המממ ......

המממ ......

אהה, אתם עדיין ברוח חלוצית של לחלק תפריטים ?....... זאת אפרט, ד"א, קליפס למי שלא הבין ..

behappy

New member
את???..תפריט???לאאאאאאאא!!!!!!!!!!!

מי את בכלל? אנחנו מכירים אותך?????? אההה.....זו אפרט...... טוב עדיין ......לא! חחחחח סתאאאאאאםםםםםםם............זה החום משפיע...מה לעשות,שיר המסכנה כבר נמסה לחלוטין..ככה זה כשהמזגן מקולקל וההורים לא דואגים לתקן אותו בזמן!<אהמ אהמ אבא!!> באיזה תפריט העלמה חפצה????? האם תוכל הגברת להשאיר פרטים אישיים וחסויים ביותר שלא לומר מבישים ומביכים כמו:גובה משקל פעילות גופנית וסוג מזון אהוב? ושאלה אחרונה-האם הגברת.........מבינה שאני קצת התחרפנתי היום??
צ´אווווו לך ילדה שגרה בכבשן לוהט......
החזיקי מעמד שכן לא נותרו עוד חובשים...כולם מוחזקים למטרות חירום אצל לירונוש<בובה>...
ותאלצי להסתפק בעידודים וירטואליים בלבד... די שיר מספיק מה זה פה גן חיות פיפי ולישוןןןןןןןןןןןןןןןןן מוואאאההההההה

ההה !

הלוואי שיכלתי להיות מחורפנת ברגעים אלה אבל במקום זה אני ממלאת דפי פוליו (עבודה בספרות ותנ"ך) בכל אופן גובה זה כמעעט 160 האחות אומרת שאני לא גובהת/מתפתחת יותר משקל זה אממממממממ 60 אמאאא פעילות גופנית---> מה זה ?! סוג מזון אהוב------>שוקולד על כל סוגיו וכל דבר שמכיל למעלה מ1000 ק´ למאה גרם אממ אני לא מטורפת על בשר אני אוהבת אפונה וסלטים וכל מיני חרא כאלה אבל מתעצלת להכין הה ופסטות לא המשמינות גם המשמינות ...... וכל קינוח כלשהו המבורגר, פיצה, שווארמה פתחו לי מול הבית פיצה לק לפי מטר ---> סטייל ´פיצה מטר´ לצפונית שבינינו יאאאממממממ עוד דברים חשובים עלי ---> מהרגע שאני קמה ועד שאני מגיעה הביתה (בין 1ל 3) אני לא מסוגלת להכניס שומדבר לפה, אבל עוד מעט חופש"ג אז הכל משתנה ......

behappy

New member
טוף.........../images/Emo132.gif

עוד שאלות............ את צמחונית? מה את אוהבת לאכול בבוקר ואל תגידי לי פיצה במטר רץ אוקיי?
פירות-כן לא כמה ואיזה...... אורז/תירס/שעועית וכו גבינות-ואם כן איזה? בעיקרון אני יכולה להרכיב לך תפריט כזה שכל יום תוכלי לאכול משו משמין כמו שוקולד או פיצה וכו......באיזה שעות את מעדיפה לאכול אותם?בבוקר/בערב/בצהריים וכו? ארוחת בוקר-לא יעזור לך את אוכלת גם אם אצטרך להגיע מנהריה עד לכבשן שלך בשביל זה!אז לא על הבוקר אבל בעשר את אוכלת!זו הטעות הכי משמינה שיכולה להיות!!!!!!!!!!!!! עד פה הטפות....... צ´או לך ותעדכני לגבי כל החקירות.....
נשיקות..... שיר

