המלצה על עו"ד

מצב
הנושא נעול.

Alexey Hazin

New member
המלצה על עו"ד

המלצה על עו"ד
שלום לכולם. אני מעוניין להגיש תביעה כנגד המעסיק שלי בגין אי תשלום שעות נוספות,ימי חג, פיצויי פיטוריןוכו' עבורי ועבור עובדים נוספים. אם מישהו כבר התנסה בעבר בדברים כאלה, אשמח לקבל המלצה לגבי עו"ד טוב. עדיף מאזור המרכז.

אותו סיפור כמו שלי כנס בבקשה

המלצה על עו"ד
שלום לכולם. אני מעוניין להגיש תביעה כנגד המעסיק שלי בגין אי תשלום שעות נוספות,ימי חג, פיצויי פיטוריןוכו' עבורי ועבור עובדים נוספים. אם מישהו כבר התנסה בעבר בדברים כאלה, אשמח לקבל המלצה לגבי עו"ד טוב. עדיף מאזור המרכז.
אותו סיפור כמו שלי כנס בבקשה
המעביד שלי פיטר אותי ולא שילם לי הודעה מוקדמת. באותו יום שהופסקה עבודתי הוצא לי מכתב. ללא הודעה מראש. שעות נוספות חסרות לי. ימי חופשה(שקראו לי לעבודה) ועוד תשלומים אחרים. פוטרתי ללא הודעה מוקדמת. מה שאני מציע לך לכשות זה לפנות לבה"ד לעבודהץ הם אוהבים מקרים כאלו. ותאמין לי ברגע שהוא יקבל את כתב התביעה הם ירדוף אחרייך ולא אתה אחריו. וזה מה שאני הולך לעשות. בהצלחה ידידי

שיר ורד

New member
על פי הנחית מנהל הפורום

המלצה על עו"ד
על פי הנחית מנהל הפורום
והנהלת הפורומים , אין לתת המלצות על עו"ד במסגרת הפורום. עורכי דין יכולים להמליץ על עצמם במסגרת מסר אישי, גם משתתפים אחרים שנעזרו בעו"ד שנראה להם בסדר יכולים לשלוח את המלצתם במסר אישי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה