המלצות לקורס הכנה ללידה -פרטי או

yifatm1

New member
המלצות לקורס הכנה ללידה -פרטי או

דרך קופ"ח ,אזור ראשל"צ/נ"צ/רחובות אני במכבי . יש המלצות? מישהי שמעה על "החסידה בדרך" - עורכים קורס של שלושה ימים בבית מלון? (מצאתי באינטרנט ,אין לי מושג מי הם..) אודה לתשובות

אמאאור

New member
המלצות לקורס ( גם בשביל עודמעט אבא)

מנצלת את ההזדמנות להעביר את הרשימה המבוקשת גם בשביל "עוד מעט אבא", שמתחיל להתעניין. מדובר בקורסים פרטיים בלבד - לא יודעת לגבי בתי"ח/קופ"ח: 1. קרן-לי בסט: נטורופתית, מדריכת הכנה ללידה, תומכת לידה ומדריכת הנקה. הפניתי אליה כמה פעמים ומי שהלך תמיד המליץ הלאה, טלפונים: 03-9517405 052-2962530. 2. עוד בראשל"צ - במרכז `תחושת בטן` עם מינה גושן 03-9642477. 052-788039 3. לירון שרון מהפורום - את כבר מלמדת הכנה ללידה? 4. "ילדותי בכפר" - בכפר ביל"ו, 050-5673252 08-9455343 5. "החסידה בדרך" - שמעתי המלצות, לא חוויתי אישית.

baffy

New member
אנחנו ביום שישי נהיה אצל קרן-לי

לקורס רענון. חייבת לציין, שעשינו אצלה קורס עיסוי לתינוקות לטל לפני 4 שנים בערך, והיה נהדר. קרן-לי היא אשה מדהימה, ואפשר ללמוד ממנה המון. עוד חוויות ביום שישי...

yifatm1

New member
אני אשמח אם תוכלי לרשום את הרשמותך

אחרי שתהיי שם, יש לך מושג לגבי עלויות ואיפה היא בראשל"צ?

דורלין

New member
אנחנו היינו אצל קרן לי בהמלצת הבנות

והיה פשוט נהדר. קיבלנו עצות מקצןעיות וחשובות חוץ מזה שהיא מקסימה ונעימה והמפגש עובר באוירה חמימה וביתית. אנחנו היינו אצלה במפגש חד פעמי כ שלוש וחצי שעות היה מאוד ממצה ויעיל מומלצת בחום, ראיתי שאמא אור כבר נתנה לך את כל הפרטים אז לכי על זה בהצלחה דור

yifatm1

New member
תחושת בטן-התקשרתי היום -זה נסגר...

התקשרתי היום ,הם הופיעו ברשימה לגבי יוגה בהריון , ונאמר לי שזה לא פעיל..

שאלה-ממתי מחילים את הקורסים?

אני עכשיו בשבוע 18 (יא-אללה-אני לא מאמינה שהגעתי עד הלום-איך שהזמן טס!) וסתם רציתי לדעת ממתי מתחילים קורסים שכאלה? וחוצמזה-האם יש כאלה שיותר מכינים ללידה טבעית וכאלה שפחות-או שהתוכן פחות או יותר זהה בכל מקום? תודה... אני.

אמאאור

New member
מסביבות שבוע 28-29-30,

תלוי באורך הקורס שאליו את מתכוונת ללכת. יש קורסים של 2-3 מפגשים ויש כאלה של 6-7-8, רצוי לסיים את הקורס לפני שבוע 36 ולכן החישוב הזה. אני חושבת שיש הבדל בין תכנים של קורסים שונים. הבסיס דומה אצל כולם, אבל ההדגשים שונים.

אמאאור

New member
אוי... יכול להיות שאת צודקת

המידע שלי לגביהם די ישן - אולי באמת פשטו את הרגל? הזוג שנתן לי המלצה עליהם ילדו כבר לפני לפחות חצי שנה.

למעלה