המניאק ניסה לאנוס אותי- טריגר

המניאק ניסה לאנוס אותי- טריגר

בע"ה נ"ו מגלב"ת הוא מתוחכם הוא בירר הכול הוא התקשר לאחי לשאול איפה הוא והוא ידע שהוא לא בבית המכוניות של ההורים שלי לא בחניה וזה היה ברור שאני לבד. הדלת היתה נעולה ואני שומעת דפיקה "מי זה?" "ישראל" "יו נשמה שנים שלא ראיתי אותך, שניה אני פותחת לך אני פשוט עם מכנסים דקה אני שמה חצאית" הבנזונה עבד עלי שהוא ישראל הוא ידע שאני לא יפתח לו אם אני ידע שזה הוא. ואני יורדת בסבבה כולי מאושרת לראות את ישראל אני פותחת את הדלת והוא שם. לא הספקתי להגיב והוא הדביק אותי לקיר שעל יד הדלת והתחיל להוריד לי את הבגדים התנגדתי בכל הכוח והתחננתי והוא ממשיך אמרתי לעצמי שאם אני לא פועלת עכשיו אני ימצא את עצמי עם עוד אונס פשוט נתתי לו עם הברך בעיטה בביצים והוא התקפל על הרצפה רצתי למטבח והבאתי סכין ושמתי לו אותה בצד שלא חותך על הצוואר "תקשיב לי ותקשיב לי טוב אני לא מוכנה שזה ימשך ככה אתה מבין? אני יכולה עכשיו לשחוט אותך! אתה מכיר את המשפחה שלי נכון? אתה יודע שיש לנו קשרים אם אני רק ארצה אתה מזה תסבול בחיים שלך כדאי לך עכשיו לעוף מפה לישיבה לקחת את הדברים שלך כי אני הולכת לדבר עם הרב שלך. אתה לא תראה את הפרצוץ שלך בישוב הזה בחיים! זה ברור לך? אני שאלתי אם זה ברור?" "כן" "אתה עברין, אתה חולה מין! אתה פושע! ומה הכיפה הזאת עושה על הראש שלך בכלל??? אתה כלב אתה חרא של בן-אדם עכשיו תעוף מפה ותכונן לשמוע מהמשטרה!" הזזתי לו את הסכין הבאתי לו בעיטה והוא הלך נעלתי את הדלת ואז פשוט התפרקתי ישבתי על הרצפה ובכיתי ובכיתי ובכיתי. אני יודעת שאם הייתי פועלת יותר מוקדם ועוצרת את ההטרדות האלה זה לא היה קורה. אבל אני מטומטמת חושבת שדיבורים יעזרו חשבתי שהוא ידיד שלי. נכנסתי למקלחת ופשוט הרגשתי שהגוף שלי מזוהם. אני משפשפת את הגוף ומרגישה שנוגעים בי כל הזמן. פשוט ישבתי במקלחת בוכה ומשפשפת ופתאום קלטתי את הסכין גילוח כנראה שכחתי אותו במקלחת לקחתי אותו וניסיתי לפרק אותו ואז עצרתי את עצמי אמרתי לעצמי שאף אחד בעולם ובטח שלא דניאל שווה שאני יפגע בעצמי בגללו. אני פשוט מפורקת אני מרגישה מסומנת ואני מרגישה שכל החיים שלי אני יפגע ושזה היעוד שלי בחיים להפגע. ואין לי כוח ללכת למשטרה אין לי כוחות לעבור את החקירות האלה. אני לא יודעת מה לעשות נמאס לי אני מרגישה שאני על סף התמוטטות.

אידה ע

New member
יותר מדי אומץ

מצטערת, מצטערת לשמוע שהיית צריכה להיות במצב כזה.. מבינה את הקושי ואיבוד הכוחות...מקווה שתתחזקי... אל תשמרי סוד... שתפי במה שקרה...יש לו יותר מדי אומץ! אסור שתיהיה לבד עם מה שקרה...תלחי לרב, שלחי לו מכתב אנונימית...תפרצי את המעגל!!!! חיבוק מחזק בהצלחה

מאירה 27

New member
הי, קודם כל

אני ממש גאה בך על מה שעשית, כל הכבוד, אני לא מבינה למה את באמת לא פונה למשטרה, נכון שזה חקירות ופירוט, וכל מה שקשור לזה, אך זה דבר נכון לעשות, יפתח נגדו תיק, אולי ככה הוא יבין שאת והגוף שלך הם לא הפקרות, וצריך לעשות לזה סוף. בהצלחה, מאיה.

