המלצה: Visual Radio אפליקציית רדיו ישראלי.

המלצה: Visual Radio אפליקציית רדיו ישראלי.

אפליקצייה מצויינת בתוכה ניתן למצוא את רוב תחנות הרדיו ה FM, כמו כן תחנות רדיו אינטרנטיות ישראליות, לאחרונה נוספה קליק 2 דאנס בין הפונקציות המעניינות, ניתן לראות את שמות השירים בכל תחנה (בשיתןף עם מדיה פורסט), מילות השירים + קליפ השיר, לוח שידורים של תחנות הרדיו, ומפתחי האפליקצייה מתכננים עוד הפתעות.... והכי חשוב האפליקצייה חינמית! להורדה מאפסטור : http://itunes.apple.com/il/app/visual-radio/id349946750?mt=8 תבלו...

פשששש... הקדמת אותי ביום ../images/Emo13.gif

לשמחתי, מהיום ניתן להאזין ל-Click2Dance ולקול רמת השרון מהאפליקציה הנפלאה הזו, שגם נראית טוב, גם מציגה את שמות השירים המתנגנים, מילים וקליפים מ-YouTube, ולוחות שידורים. תענוג! מכאן אומר תודה לצוות הפיתוח של האפליקציה על העבודה המשותפת, ואזמין אתכם להאזין לרדיו בסלולארי - מכל מקום ובכל זמן. פרטים על האזנה בטלפון הנייד באתר Click2Dance ובאתר רדיו קול רמת השרון.

אפליקציה מעולה והעדכון שווה ביותר !

וכמאמר השדרן שמעליי- "לאיזו תחנה אתם מאזינים ?"

גלעד2211

New member
עוד לא הבנתי איך מורידים את זה

התקנתי ITUNS אבל אז הוא מבקש ממני להרשם גם לחנות הקניות שלהם ואני לא רוצה לתת את הויזה שלי שם..... אין איזה דרך אחרת? וזה רק לאייפון או שזה יעבוד גם על הסמסונג שלי?

barak97

New member
תרשם לAPP STORE ... ../images/Emo40.gif

יש שם אפשרות להרשם לחשבון חופשי בלי כרטיס אשראי. האפליקציה היא רק לאייפון, לא תעבוד על סמסונג או כל מכשיר אחר (חוץ מאייפוד טאץ')

למעלה