המלצת השבוע 3 - the karma returns

power play

New member
המלצת השבוע 3 - the karma returns

..הסאגה נמשכת.. בעקבות ההיסחפות אחרי the bitter end עוד משו של פלאסבו-this picture השני הכי אהוב עליי מהחדש שלהם עוד יוצרים מבמה חדשה- monro פליטות מליליפוט והמכשפות,שיר מומלץ:דקות לחן של ענבל פרלמוטר זה כבר דבר טוב בשיר חדש. שיר של להקה שאני מקווה שעוד מכירים פה july של Ocean Colour Scene שיר קליל עם צליל יחודיי. "יואב טוקר, פריז."

polyethylene

New member
המלצה נוספת...

אם כבר בבמה עסקינן. תנסו לבדוק את "ds sound והצימוק הנוקם", יש להם שיר חביב בשם "אנשי הקאזו", הם ביצעו אותו בערב "במה חדשה" שהיה לפני חודשיים בערך, נדלקתי על זה קשות... ומשהו לא מבמה חדשה, תבדקו את השיר i won't call you tv anymore שמבוצע על ידי j walk snail, שיר חביב ביותר וגם קצר מאוד, אייל פרידמן אוהב אותו ושם אותו די הרבה ב "הקצה".

n0nick

New member
אווו, המלצות

משהו שמח: Organ Donor של DJ Shadow המוכר לנו משיתופי פעולה עם ת'ום יורק. הפעם רצועה מקפיצה וחביבה מהאלבום Preemptive Strike. משהו עצוב: Fake Plastic Trees מכוסה ע"י דונקן שיק. כי יש קאברים שפשוט אסור לעשות. משהו של בק: Cyanide Breath Mint מ"רגל אחת בקבר" האלבום הפחות-מפורסם מ-94. בזמן האחרון בכלל התמכרתי לבחור הזה. משהו סקסי: בואי וניפול של משינה. לפני המון זמן קיבלתי את השיר הזה בהקדשה מהיקרה לי, וכל פעם אני מוצא בו מתיקות חדשה. משהו תמוה: Morricone / The man and his harmonica. אין לי הסברים לדבר הזה, הגיע אליי בדוא"ל מחבר בעל טעם... מיוחד מאוד. די, אני יותר מדי זמן בפורום הזה

n0nick

New member
תיקון תעוט

Organ Donor מגיע מאלבום הבחורה של הבחור, Endtroducing...

n0nick

New member
עוד תעוט, אם כבר

בכורה ולא בחורה

sceptic

New member
ואם כבר דאנקן שיק, אז הכאבר שלו ל

blasphemous rumors של דפש מוד, ממש טוב. np - Sonny Stitt - Turn It On

man-o-war

New member
גם אני אמליץ

משהו חמוד: אריאל קליינר ופרוייקט הגומיה - מיזו. שיר חמוד מאוד של הרכב מצויין. משהו נעים (או משהו סקוטי): belle and sebastian - seeing other people. שיר נחמד ונעים, מלווה בפסנתר מלטף. בזמן האחרון מתחבבים עליי הסקוטים האלה. משהו עצוב: nicolai dunger - While Birds Become Fishes. מזכיר את טום יורק, עצוב עצוב ויפה יפה. משהו משעשע: גוטל בוטל - מיסטר ביג. שיר מחאה משעשע. נותן בראש. סתם משהו יפה: Whipping Boy - Fly. פשוט שיר יפה.

power play

New member
פרויקט הגומיה

זאת להקה בפני עצמה,נראה לי שהם רק מלווים את אריאל.... אבל עוד לא שמעתי את השיר

אילנדיל

New member
רק בשביל הדיוק

אני די בטוח, ויתקנו אותי מבינים ממני אם אני טועה, שאריאל קליינר הוא בהחלט חבר בפרוייקט הגומיה. הדיסק האחרון, בניגוד לקודם, נקרא "אריאל קליינר ופרוייקט הגומיה" מפני שהוא התחיל בתור פרוייקט סולו של קליינר, אבל הוא הביא את הלהקה שלו שתנגן איתו, ובסוף יצא דיסק נוסף שלהם.. פשוט בניגוד לדיסקים הקודמים, הוא שר את כל השירים. אולי אני לא מדייק, בכל מקרה, כדאי לבדוק עוד באתר של פאקט www.factrecords.co.il אילן

Fish in the sea

New member
../images/Emo47.gifאנחנו לא ראויים

רגע רגע. הכותרת שלך היא שילוב גאוני בין שתי מילים נכון
המלצה+צוות=המלצוות. אין מילים בפי,המלך הכה שוב. כדי להשלים הודעה פנתסטית,הוספת חיוך למילה החדשת שיצרת. כלומר,המצאת מילה שאפתנית ויומרנית משהו(בכל זאת,כינת את עצמך "צוות"), אך הוספת חיוך שמשנה את כל המשמעות ומראה שאתה לא זונח את השורשים,אתה מקושר למורשת שלך,ואתה אחרי הכל עדיין אותו איש צנוע. המשך כך

New member
אני דווקא חולק עליך.

לפי דעתי הוא שילב ביצירה שלו מרכיבים ניאו-קלאסיים עם טיפה של אתניק- פיוז'ן וקמצוץ של וורלד-ביט. תתקנו אותי אם אני טועה.

תנו למי שכתב להסביר את האומנות שבמי

לותיו... הרי אני רשמתי את זה...אחרי הכל.. במקרה ההסבר הגיאופוטוגרפי למילותי לא מתוחכם למדי.. הניתוחים המעניינים של חברי הפורום העלו בי רעיונות חדשים.. לעתיד טוב יותר... בקיצור התוצאה של המילה המלצוות... הכוונה הייתה להמלצות.. עם ו' אחד בלבד.. מכיוון שהייתה משיכה ניופוטוגנית של האצבע האות ו' הוקלדה פעמיים... נ.ב- בקשר לפרצוףף. הרגל מסורטיבי...

למעלה