חחחחח איזה שאלות.. ../images/Emo6.gif
אני אנסה לענות.. האם את מתכוונת לשתף את משפחתך בעניין? הממ.. ניראה לי שכן,שאני אהיה בטוחה ב100% ותהיה לי חברה אז לא יהיה אכפת לי מכלום! איך הגיבו החברים הטובים? החברות הטובות כזה "ידעתי!!
" והחברים הפחות טובים הגיבו בהלם כזה,אפילו הייתה תקופה של התרחקות אבל אז כניראה הם הבינו שאני לא טעות של הטבע או משו כזה וחזרנו להיות בקשר. מה דעתך על הומואים ולסביות? דעתי? קודם כל בן דוד שלי הומו ואני מקבלת אותו
ולסביות? זה הדבר הכי מדהים שיש בעיניי.. מה מופיע בשמיים אחרי גשם? קשתתת.. שיט לא היה פעם אייקון של קשת? נסתפק בזה..
חיחי.. איך עושה פרה? סמאללההההה.. אוללהההה.. *הממ.. בדיחה אישית..
* למה אנשים אוהבים אנשים שאוהבים נשים? כי זה מחרמן? המ..
מי היה נפוליאון? איזה אחד צרפתי או משו.. אין לי יידע רחב בנושא
האם גבינה צפתית היא צרפתית? לא.. היא גבינה מצפת
חיחי.. כמה זרועות יש לתמנון? 8..
מי היתה אניטה פללי לפני הניתוח הפלסטי? גבר ממורמר ובלונדיני מאוד.. עם אוגר מפוחלץ איזה צבע יוצא אם מערבבים כחול וצהוב? כחול וצהוב? הממ.. נראה לי סגול,לא?? כמה אפים היו למייקל ג'קסון? חחחחחח.. את התשובה הזאת אפחד לא יודע
האם את מעריצה את צביקה פיק עד כדי כך שיש לך פוסטר ענקי שלו בעירום תלוי מעל המיטה ? בטחחחחחחח.. חושני שכמותו!! כמה נשמות יש לחתול? 9
אבל במקרה של לייזה.. 100 חחח היא ביזבזה כבר חצי מהם עם כל הנפילות שלה והתקיעות בדלתות\חלונות וכו'..
מי הוא ספיידרמן? מי הוא סופרמן? ספיידרמן וסופרמן יכולים להיות כל אחד.. תלוי איך אנחנו רוצים לראות אותם,ובמי אנחנו רואים אותם. האם את נוהגת כמו אישה? הממ..
אני לא הבנאדם הכי נשי שיש, בוא נגיד שאני לא אוהבת חולצות בטן או כל השטויות האלה.. אבל יש לי שיער ארוך מתולתל ואני משתדלת להיות עדינה לפעמים חחח.. מה מצב האצבעות ברגליים שלך? האם יש לך ריחות לא נעימים באיזור? חחחחחחחח.. אצבעות מוטציה *לא כדאי לכם לדעת..* חחח סתם סתם.. פשוט 2 אצבעות מחוברות,זה הכל. אבל ריח נורמלי.. כמה פעמים בשבוע את עושה שעווה? איכס שעווה זה כואב! אבל גילוח לפחות פעמיים בשבוע עם לא יותר, ובבית השחי כל יומיים. למה לא באת למפגש פורום? ולמה לא נכנסת לפני שבוע לפורום? מצטערת..
האם את עונדת שעון על יד ימין או שמאל? או שמא בכלל על הקיר? אני ימנית.. משמע השעון ביד ימין. כולם אומרים לי שזה תמוהה.. האם ביקרת בגן החיות התנכ"י ואם כן, האם ביקשת רשות מאלוהים לפני? כמה שנים לא הייתי שם.. פיייי. חחח אבל אני לא מאמינה באלוהים,אז אני לא מבקשת ממנו או מאפחד אחר רשות. מי הם עשרת הצדיקים שהובטח להם להכנס לגן עדן בעודם בחיים? (זכויות שמורות ל"חגיגה בסנוקר"). אין גן עדן.. מה דעתך על סרטי בורקס והאם את מעדיפה עם תפ"א או גבינה? שונאתתת סרטי סרטי בורקס!! אבל לפחות בזמן האחרון כל הסרטים הישראלים של HOT לא רעים,וגם סוף העולם שמאלה נראה יפה
למה כלבים לא נובחים בירוק? כי הם עברו באדום ונידרסו?
כמה זה (5+4)5 ? סליחה.. 3 יח' מתמטיקה. אין לי כוח לחישובים. ולשאלה האחרונה.. חחחחחחחח שאלון ענק!!!
נהנתי.. אגב.. אם אתם רוצים לדעת עוד דברים עליי יש לי בלוג דיי נחמד שמספר על עצמי קצת יותר.. הגר..