המלצה - צלי כנפיים וקורקבנים בסיר

צלי ממש טעים למרות שנחשב ל"אוכל של עניים"
סיר נון סטיק, שטוח וברוחב מתאים לכמות שתרצו להכין
כמויות פחות או יותר שוות של קורקבנים נקיים וחצויים ושל כנפיים נקיות וחצויות
כמות נדיבה של שום (לפי הטעם אך לא להתקמצן) - כתוש, קצוץ או חצוי
פפריקה מתוקה
עלי דפנה שבורים גס
פלפל אנגלי
מעט שמן זית או שמן קנולה
אין בצלי הזה מים ובשום אופן לא להוסיף מלח (אני אפילו משרה את הקורקבנים בקערת מים במקרר למשך כמה שעות, להפגת מליחות ההכשרה)

מחממים את השמן, מוסיפים את הכנפיים והקורקבנים ומטגנים כמה דקות על אש גבוהה. מערבבים מדי פעם.
מוסיפים את כל השאר, מערבבים, סוגרים את הסיר ומעבירים לאש קטנה.
מבשלים עד שכל הנוזלים נספגים. מערבבים בערך פעם ב- 20 דקות ולקראת הסוף משתדלים שחלקי הכנפיים יהיו עם העור העבה כלפי מטה.
אצלי אוהבים במיוחד את החלקים שהיו לקראת הסוף בתחתית הסיר ויצאו צלויים.
 
למעלה