היי דינקי, שלחת לי מסר, אבל אני לא
מצליחה לפתוח אותו, כי החלפתי שם משתמש - עכשיו אני פלוציקה... הבנתי שפנית אלי לגבי השמלה, אז לי אישית יש רק דברים טובים להגיד על אוסי, היחס שלה אלי היה נהדר, עיצבנו את השמלה שלי ביחד על סמך דגם שהיה לה בחנות, הסברתי לה איזה שינויים אני רוצה לעשות, לרוב היא הסכימה איתי אלא אם כן היה לה רעיון יותר טוב משלי ואז אני הסכמתי איתה, היא בחורה מאוד כישרונית, העיצובים שלה מדהימים בעיני , מאוד מקצועיים, והאיכות של הבדים ושל התפירה לא ניתנת להשווא לעומת חניות אחרות... אני בחרתי לעשות את השמלה אצלה למרות, שהשמלה הייתה הכי יקרה מבין כל השמלות שראיתי אבל היא הייתה גם הכי מיוחדת והכי מתאימה בשבילי... ממליצה על אוסי בחום, היא בחורה מאוד נחמדה, עם אופי חזק, שלא מוותרת על העיצוב המיוחד של הדגמים שלה בשביל הכסף... אני לשניה לא מצטערת שעשיתי את השמלה אצלה אלא להפך אני פשוט מעריצה אותה על כך שיש לה אומץ וכוח לעשות דברים שונים מאוד משאר המעצבים , דברים מיוחדים שאולי לא מתאימים לרוב הכלות אבל היא עדיין ממשיכה בקו הזה... טוב יצאה לי מגילה שלמה, אני מצרפת לך לינק לתמונות מהחצונה שםירסמתי בפורום השכן. ואם יש לך עוד שאלות תשלחי לתיבת המסרים של פלוציקה, את יכולה למצוא אותי בפורום נישואים טריים. מזל טוב ובהצלחה... אלכס