המלצות לגריפים

Big bear

New member
המלצות לגריפים ../images/Emo26.gif

מבקש המלצות לגריפים. חשוב שיהיו ננעלים עם גומי אייכותי שלא מתפורר אחרי שתי רכיבות... מחיר - בסביבות ה100-150 ורצוי שיהיו במחבר צבעים...
תודה, אסף.

omrimal

New member
כנס ...

יש לך גריפים של OURY במבחר צבעים ולפי מה שהבנתי הם מעולים לא נשחקים מהר.תראה בקישור ששמתי..זה לא ננעלים אבל יש גם OURY ננעלים.תנסה במוטו-אופן. מקווה שעזרתי..

Koston

New member
יפתח קבל...

http://www.israelbmx.co.il/store/grips.jpg הגריפים שאני וחן רוכבים עליהם זה הפרימו לוגו..[באים גם עם בארהנדס מפלסטיק] וגריפים אחלה !!!

הגריפים שיש לטל בחנות מעולים!

גם אני וגם חן רוכבים עם גריפים של פרימו. אומנם קצת אחרים אבל דיי דומים הם אומנם לא ננעלים אבל הם לא יזוזו בחיים! והם גם ממש נוחים ובנתיים מחזיקים יפה.

Big bear

New member
טוב תודה

כל הגריפים הלא ננעלים שווים משהו? אני זוכר דווקא ביקורות טובות על הoury השאלה אם הם לא יזוזו... כי כבר החלפתי גריפים פעם אחת לגריפים ננעלים ועכשיו הם נהרסו.. אז גריפים לא ננעלים? שווה בכלל להשקיע?

SaaRNORCO

New member
תקנה של intensee אחלה גריפים!!

אני רוכב איתם חצי שנה !!! או שתיקנה של RACE FACE הם גם תותחים

7omahawK

New member
המלצות...

ננעלים - OURY או Lizards Skin או Intense-Yeti וכל השאר. לא ננעלים - גריפים BMX של PRIMO בעיקר אם אתה רוכב בלי כפפות אבל סבבה גם עם.

גיאstuff

New member
אל תקנה ננעלים....

הברגים תמיד נשחקים אם הגריפים הרגילים זזים נקה אותם ונסה להשים אותם אם אלכוהול אם זה לא עובד אז שתמש בספרי דבק עובד הכי טוב

ronencal1

New member
הינה משהוא

יש של חברה בשם LIZARD גריפים עם נעילה והם גם נוחים יש לחבר שלי אני רוכב על גריפים של VELO לא ננעלים ועם אתה מכניס אותם עם לחץ אויר הם יושבים טוב מאוד!

Gev Rosenthal

New member
אני רוכב עם OURY לא ננעלים ו...

אני מרוצה מאוד מאוד.. היתרון שלהם זה שהם עבים ולכן האחיזה מעולה ולי לפחות יש הרבה פחות מהיבלות המעצבנות שנוצרות מתחת לאצבעות. אחד הדברים הקטנים באופניים שעושים את הרכיבה הרבה יותר כיפית, לדעתי לפחות.
ובהתחלה טיפה החליקו, עכשיו בכלל לא.

psycho killer1

New member
../images/Emo45.gif

אני רוכב איתם והם ממש נוחים ולא זזים כמעט, רק כשאני רוכב בגשם חזק אז הם טיפה מחליקים.

למעלה