n a l a

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כל הכבוד לך על שהיה לך האומץ לעשות מה שעשית
. זה לא היה צריך ללכת כ"כ רחוק מבחינתו וזה אומר שהוא רק מנייאק. מורידה בפנייך את הכובע על הכוחות הנפשיים שמצאת בך ומקנאה בך, מקנאה כי אני יודעת שאם זה יקרה לי אני לא אנהג כך. אני חלשה ומפוחדת. כמעט כל יום אני מוטרדת ואני לא עושה כלום עם זה כי אני פחדנית. כל הכבוד לך שעמדת נגדו, אל תשתקי לו, תמשיכי . תתלונני, תפני לרב
אם לא עכשיו אימתי
תאמיני לי שאת צריכה להיות גאה בעצמך
(סתם בצחוק). ואם את לא גאה בעצמך עכשיו, את תהיי גאה אח"כ
. כ-ל ה-כ-ב-ו-ד nala
"הייתה אחת שידעה לעשות קסמים, שידעה להגיד מילים שצבעו את השמש בדם"

ליאללל

New member
לא לשתוק.

כבר בפעם הודמת רשמתי לך שהוא חצה את הגבול וכנראה לא יהסס לחצות אותו שוב. טוב שיש לך את הכוחות להילחם ולעמוד בפניו, אבל אין צורך בכלל שתיסבלי אותו תפני לכל מי שאת רק יכולה לפנות על מנת לעצור אותו, אם את לא יכלה שוב למשטרה אז תפני להורים לאחיך למישהו בעל סמכות עליו.. אל תשתקי.

הייתי היום אצל הרב שלו

בע"ה נ"ו מגלב"ת הייתי היום איזה שעתיים בבי"ס וסבלתי מכל רגע והיה לי קשה והייתי מתה לחזור הביתה אבל נורא פחדתי כי אני יודעת שאני חוזרת לבית ריק ואני גם יודעת שבטח יורידו אותי בטרפמיאדה ואני יצטרך ללכת ברחוב עד הבית ואז אמרתי לעצמי רגע את הולכת לשתק לעצמך את החיים. הגעתי ליישוב ביקשתי לרדת על יד הישיבה הרב העביר שיעור כשהמתנתי ראיתי את דניאל והוא אומר לי "היי מותק מה את עושה פה?" "היי כלב יש לי פגישה עם הרב שלך אתה רוצה להצטרף? אתה יכול להצטרף חופשי" "לא בובה אני יוותר" "משדר עסקים כרגיל מהפחד אה? אוי אני רואה שהרב יצא לך תארוז" ניגשתי לרב וביקשתי לדבר איתו הוא שאל באיזה ענין אמרתי לו אחד התלמידים שלך והוא כמובן אמר שאם זה דברי רכילות אז הוא מעדיף לא לשמוע אז אמרתי לו שזה סכנת הציבור. אמרתי לו שביררתי על דניאל קצת והבנתי שכולכם וידעים שהוא לא חזק בקטע של בנות אני יודעת שבישיבה אתם עוזרים לאנשים להתחזק אבל דניאל הטריד אותי נגע בי וניסה לאנוס אותי אמרתי לו שרציתי לפנות קודם אליו בבקשה שיעפיו אותו כי לא בא לי לפנות למזכירות ושכל היישוב ידע על זה. הוא אמר לי שאין לי מה לדאוג והוא יטפל בזה והוא לא יהיה פה יותר. ביררתי והוא כבר לא בישיבה. הוא הלך החיים שלו ממשיכים הוא לא מרגיש שהוא לא בסדר. ואני נשארתי עם הכאב לבד פצועה. לידו אני משחקת אותה חזקה ושיש לי כוחות אבל כשאני עם עצמי אני אפס אני לא שווה כלום. כל מי שרוצה לדעת בי נוגע אני באשכרה מרגישה רכוש הציבור. אין לי כוח לזה יותר אין לי כוח להתמודד. אני לא יכולה כל כמה זמן להתמודד עם משהו חדש. מגיע שלב שמלאי הכוחות אוזל והשלב הזה פה הוא הגיע. אני פשוט לא יכולה יותר. אני מגעילה כ"כ הרבה אנשים כבר נגעו בי. אני מזוהמת.

היי

כל הכבוד לך שהלכת לרב ולא שתקת לו על זה. זה מאוד חשוב שלא ויתרת כי הוא זה שלא היה בסדר, לא את. אני מזדהה עם ההרגשה שלך שאין כבר כוח להתמודד ומקווה שלא תצטרכי להתמודד עם עוד מקרים כאלה. בכל מקרה, את לא מגעילה ואת לא מזוהמת! אם כבר אז אלה שפגעו בך הם כאלו.. הם המגעילים והמזוהמים. את לא עשית שום דבר לא בסדר. הם כן ואת לא צריכה להעניש את עצמך על מה שהם עשו.

אידה ע

New member
../images/Emo124.gifכל הכבוד

כל הכבוד, אני מקווה שעם הזמן תוכלי לראות את הכוחות שבך, ולהרגיש הרבה יותר כלפי עצמך- לא רק כלפי חוץ.- להיות גאה בעצמך!

למעלה