המלצות על מתרגלים בבקשה...:)

birka

New member
המלצות על מתרגלים בבקשה...:)

הקורס- מקורות היסטוריים ואינטלקטואליים של מדעי החברה האופציות: 03-גב' טל אילון 04-גב' אלה גלס 05-מר אהוד נסי אסף 06-מר שאול נותקין 07-גב' טל אילון 08-מר עמוס פריבס 10-מר גיא פלטיאלי 11-מר ארז אהרו מרנץ 12-מר אהוד נסי אסף 13-מר שאול נותקין 14-מר תום מהגר 16-מר ארז אהרו מרנץ דיפדפתי קצת באינטרנט, מצאתי מידע על חייהם האישיים של כמה מהמתרגלים (מעניין, אבל לא מה שאני מחפשת..:p ) אשמח להמלצות ממקור אישי..:) צפו לעוד שאלות בהמשך..:p ריקי.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifשונאת את הקורס הזה..

בדיוק עושה לו מועד ג'. אני הייתי עם מישהו שלא נמצא ברשימה... אלה אאל"ט העבירה לי שיעור אחד, היא הייתה שיפור משמעותי מהמתרגל שלי.. גיא פלטיאלי טוב. אני מכירה אותו מקורס אחר.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifשכחתי לציין ש70% לא מגיעים לתרגול

בכלל... [או להרצאה, אבל זה כבר משו אחר] אני לפחות, לא הגעתי כמעט לאף תרגול [ולא, זו לא הסיבה למה אני עושה מועד ג'] זה היה בלתי אפשרי להקשיב למתרגל שלי ועל כן היו 2 אנשים בערך בשיעור שלו..

sowhatt

New member
אז ככה

קודם כל, מחווית הקורס שלי משנה שעברה, אני משתתף בצערך. קורס מזעזע, משעמם, חופר ברמות. לגבי ההגעה.... אפשר לא להגיע לא להרצאות ולא לתרגולים, ופשוט שבוע לפני המבחן לקחת סיכום קורס מ2-3 חברים שהיו עם לפטופ וכתבו הכל. באמת. זה מתוך ניסיון אישי. למדתי בקושי יומיים למבחן הזה בלי להיות בשום שיעור והרצאה בסמסטר א' וקיבלתי 86, וגם זה בגלל שלא למדתי את המאמרים בכלל. (המבחן של סמסטר ב' אגב יותר קשה...) אבל כן הייתי ממליץ ללכת לתרגולים של גיא פלטיאלי, הוא מעולה.... אם הוא מסתדר לך עם המערכת שעות - אז רק אותו. גם מסביר מעולה, גם נחמד, וגם בסדר ולא שוחט בבדיקת מבחן.

birka

New member
אממ...

יש לך מושג איך אלה גלס? היא מסתדרת מעולה.... הוא... לא.. בשום צורה אפשרית לצערי.

birka

New member
אגב,

אפשר להגיע לתרגולים אחרים ממה שנרשמתי אליהם?

sowhatt

New member
יאפפ

כן.... אין עם זה שום בעיה.... רוב האנשים שאני מכיר הגיעו למתרגלים אחרים ו\או שלא הגיעו בכלל. =]

שלוש המלצות -

אלה גלס תרגלה אותי ב"מבוא לאנתרופולוגיה" והיא מדהימה. מומלץ בחום. גיא פלטיאלי - שמעתי שהוא בסדר גמור. יש לי חברים שבחרו אותו פעמיים, בשני קורסים שונים. ארז מרנץ - איש יקר. אין לי מושג איך הוא מתרגל, אבל כאדם - הוא מדהים.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifלצערנו טיב האדם לא מעיד על יכולת

תרגולם. ברצינות. הם יכולים להיות האנשים הכי טובים בעולם אבל להיות מתרגלים נוראיים...
לא שאני מכירה אותו, זו לא הייתה רמיזה אליו.

למעלה