טרן טרן טרןןן

האני אייםםם הוםםםםם .............. וול צמחונית - לא
אני צריכה לאכול הרבה בשר ואני גם אמורה כרגע לקחת בי12 וכל החרא אבל אנלא לוקחת כי הכדורים האלה עושים לי רע, בכל מקרה אממ אני צריכה לאכול הרבה בשר כדי לתפקד ..... בבוקר אני לא יכולה לאכול כלום, אם חייבים אז זה צריך להיות בזמן שאני מתארגנת לבייצפר (בדר"כ, עכשיו זה כבר חופש"ג אז אני אוכל לחכות כמה שעות עד הso calles ארוחת בוקר .. (את לא באמתתת רוצה לבוא לפה, חם פה אפילו יותר מאצלך, ולנו יש מזגן !!! פירות- כל הפירות של הקיץ, ענבים, משמשים, אפרסקים וכל החרטא המגעיל והדביק הזה
מה עוווד שאלת !!! אה כן - כל דבר משמין מבורך בעיקר בשעות הערב, יו נואו, אני נוטה לזלול בשעות האלה, אבל בעצם, בערך שעה אחרי שאני אוכלת פתאום יש לי חשק למשהו מתוק
מכירה את זה ?? מעצביין .. ניראה לי כי זהוווו המורה שלי לאנגלית אהבה את העבודה שהגשתי לה על בריטניההה !!! היא אמרה לי שהיא במיוחד אהבה את המדבקות, ושכתבתי Efratush והדגשתי את הטוש !!! יההההה, בכלל המורה הזאת השתגעה קצת היום, נכנסתי לכיתה באיחור דאסטי של שעה וקצת (זה היה שעתיים) והיא הסתכלה עלי והתפוצצה מצחוק מהחולצה שלי (why be normal) ואני כזה "אממ .. את שיכורה ?.." וווווווהעבודה הקשה בספרות-תנ"ך שעמלתי עליה כה קשה במהלך הלילה הארוך שלי, תזכה אותי גם בעובר (אני עוברתתתתתת יההה) וגםםםם טאם טאם טאם !! הערה חיובית !!!!!!!!! יהההההההה וקרדיט על זה שהגשתי אותה ביום של המועצות הפדגוגיות .... האמת אנלא מבינה על מה הקרדיט, היה עדיף אם הייתי מגישה אותה לפני חודש כמו כולם .. אבל .. שוין !!!!! יום טוףףף שיר אהובתי !!! ושאר באי הפורום יקיריי !!!

behappy

New member
אוקי דוקי............../images/Emo13.gif

כמה סיבות למה בא לך מתוק אחרי אוכל: 1.האוכל שאת וכלת כבד והגוף רוצה פחממות פשוטות -אנרגיה כדי לעכל את מה שאכלת. 2.נטייה לנפילות ברמת הסוכר שלך בדם והסיבות הן שאת לא עושה התעמלות,לא אוכלת כל כמה שעות ולא אוכלת בבוקר. 3.עייפות פיתרונות: אפרט ממוש קושקוש פושפוש מהיום ארוחת בוקר!<לחם עם גבינה או קורנפלקס עם חלב או יוגורט או פריכיות עם גבינה.....משו חייב להיות!!ועדיף גם סלט ליד! וארוחת עשר!<פרי או משו כזה> ובצהריים:לא משנה מה,את אוכלת פחממות מלאות:אורז חום,פסטה-גם עדיף מלאה,להתרחק מלחם לבן ותפוחי אדמה,להתרחק מאוכל שמן,ולהוסיף ירקות בכל צורה או מצב צבירה שבא לך. אחרי צהריים :2 פירות או יוגורט או גלידה דיאט-את יכולה אפילו 3 גלידות דיאט!!!או משהו כזה של בערך 150 קלוריות. בערב-פרוסה עם גבינה או עדיף ביצה<ויטמין בי-12 וכו> ו.....בלילה-טררם טררם: בהנחה שאכלת במשך כל היום גבינות 1/2%,יוגורטים דיאט,בקיצור הכל דיאט קל נטול וחתול<??????
> את יכולה לאכול כוס גלידה רגילה או 3-4 עוגיות יאמיות איזה שבא לך או חתיכת עוגה או פיצה או וואטאבר עד 300 קלוריות,ולעשות ספורט!איזה שבא לך!לפחות 4 פעמים בשבוע 30 דקות<או יותר> בכל פעם ולהשתדל גם חיזוק שרירים..... המלצות: לחם קל מיחטה מלאה גבינות 1/2 אחוז כמובן יוגורטים 0 אחוז פירות-להעדיף תפוחי עץ,אבטיחים מלונים ושזיפים על ענבים בצהרים-פחממות-1/2 כוס עד כוס מנה בשרית-כמה שפחות שמנה,עדיף בשר הודו אדום על בשר בקר,גם כי זה פפחות משמין וגם כי לא בא לך לחלות ב-
משוגעת.....אההמ ממש על קצה הלשון שלי להתחיל להטיף לצמחונות במיוחד לאנשים כמוך שבא להם מתוק אחרי אוכל אבל זה לא הפורום המתאים...... אחה"צ-פירו וכו כמו שרשמתי....... והיתר ברור,לא? יאללה קבלי ח"ח על העבודה של בריטניה<אולי כפרס יתנו לך לנסוע לשם הא?
> אוהפפפת ומקווה שעזרתי..... שיר

