המנהל לא מונע הסתה. לא להשתתף!!!!!

resh0

New member
המנהל לא מונע הסתה. לא להשתתף!!!!!

אלוני הנכבד אינו פוסל הודעות שבהם משתתפים משתמשים במונח ``מתנחבלים``. אני קורא למשתתפים הקבועים להפסיק את השתתפותם כל עוד תמשכנה ההודעות המכילות שימוש במושג נבזי שכזה.

thetruth48

New member
יאללה קשקשן

כמו איך שאנשים קוראים פה אחד לשני אני בעד שכולם לא יכתבו יותר. מדיניות הקוזק הנגזל זה דבר יפה, אבל אל תהיה שה תמים

shirii21

New member
חופש הביטוי

רק רציתי להזכיר לך שזכות כל אחד להתבטא כרצונו גם אם זה פוגע בחלק מהאנשים אין מה לעשות זה חלק מהקטע כל אחד מביא איתו את הדעות שלו והשפה שלו לא מתאים לך אתה אישית לא חייב להשתתף (ואל תיקח את זה אישית)

*pank

New member
ומה איתי??? אתה תתעלם? ואני

אקלל אותך חופשי....

resh0

New member
עד כמה שהבנתי את בקטע של להעריץ...

להעריץ את זה שמשתמש במונחים הללו... זה לא אישי נגדך, זכותך לקלל חופשי! זה עניין אישי שלי...של הכבוד העצמי שלי. אם יבוא לי לקלל, אלך לצ`טט לי. בפורום הזה נדרשת רצינות מטובלת במינוריות של חוש הומור ועוקצנות. מי שיכתוב הודעות בגבולות הללו ויהיה לי זמן ועניין, לבטח יקבל את תגובתי.

*pank

New member
res0! רוץ לצ`אטט!

כי לפי מה שנדרש, נותר רק למסור לך ד``ש. פאנק שלו התרגשה מהנסיון הפטתי שלך, להתעלק על האינטילגנציה שלה.

*pank

New member
לו=לא

גם לאגו יש את הגבולות שלו, ואם מנפחים אותו יתר על המידה, התוצאה עלולה להיות עגומה, אז לפני המפץ הגדול, רק רוצה לומר, ממשיכה להעריץ את לכבוש את ההר. הערצה המבוססת על תבונה ונסיון חיים.

resh0

New member
``מפץ גדול``??? מפץ זעיר.....

אנשים כמו ``לכבוש את`` ומסתבר שגם כמוך, הם מעטים שבמעטים. מיעוט המצוי בתוך מחנה קיצוני. אנשי האתמול שאינם מבינים ואינם משלימים עם רצונו של רובו המכריע של הציבור במדינה. אנשים קטנים שזורעים פירוד ומנסים לקעקע את הנסיון להתאחד. אנשים שמנסים לתקוע מקל בגלגליה של מדינה שרוצה לנהוג ככל העמים!!! לשמור את אדמתה ולחיות בשלום! אל תגידי ``מפץ גדול``... אתם מה זה קטנים.....

*pank

New member
resho! איזו מודעות עצמית

כל הכבוד לא ידעתי שאתה מכיר את עצמך ואת שכמותך כל-כך טוב. רק התבלבת קצת מחמת השעה. התכוונת לימין הקיצוני. ואתה צודק קטונתי מלהבין את הטירוף שלך.

resh0

New member
אני מצטער, כנראה שרק אנשי מקצוע

יכולים.... קטונתי מלסייע לך. איחולי החלמה אחותי.

*pank

New member
אנשי המקצוע שלחו אותי בחזרה אליך

ויש להם מסר. די לשלוח חולים מדומים, בפעם הבא יבואו שנים עם חלוק לבן ויקחו אותך...

resh0

New member
גם בעיות ראיה יש לך???

אלו שבד``כ מטפלים בך, יש להם חלוקים ירוקים! לא לבנים. אבל כנראה שיש להם טכניקות חדשות! פעם היו קושרים אתכם עם כותונת מיוחדת, היום נותנים לכם מחשב עם חיבור לנט.... אולי זה יצליח? אני מאחל לך הרבה בריאות.

*pank

New member
הידע שלך מעורר השתאות

איזו בקיאות. לא יכולה שלא לחשוב שאולי בכל זאת יש לך עבר פסיכיאטרי. מזל שאני בריאה נפשית בהסתמך עליך לא הייתי בונה על שיטות הטיפול שלהם.

resh0

New member
היחיד שהודא בביקור אצל מטפל היא....

אם תמשיכי לייחס לאחרים את הבעיות שמהם את סובלת, לא זה מה שיפתור את בעיתך. ואולי אני טועה וזה כן יפתור??? על כל מקרה אשמח אם זה יעזור לך להחלים.

אלי.

New member
resh0 ידידי

השימוש במונח הנדון, גם אם אינו מוצא חן בעינינו - אין בו פסול, לדעתי. השימוש במונח (ואנחנו הרי מכירים אותו כבר שנים, פרי יצירתה של סילבי קשת) נועד לבטא בקצרצרה את הדעה הפוליטית הלגיטימית של השמאל ולא דעה פלילית, כפי שאולי יכול להשתמע ממנו. מותר לי להגיד מתנחל - תסכים אתי. מותר לי להגיד שעצם ישיבתו של מישהו במקום מסויים מחבלת במאמצי השלום (גם אם הוא לא אשם ישירות, וישיבתו שם יותר מלגיטימית) - תסכים אתי, אולי. ומותר לחבר את שני אלה. אני עצמי, כמו שנוכחת, לא משתמש בביטוי הזה, אבל לא אוקיע את מי שכן.

resh0

New member
גבול ההסתה.

אני מקווה שאין ביננו מחלוקת על העובדה כי דמם של המחבלים בהחלט מותר. כלומר אין שום מניעה מלחסל כל מחבל. כאשר מישהו מחבר בין מתנחלים לבין מחבלים, הוא בעצם מתיר את דמם של המתנחלים! זה בדיוק מה שקרוי הסתה. יכל הוא להגיד שלדעתו המתנחלים מחבלים במאמצי השלום כפי שהוא רואה אותו, אבל תסכים איתי כי הקונוטציה הראשונה העולה על דעת זה הנתקל במונח ``מתנחבלים``, היא מחבלים=מתנחלים. ניתן להדביק כינויים לאישיות פוליטית או ארגון מסויים, אבל יש להקפיד על גבול ההסתה. למשל: אדם מסויים סבור כי הערבים זורעים מוות ביהודים, דעה לגיטימית נכון? האם יורשה לו לצעוק ``מוות לערבים``??? אדם אחר יהיה סבור כי האשכנזים הם גזענים כמו הנאצים, שוב דעה לגיטימית. האם יורשה לו להגיד ``אשכנאצים``??? לא ``מוות לערבים``, לא ``אשכנאצים`` ולא ``מתנחבלים``!!! אני מקווה כי אתה מבחין בעובדה כי אינני נמנה על מחנה סותמי הפיות מחד, אבל מאידך אני נמנה על אלו שמודעים לגבול שממנו והלאה מוצא הפיות קרוי הסתה. בקיצור: לא כל האשכנזים הם גזענים נאצים לא כל הערבים הורגים לא כל המתנחלים הם מחבלים! בהחלט שיש להוקיע כאלו המכלילים ומסיתים.

למעלה