המלצות על אוסי מפרי חדש ??

HoGod

New member
עד כמה שאני יודעת אין לה אתר

בכל מקרה, אני ממליצה - מיכל מקסימה...היום התקשרתי לקבוע תור למדידה השלישית והיא אמרה לי שהשמלה כבר ממש מוכנה yepee

HoGod

New member
רצוי...ככה יש לה גם יותר זמן להקדיש

לך... זה תלוי מה את רוצה - אם את בסיבוב ראשוני ואת מתכוונת ללכת לרוב המעצבים, את לא חייבת. אם את מתכוונת לסגור על משהו שתאהבי, אז שווה לך לקבוע פגישה

קרן86

New member
חברה שלי עשתה אצלה

והייתה מרוצה מאוד!!! מה גם שהייתה לה שמלה מקסימה שהיא וריאציה של השמלה שמופיעה בחוברת מתחתנים של 2002.

אני ראיתי שמלה במתחתנים 2002 בפרסום

של עמנואל, הלכתי לעמנואל ומדדתי והוצע לי מחיר של 5300 ש"ח. אמרתי לעצמי שכדאי שאסתובב עוד קצת, ממש ליד, נכנסתי ל-אהבה, מדדתי את אותה שמלה מבד אחר, יפה יותר ושילמתי לאחר מו"מ 3800 ש"ח....

קרן86

New member
ראיתי רק עכשיו

ועניתי במסר ששלחת לי. בכל מקרה - בחוברת של מתחתנים בע´ 513 (רק בלי הפרחים למטה).

dinki

New member
קרן - גם אני !!! ורוד או שמנת ?

ואם את יכולה לפרט בקטע הכלכלי (כאן או במסר...) אני מאוד אודה לך.

Sashuka

New member
היי דינקי, שלחת לי מסר, אבל אני לא

מצליחה לפתוח אותו, כי החלפתי שם משתמש - עכשיו אני פלוציקה... הבנתי שפנית אלי לגבי השמלה, אז לי אישית יש רק דברים טובים להגיד על אוסי, היחס שלה אלי היה נהדר, עיצבנו את השמלה שלי ביחד על סמך דגם שהיה לה בחנות, הסברתי לה איזה שינויים אני רוצה לעשות, לרוב היא הסכימה איתי אלא אם כן היה לה רעיון יותר טוב משלי ואז אני הסכמתי איתה, היא בחורה מאוד כישרונית, העיצובים שלה מדהימים בעיני , מאוד מקצועיים, והאיכות של הבדים ושל התפירה לא ניתנת להשווא לעומת חניות אחרות... אני בחרתי לעשות את השמלה אצלה למרות, שהשמלה הייתה הכי יקרה מבין כל השמלות שראיתי אבל היא הייתה גם הכי מיוחדת והכי מתאימה בשבילי... ממליצה על אוסי בחום, היא בחורה מאוד נחמדה, עם אופי חזק, שלא מוותרת על העיצוב המיוחד של הדגמים שלה בשביל הכסף... אני לשניה לא מצטערת שעשיתי את השמלה אצלה אלא להפך אני פשוט מעריצה אותה על כך שיש לה אומץ וכוח לעשות דברים שונים מאוד משאר המעצבים , דברים מיוחדים שאולי לא מתאימים לרוב הכלות אבל היא עדיין ממשיכה בקו הזה... טוב יצאה לי מגילה שלמה, אני מצרפת לך לינק לתמונות מהחצונה שםירסמתי בפורום השכן. ואם יש לך עוד שאלות תשלחי לתיבת המסרים של פלוציקה, את יכולה למצוא אותי בפורום נישואים טריים. מזל טוב ובהצלחה... אלכס

קארין ב

New member
חברת פורום ותיקה בשם נועי תפרה אצלה

שמלה, יש תמונות בטאג ליין והמלצות, אם לא תעשי חיפוש מתקדם. היא היתה מאוד מאוד מרוצה מהיחס, מהתפירה מהכל. לדעתי השמלה שלה הייתה מאוד יפה, כדאי לשלוח לה מסר, הכינוי שלה זה נועי.

קארין ב

New member
מצאתי לך כמה תמונות של נועי שהיא

שמה בפורום אחרי החתונה , אז הנה הראשונה

קארין ב

New member
והנה עוד אחת

להתרשמות כללית מהשמלה, לדעתי היא היתה יפייפיה. דרך אגב לכל המתלבטות, על האיפור והתסרוקת היה אחראי שוקי סמוכה

dinki

New member
תודה רבה לכולכן ! ../images/Emo23.gif ../images/Emo141.gif ../images/Emo23.gif

למעלה