ג´יזזזזזזזז !!!!

תודההההה, ברגע שיהיה לי זמן אני אתלה את זה על המקרר שלי .. (אגב מקרר, אני מחפשת תמונה של מישהי שמנה מאוד, את יודעת, מהתמונות האלה השל הנשים בבגד ים עם כל הצלוליטיס והשומנים שנשפכים .. כדי שאני אתרחק ממנו .. מהמקרר !!!) ווי תודהההה שיר את מקסימהההה !!!!!!!!!!!! אבל כמה דברים
אני בעצמי
משוגעת
אל תטיפי לי לצמחונות כי זה לא יעזור וזה סתם עושה לי ממש רע, ניראה לי שסיפרתי לך פעם שהייתי צמחונית שנתיים כמדומני ומאודדד רציתי להיות טבעונית, אבל עוד חודשיים זה יהיה בידיוק שנה שאני אוכלת בשר לא יותר מדי בחשק, בגלל שאני אנמית, ז"א, הייתי אמנית בזמן הצמחונות שלי, והפסיק לי המחזור (קיבלתי סדיר מכיתה ו´ ואז הופס ! אין מחזור
) וכל החרא, והייתי בכלל במצב די נורא, הייתי הולכת-נופלת ורואה מטושטש והכל ואמרו לי שגם אם אני אקח זריקות כל בוקר זה לא יעזור, אז בינתיים המחזור חזר (איזה מוזר, אני בת 14 והמחזור שלי כבר הגיע סדיר-נעלם-ואפילו חזר !) והסחרחורות נשארו וגם החוסר יציבות .. ואלה היו 60 שניות על ´למה אני חייבת לאכול בשר´ ....... אוף
אממממממ אממממממממ אני חייבת ספורט ? זה ממש מעצבן ! ואם אני אלך כל יום במשך שעה מחיי ? זה לא נקרא ספורט ???? משתגעת-מאוהבת-מסטולית-וווואוהבתתתתתתתתתת

behappy

New member
למה,למהההההההההההההההה

אין לי איקונים??? אוף כמה בבקשות הייתי שמה עכשיו.....חבל"ז לך!
בכולופן.......אפרטוש דרלינג ללכת שעה זה אחלה -טרלללה וספורט נחמד אם את לא הולכת ככה באיזי כמו בשבת אחרי הצ´ולנט<פיכס!דבר מגעול!8-}>או שאת לא עושה window shopping וכאלה.....יענו ללכת ככה במרץ שכזה ועדיף עם חברה מאוד בכושר או לחילופין כלב היפראקטיבי או ווקמן עם שירים מקפיצים......יש? תמונות של דאבות .......קחי תמונה של "לפני" מכל הפרסומות המפגרות של "מרזי מורית" ושות´ ,אפשר גם קולאז´ של כמה שמנות זו לצד זו ואם זה לא מספיק קחי צהובון אמריקאי ממוצע..:) קיצררררררררררר......לילה טוב לך,שמחה שעזרתי,הערות/שאלות/טענות/מענות<אמא שלי מורה,מה לעשות..
>נא לפנות ל-"שיר שירותי דיאטה וירטואליים בע"מ" אוהבת מליונים...... שיר

למעלה