המלצות טובות:

WINNER 2003

New member
המלצות טובות:

מכבי המלצתי אנדר-טעות. אבל אתמול והיום חוץ מזה צדקתי: גרוזיה-רוסיה 1 (הימור גדול) צכיה-טורקיה 1 בלגיה-פולין 1 גרמניה-סרביה 1 והמלצתי גם על הטופס ששלחתי: דנמרק-אוקראינה 1(לקחתי) ישראל-קפריסין 1(לקחתי) בית"ר-חיפה 2 ליברפול-סיטי 1(באנקר) ריאל-מיורקה 1(באנקר) ארסנל-לידס 1(באנקר) סכום הימור 10 סכום זכייה 64(עדיף ללכת על בטוח) אני ממליץ רק על המשחקים שאני מבין והנה כמה המלצות: לייקרס-מיניסוטה(+7) 1 הפועל חיפה- הרצליה 1 או תיקו. אלאבס-סלטה- 1 או תיקו לאציו-יובה 2 מכבי פ"ת- הפועל ת"א 2 ברצה-ראיו 1(באנקר) דפו-הואלבה אותו דבר. ריבר-שיקגו 1(באנקר ריאל-יובה 1 באנקר בהצלחה

דנדוש19

New member
כל הכבוד להרגשה שלך על חיפה

אבל למה שהפועל חיפה תנצח את הרצליה? זה לא ייתן לה כלום... הרצליה תפסיד מזה הרבה...

WINNER 2003

New member
ההנהלה עשתה שם זעזוע

אמנם לא החליפו מאמן, אבל השחקנים יתנו הרבה בשביל לסיים בכבוד, מסתקלים על כל צעד שלהם עכשיו והם לא יזלזלו). משחק קשה אבל חיפה לא תפסיד. למה את כלכך בטוחה בניצחון של הרצליה?!?!?!

דנדוש19

New member
לדעתי 2 או X

כי זעזוע או לא - הרצליה רוצה לעלות ונצחון מאוד יעזור בגלל שיש קרבות צמרת שאולי יגמרו בתיקו...

nevchoo

New member
כמה תגובות..:

1)שלושת ה"באנקרים" שלך מממממממששששש לא בטוחים!!..על ארסנל אני מוכן לתת גם באנקר כי אחרי תיקו מביש..היא חייבת ניצחון!!..אבל בקשר לריאל-משחק קשה..מאיורקה שמה שלישיה ברשת של המועמדת השנייה לאליפות ועכשיו לריאל לא יהיה קל! ליברפול-סיטי,יש לי תחושה עעננקקייתת שהסיטי הולכים להפתיע(ושימו לב ליחס הענק שהם קיבלו). 2) אחי,בלי כפולים-תן החלטה אחידה(תראה את ה"תלונות"שניתנות לאתר ליגה. 3) כמה שינויים אפשריים לפי דעתי בטופס- הפועל חיפה-הרצליה 2 אלאבס-סלטה 2 לייקרס-מינסוטה 2(למרות שאני 50% איתך בעניין) ושאלה..למה אתה אומר שריאל זה באנקר.!?!?!?!

WINNER 2003

New member
לא שמתי את חיפה,אלאבס ולייקרס בטופס

בחיים לא זה מסוכן רק המלצתי לא להמר נגד אלאבס(בכלל לא כדי לשים פה) והפעול חיפה כנ"ל. לייקרס הייתי מוכן להסתכן, אבל לא שמתי עליהם וחוץ מזה רשמתי בפירוש מה הטופס ומה ההמלצות מחוץ לטופס. אלאבס טוב לה גם תיקו לכן קשה להחליט בין 1 לתיקו(50%-50%). ובהפועל חיפה אני יותר נוטה לתיקו מאשר לחיפה.מסוכן לא כדאי הכל אפשרי. הפועל ת"א לדעתי כמעט באנקר אני הייתי נותן להם יחס של 1.45

למעלה