המלצות לגנים בק.אונו, נוה סביון, קי

עדי 7

New member
המלצות לגנים בק.אונו, נוה סביון, קי

אני מחפשת המלצות לגני ילדים לבני בן השנה וחצי. אני די חדשה באזור בו אני גרה (קיראון), ושמעתי שיש הרבה גנים מוצלחים באיזור. גם נוה סביון יכול היה להתאים מאחר שאני עוברת שם בדרכי לעבודה מדי בוקר, או קרית אונו. אודה על כל המלצה בעד גן או המלצה להיזהר מגן מסוים.. תודה עדי גפני

אם את מחפשת משהו טוב ויקר

בטירוף נסי את ירוק בטבע ברח´ הנשיא 18 בקרית אונו. מעבר לכך יש את נעמ"ת שבטח לא היית רוצה לראות שם את הילד שלך בין עוד 35 ילדים על פחות מדי מטפלות (לטעמי). והיתר לשיקולך. אבל חכי לעוד המלצות אולי אנשים מכירים יותר ממני.

עדי 7

New member
תודה אמא של דפנה, מה זה יקר בטירוף

והאם את יודעת על יתרונות מסוימים של הגן הזה דווקא?

עוד פרטים.

2400 ש"ח לחודש כולל חוגים. (חוגים מגולם בפנים בסכום של 137 ש"ח לחודש + דמי ביטוח לכל השנה חד פעמי) ואח"כ לחודשים הבאים יצא לך בערך בין 2237 ש"ח ל-2300 ש"ח. מה עושים שם: כל מיני דברים ויש להם 2 קבוצות גיל בכל קבוצה הם מבטיחים עד 16 ילדים ולא יותר. האוכל מבושל במקום (אין קייטרינג) הגן מאד נחמד כולל בעלי חיים ועצים שהילדים לומדים לחיות איתם ויש גם כלבה גדולה של הגן. בקיץ פותחים שם בריכת שחיה. בפנים בצהריים מקפידים שילכו לישון צהריים. עוד דברים תראי אם את רוצה כשתגיעי לשם. ואל תתני למראה עינים להטעות אותך. הם לא נותנים סתם להכנס אלא צריך להרים טלפון ולקבוע יום ושעה ואני הרגשתי שעושים לי קצת הצגה במקום. תכיני את עצמך מבחינת מה חשוב לך ומה מעניין אותך. והם אומרים שהם נותנים 5 ארוחות ביום וזה לא מדוייק כי לארוחת ביסקוויט ושתיה קלה בבוקר הם קוראים ארוחה (ולדעת מי שהיה איתי זה נשנוש או קבלת ילד בבוקר ולא ארוחה וככה יש עוד אחת כזו לקראת היציאה של הילדים הביתה). אז מדובר על 3 ארוחות עיקריות ו-2 נישנושים. וזה בקטן. אני כבר לא זוכרת עוד דברים כי בדקתי אותו לפני 8 חודשים בערך וזה מה שאני זוכרת. ודרך אגב ממה שאני זוכרת יש גננת ומטפלת לכל קבוצה ככה שעל 32 ילדים יש גננת ו-2 מטפלות וזהו.

אני לא מהאזור. אבל בסטנדרטים של

תושבת גבעתיים וכך גם בר"ג ובת"א זה ממש לא מחיר יקר בטירוף (כאן הגנים הפרטיים עולים בסביבות 2000-2600 כולל חוגים).

לי הסכום הזה בשמיים יחסית למעונות

של נעמ"ת או ויצ"ו ששם עולה לתינוק 1400 לחודש ועוד סכום של 600 ש"ח חד פעמי לכל השנה לחוגים.

osnat2

New member
רק לא לגן הזה !!!!!!

אנחנו היינו בו בשנה שעברה והתאכזבו עמוקות !!!! רק חיכינו לרגע שנוכל לעזוב. אל תעשי את הטעות הזו. כמו שאמא של דפנה אמרה "ואל תתני למראה עינים להטעות אותך. הם לא נותנים סתם להכנס " והמבין יבין ! ולשם ההוכחה היינו 14 ילדים 10 עזבו לגנים אחרים, אומר הכל. אם את רוצה עוד פרטים שלחי לי מסר. אני מאוד ממליצה על "גן שלנו" ברחוב הנשיא, והגן החדש בכצנלסון 1.

מיכלקו

New member
גן חדש בקריית אונו

אני מנסה כרגע גן חדש ברח´ כצנלסון 1. הגעתי אליו דרך המלצה מהפורום הזה. אני לא יודעת אם להמליץ או לא, כי גם אני עדיין מתלבטת. מדובר בגן שיש בו כרגע 10 ילדים עם גננת ו-2 מטפלות. הגננת (דורית) מקסימה ומשקיעה, והילדים שם נראים מאושרים. אנחנו נמצאים שם בינתיים שבוע, ועדיין לא עזבתי את הדר. היא אהבה את הגן מהרגע הראשון (להבדיל מגנים אחרים שבדקנו). כרגע היא חולה, אז הפסקנו ללכת. נמשיך בשבוע הבא, ואוכל לספר לך יותר.

למעלה