המלצות למחשב נייד

מצב
הנושא נעול.
המלצות למחשב נייד

המלצות למחשב נייד
שלום לכולם, אני מתחיל באוקטובר הקרוב ללמוד הנדסת מחשבים בטכניון ומתכוון לרכוש מחשב נייד שישמש אותי במהלך הלימודים. אני מחפש המלצות לגבי מחשב נייד רצוי ובעיקר לגבי גודל מסך מומלץ. לא היה לי לפטופ מעולם ולכן הייתי רוצה לשמוע מנסיונכם באילו אלמנטים כדאי להתחשב בעת הבחירה. תודה לכולם!

DELL טובים מאוד ואמינים אם כי קצת יקרים:

המלצות למחשב נייד
שלום לכולם, אני מתחיל באוקטובר הקרוב ללמוד הנדסת מחשבים בטכניון ומתכוון לרכוש מחשב נייד שישמש אותי במהלך הלימודים. אני מחפש המלצות לגבי מחשב נייד רצוי ובעיקר לגבי גודל מסך מומלץ. לא היה לי לפטופ מעולם ולכן הייתי רוצה לשמוע מנסיונכם באילו אלמנטים כדאי להתחשב בעת הבחירה. תודה לכולם!
DELL טובים מאוד ואמינים אם כי קצת יקרים:
לגבי מסך וגודלו זה אינדיבידואלי. קנה מה שנוח לך בעין. כדאי לעבוד עם חלונות 10. התוכנה יציבה ומהירה יותר מחלונות 7 או 8.1. לוקח עשר דקות בלבד להתרגל לחלונות 10. ניתן לרכוש אופיס 2013 במחיר שווה לכל נפש. אופיס 2016 במילא טרם יצאה לאור אך עתידה לצאת בקרוב ולכן האופיס 2013 נמצאת בהוזלה ואפשר להשיג אותה במחיר סביר. יתכן שכדאי לך לרכוש אופיס 2013 פרו כי המחיר שלה גבוה מאופיס 2013 במעט בלבד. בהצלחה בלימודים !

זה תלוי

המלצות למחשב נייד
זה תלוי
בתקציב שלך, ובשימוש שתעשה בו (האם אתה מאלה שרוצים/מתכננים לכתוב הכל עם סטיילוס על מסך טאץ', או שאתה בן תמותה רגיל, קרי לא זקוק לזה).

בגדול: בשום פנים ואופן לא מעל 14 אינץ', ולא מעל 2 קילו. רצוי SSD. אם יש כסף: מחשב מסדרה עסקית/חצי עסקית, קל ככל האפשר, אתה יכול לקנות לדירה/מעונות תחנת עגינה (אם קיים לדגם הספציפי) ולחבר מקלדת+עכבר+מסך חיצוני, מסך סביר בגודל 23-24 אינץ' עולה היום גרושים.

בזמנו היה לחבר ללימודים Dell XPS 13.3 והתרשמתי ממנו לטובה.

אם אין כסף: אתה יכול לקנות מחשב נייח טוב ברבע מחיר של נייד בעל אותם ביצועים, ואם הצורך במחשב נייד קריטי, להשלים עם מחשב זול מסדרה "עממית".

מצב
הנושא נעול.
למעלה