המממ

ּpine appleּ

New member
המממ

אתמול הסתובבתי לי להנאתי בשנקין ונכנסתי לי לאוזן השלישית.. והסתכלתי לי מסביב... ופתאום ראיתי לי לתומי את... הדיסק של ביר7! וקניתי לי אותו ב15 ש"ח (זה יותר זול מבירה!) ואהבתי

תלוי איזה בירה

יש את הקורונה טעמים שזה איזה עשרים ויש רגילות ב5-9, אה דיסק של ביר7 יותר זול מ

cider IS great

New member
לא הייתי מוציא שקל על זה

ממש לא שווה את זה וב15 שקל אפשר לקנות בערך 3 ליטר בירה

KamikazA

New member
אחי זה כי אתה קשוח

בואנה יאפס זה לא שווה לקנות דיסק של ביר 7 ב15? אתה קשח מידי לשמוע סקא, רק שתידע לך שכל הקשוחים שומעים סקא להקה השקיע והוציאה דיסק באיכות בת זונה והיא מוכרת אותו במחיר זנותי של 15 וזה לא שווה לך את לך תימצוץ לפרות

rodney

New member
מה?

אני מקווה שאתה לא אומר את זה בגלל סקא זה רע....זה קאבר

Hamall

New member
../images/Emo13.gif

מאיפה אני יודע? אני בכלל לא מבין בחרא הזה...

PunkInDrublic

New member
"מחיר זנותי" ../images/Emo141.gif

אני זוכרת איך נקרעת... |אוהדינו| |ארונדה| |יא באבא|

theAMP

New member
אחי זה בגלל שאתה לוזר

ביר7 אחת הלהקות הכי טובות בארץ, ואם אתה לא מבין את זה, כנראה שאתה לא מוזמן למסיבה שלי :) סתם, תאהב מה שאתה אוהב, אבל לאמנים ישראלים ב"סצנה" מגיעה תמיכה, לא משנה מה הם עושים

peart

New member
נכון!

יש את הדיסק של ביר7 גם באוזן ה-3 בחיפה ?

xero1

New member
נכון!

אני מוותר על צ´יפסים אצל פורטו שבוע, חוסך כסף וקונה ת´פאקינג דיסק!

cider IS great

New member
נו באמת

אני אומר שאני לא אוהב תלהקה וכולם מתחילים לרדת עליי אני אוהב סקא אני לא אוהב את ביר7 לא אוהב תלהקה לא הייתי לוקח גם אם היו מחלקים בחינם כי אני לא אוהב אותם וזהו מה כולם מתחילים לקלל

בסוף יהיה מספיק לכולם.

המקור הכי טוב לקניית "סקאנדל" של ביר7 זה ההופעות שלהם. ככה מגיע הכי הרבה מה(קצת)כסף ללהקה. לבאלנס ולאוזן חיפה יגיעו גם עותקים, אמורים להיות כמה גם ב"ליקוויד שופ" בבוגרשוב ת"א. רק השבוע התחלנו לייצר אותם אז יקח קצת זמן עד שהם יפוזרו. זה גם לא פשוט לשכנע בעלי חנויות למכור דיסקים ב15 ש"ח, ואיפה שמסכימים, אחרי שהחנות לוקחת את האחוזים שלה לא נשאר משהו ללהקה, בשקלול של עלויות ייצור והמחיר הנמוך שאני מתעקש עליו. זה באמת רליס שכולו הנאה ורצון טוב (כל מי שהיה מעורב בהקלטות נתן את שירותיו בחינם. ככה אפשר להוציא דיסק בלי להיות לחוצים על כיסוי הוצאות) ואפילו מי שיקנה ולא יאהב לא נדפק כספית. 15 ש"ח זה באמת הכי זול שאפשר למכור דיסקים ולהמשיך לגלגל את הייצור שלהם בלי שאף אחד יפסיד.

firerez

New member
רק שמעתי את השם

ןלא מכיר אותה חוץ מהשם שאותו אני מכיר מכאן אבל אני יקנה את הדיסק זה 15 שקל ומי יודע אולי אני עוד יאהב את זה אז סבבה אבל בקיצר רעיון טוב למכור דיסק רק לפי העליות שלו רק בישביל זה אני יקנה את הדיסק

יא חתיכת חרא

בתחת שלי לא שווה את זה יא מניאק. לך תשתה את ה-3 ליטר בירה שלך ותיחנק מזה. בכלל, אני לא יודע למה אני מגיב למישהו שהחתימה שלו היא: "unity is for posers we aint no godam hippies" פחחח

למעלה