המלצות או אי- המלצות על רופאים

f u f u

New member
המלצות או אי- המלצות על רופאים

אני רוצה לרכז רשימה של רופאים ידידותיים לעורלה. אני מוצאת שיש צורך ברשימה כזאת עקב ריבוי סיפורי זוועות על רופאים שנתנו מידע שגוי במקרה הטוב והפשילו את העורלה ופצעו את התינוק במקרה הרע. שילחו לי במסר את הפרטים של הרופא, איזה קופ"ח וכתובת של הרופא. חשוב שתציינו אם זה רופא מבין עניין / חושב שמבין עניין אבל הוא לא ועלול להסב נזקים / לא מבין ומפנה למישהו אחר. כל מידע מבורך. תודה

danagal

New member
רעיון מעולה!!!!

עדיין לא נתקלתי ברופאים (טפו טפו טפו) למעט טיפת חלב שרק שאלו למה וזהו, אבל אני יודעת שאשמח להשתמש במאגר כזה. אוסיף ברגע שיהיה לי מידע

אורית ג.

New member
פופו רעיון מצויין . תודה . גם אני

פעם מיסיתי לארגן אבל אני כזו בלגניסטית שלא יצא כלום! אני אנסה לחפש מה שיש לי. למזלי איתמר היה אצל רופאה רק פעם אחת בחיים (בעלי חשב ש13 מעלות צלסיוס ו"קצת" גשם זו לא סיבה לותר על טיול אופניים מהיר , רק עם חולצת טריקו לקטנצ'יק. לא אני לא שוכחת לו!) אז אין לי (למזלי) הרבה נסיון.

דיאנה1

New member
אצלנו זה נחשב יום חמים ונעים ../images/Emo6.gif

והורים (אנחנו למשל) לוקחים את הילדים גם לטיול אופנועי שלג... טוב, לא עם חולצת טריקו

ריניני

New member
הנה רופאה נהדרת:

שעבדה בטיפת חלב שלנו עד לאחרונה. קוראים לה ד"ר עדנה אסיף, והיא מעידה על עצמה שהיא "שונאת בריתות". אני מעידה עליה שהיא עדינה, מצחיקה, נבונה ויודעת מה היא עושה. הבעיה היחידה היא שהיא אינה עובדת בקופת חולים כלשהי, רק באיזה בית חולים, ולא הצלחתי לגלות באיזה. כנראה איפשהו במרכז, כי מדובר בטיפת חלב בתל אביב. (אני כותבת את זה כאן ולא במסר לfufu, כדי שאם מישהו יודע עליה פרטים נוספים או פגש אותה איפשהו, יוכל להוסיף.)

ריניני

New member
בביצרון, אבל כבר לא

כי העירייה מקצצת בטיפות החלב (במטרה לסגור אותן לגמרי, שמעתי), ואיחדו את שלנו עם אחת אחרת. במקום האחות המקסימה והמרגיעה והרופאה הנהדרת באו שתי אחיות מפחידות ורופא לא משהו. קי-צו-צים |אייקון של מספריים חותכים באכזריות|

f u f u

New member
תודה ריניני ../images/Emo140.gif

הסיבה שביקשתי במסרים היא על מנת לשמור על פרטיותם של הרופאים החלוצים. מנתח פעם כתב על פוטנציאל הסיכון בחשיפת השם בהקשר טעון כל כך במיוחד באינטרנט שאין לנו מושג מי מסתובב פה. אבל תודה בכולופן. ומה שלום אלונלון?

אורית ג.

New member
אני מאד לא מסכימה עם מנתח

זכותו כמובן לשמור על פרטיותו ואני עוזרת לו בזה ככל יכולתי - אבל הפאראנויה מוגזמת. כולה כתבו שרופא מסויים מקצועי וסמפאטי גם לכאלה שלא מלו.

למעלה