המלצות ראשונות באתר תגיבו ..

המלצות ראשונות באתר תגיבו ..

שטוטגרט - בורוסיה דורטמונד שתי קבוצות חזקות מאוד שטוטגארט סיימה מקום שני בגרמניה בעונה האחרונה לעומת דורטמונד שלישי משחק קשה מאוד להימור אני ממליץ x קלאסי שתי קבוצות שרעבות לתוארים דורטמונד פייבוריטית אבל בגלל שזה בבית של שטוטגארט הכוחות משתוים המלצה x יחס 2.65 משחק של 3~2 שעריים במשחק אפשר לצרף במשחק x פלוס סה''כ שעריים x ביחס 1.80 . ביירן מינכן- המבורג (1+) 1 ביירן מינכן קבוצה יותר טובה מחזיקת גביע גרמני פלוס אלופת גרמניה מול קבוצת אצצע טבלה שנה שעברה לא תתקשה לנצח ביותר משער אחד לדעתי 0~3 0~2 לביירן מינכן המלצה ביחס 2.80 . בהצלחה לכולם ושבוע טוב מקווה לתפוס 3/3 אני יסתפק אפילו ב2/3 להתראות ושבוע טוב

קבל ביקורת בונה ממני "ספיישל"

למי יש כוח בחום שיש היום בגרמניה מעל ל37 מעלות ליותר ה 90 דקות של משחק חסר חשיבות ועוד במיגרש ניטרלי ועוד עם הרכבים חסרים בעיקר לברוסיה דורטמונד 1-0 קטן לשוטטטטטטטטטטטטטטטטטט והכסף בכיס וחבל על הזמן וחבל יותר שהמשחק הזה לא מופיע במא'צ. כי זה הערב האמיתי שלי ערב מלא מלא כסףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

Arkady22

New member
שחקני מפתח של דורטמונד הפצועים:

רוסיצקי,איבנילסון,טורסטן הקשר,אמורוסו. הערה:זהו משחק חצי גמר.שטוטגרט השתתפה פעמיים בגמר ובשניהם הפסידה לבאיירן מינכן.לדעתי גם השנה שטוטגרט תעלה לגמר.

Arkady22

New member
X קלאסי עם X שערים 1 1

אתה מגביל את ההימור למשחק הזה,תוצאה יחידה שתהיה טובה בישבילך היא 1 1 .הרי יכול גם 0 0 שזה יותר קלאסי לשתי קבוצות גרמניות.אני מציע שתהמר על אחד מהם,מס' שערים בנפרד,והמשחק עצמו בנפרד.

למעלה