המלצות, טובות, רעות... זו רכישה גדולה מאוד ואני די בצרה עם זה, אפשר בכלל להתמקח על שמלת כלה (כי על כל דבר אחר יש מיקוח לא קטן...) ?? מישהי תפרה אצלה שמלה ??
אבל להתמקח תמיד אפשר. אני אמנם עשיתי שמלה במקום אחר - אבל הורדתי את המחיר מ5000 ל 4100 אז - תמיד להתווכח. (בטח מישהי עם יכולות טובות יותרמ שלי היתה מורידה עוד)
היא מרוצה מהשמלה אבל היא אומרת שאוסי קשה ולא הכי נעימה. היא לא בדיוק הולכת לקראת הכלה בכלום ודורשת את כל הכסף בתשלומים מראש. אני הייתי אצלה פעם אחת ומצטערת להגיד הי די אנטיפתית, וראיתי יחס של אחרות כדי להשוות.
רואים מיד שיחסי אנוש זה לא הצד החזק שלה, השמלה גם יקרה לי מדי - את אומרת שאין סיכוי להורדת מחיר ? אני רוצה שמלה בגזרת פרינסס, כל החוכמה אצל אוסי זה העדינות של המחוך והתפירה הטובה (זה נראה כאילו יושב ישר על הגוף ולא מחוזק בקונסטרוקציית ברזל...). אבל לצערי לא מצאתי משהו בכזו רמה אצל אף אחד. מישהו מכיר אולי ?
בנוגע להערה של tips השאלה אם את מתחתנת איתה או עם השימלה? אם היא מקצועית ורצינית בנוגע לעבודתה ואתן מגיעות להסכמה בנוגע לאיך שהשימלה נראית אז אני לא חושבת שיש בעיה. בעיני היא מוכשרת בצורה יוצאת דופן ועושה דברים שונים מהסטנדרט ואותי זה קנה. בהצלחה לכולכן
פולציקה (סשוקה) עשתה אצלה שימלה מקסימה, את יכולה לנסות לשלוח אליה מסר. אני מבינה למה את מתכוונת מבחינת המחוכים העדינים, אבל אם זו הסיבה היחידה שבגללה את רוצה לעשות אצלה שימלה ומבחינות אחרות את לא שלמה עם זה, יש עוד הרבה מקומות שיוכלו לעשות לך מחוכים עדינים.
כמובן שתעשי בסופו של דבר את השיקולים שלך אבל אני לחלוטין מסכימה איתך שהאיכות של אוסי גבוהה מהרגיל ומאוד שונה וכמובן שזה גם בא לידי ביטוי במחיר, כמו כל שירות אחר ש"קונים".
זכור לי שדיברו כאן על סלון שמוכר שמלות במחיר של השכרה, האם זה עמנואל, אני זוכרת נכון? הבנתי שתופרים שם שימלה חדשה ובסוף היא נשארת אצלנו - לא שיש לי מה לעשות איתה אבל רק רציתי לדעת מי זה?
זה לא בדיוק באותומחיר, אלא עם תוספת לא מאוד גדולה (אני לא זוכרת כמה ביוק), בטח אחרי שמתחילים את המיקוח על המחיר אז הם מוותרים על התוספת. גם לדוד חצבני סידור דומה לחק מן השמלות, ואני מניחה שלעוד הרבה.