המלצות למסעדות בלה-רושל

כולי, כולי קנאה

דבר ראשון, את נוסעת לאחת הערים היותר קסומות- והכוונה היא לסאנט אמיליון. קצת משעממת בחורף, אבל עוצרת נשימה. אני הגעתי אליה בבוקרו של הראשון בינואר, ולא היה שם כלב בשביל להכין לנו אוכל ראוי לשמו. אז טעמנו מרק בצל מצויין באחד מהברסרי שבכל זאת נפתחו, ויש שם עוגות טנות ונפלאות שמכינות הנזירות באיזור. בכל מקרה מדריך הגומיו לשנת 1998 ממליץ על שלוש מסעדות בעיר. המחירים לא מעודכנים, אבל סביר להניח שהמסעדות עדיין שם. אם את לא בטוחה, נסי להיכנס לאתר שלהם- GAULT MILLAU CHATTEAU GRAND BARRAIL- קיבלה ציון 15 ושני כובעים אדומים, שמעידים על יצירתיות.טל: 0557553749 FRANCIS GOULLEE- קיבל 14 ואמור להצטיין במאכלים אופיניים לאיזור. טל: 0557247049 HOSTELLERIE DE PLAISANS- קיבלה 13 ומצוינת כמקום יפהיפה. טל: 0557247332 לה רושל זה כבר סיפור מעניין הרבה יותר. שם תמצאי את הצדפות האצילות ביותר- הבלון. ואישית אני הייתי דבקה בכל מה שמגיע שם מהים. הסוד הוא להיכנס למסעדות פשוטות יחסית, אבל להקפיד על נוחכות צרפתית מאסיבית. פלטות של פירות ים, סתם כאלה, שמגיעות עם מיונז ומטליות לחות בניחוח לימון, עשויות לעשות לך את זה יותר מכל מסעדה מעוטרת בכוכבי מישלן. כנסי שוב לאתרי המסעדות- כמו מישלן וגומיו ותקבלי שם המלצות מדויקות יורת. את יודעת מה. במקום לקנא כל כך, אני אסע לברצלונה מחר. יש לך המלצות???
 
למעלה