו שם באווירה לא בא לי טוב והעדפתי לפרוש, אולי באמת באתי מוקדם מדיי.

horseradish

New member
כיף לשמוע

אם כי אני חייבת לצדד בסמואל ולהוסיף שכל קליקת האמנים וההיפים בהדר מאוד אוהבת את המקום ומחבקת אותו.
אבל בהחלט ייתכן שחלק מהקהל הבהיר בא גם בעקבות הפורום.

למעלה