טרן טרן טרןןן
האני אייםםם הוםםםםם .............. וול צמחונית - לא
אני צריכה לאכול הרבה בשר ואני גם אמורה כרגע לקחת בי12 וכל החרא אבל אנלא לוקחת כי הכדורים האלה עושים לי רע, בכל מקרה אממ אני צריכה לאכול הרבה בשר כדי לתפקד ..... בבוקר אני לא יכולה לאכול כלום, אם חייבים אז זה צריך להיות בזמן שאני מתארגנת לבייצפר (בדר"כ, עכשיו זה כבר חופש"ג אז אני אוכל לחכות כמה שעות עד הso calles ארוחת בוקר .. (את לא
באמתתת רוצה לבוא לפה, חם פה אפילו יותר מאצלך, ולנו יש מזגן !!! פירות- כל הפירות של הקיץ, ענבים, משמשים, אפרסקים וכל החרטא המגעיל והדביק הזה
מה עוווד שאלת !!! אה כן - כל דבר משמין מבורך בעיקר בשעות הערב, יו נואו, אני נוטה לזלול בשעות האלה, אבל בעצם, בערך שעה אחרי שאני אוכלת פתאום יש לי חשק למשהו מתוק
מכירה את זה ?? מעצביין .. ניראה לי כי זהוווו המורה שלי לאנגלית אהבה את העבודה שהגשתי לה על בריטניההה !!! היא אמרה לי שהיא במיוחד אהבה את המדבקות, ושכתבתי Efratush והדגשתי את הטוש !!! יההההה, בכלל המורה הזאת השתגעה קצת היום, נכנסתי לכיתה באיחור דאסטי של שעה וקצת (זה היה שעתיים) והיא הסתכלה עלי והתפוצצה מצחוק מהחולצה שלי (why be normal) ואני כזה "אממ .. את שיכורה ?.." וווווווהעבודה הקשה בספרות-תנ"ך שעמלתי עליה כה קשה במהלך הלילה הארוך שלי, תזכה אותי גם בעובר (אני עוברתתתתתת יההה) וגםםםם טאם טאם טאם !! הערה חיובית !!!!!!!!! יהההההההה וקרדיט על זה שהגשתי אותה ביום של המועצות הפדגוגיות .... האמת אנלא מבינה על מה הקרדיט, היה עדיף אם הייתי מגישה אותה לפני חודש כמו כולם .. אבל .. שוין !!!!! יום טוףףף שיר אהובתי !!! ושאר באי הפורום יקיריי !!!