המלצה על מיקסר?

yaya87

New member
המלצה על מיקסר?

החלטנו לקנות מיקסר כדי שאוכל להכין לחמים,עוגות ועוגיות בעצמי.אז חיפשתי בזאפ ומצאתי 3 דגמים שחשבתי עליהם. זכרתי שראיתי באחת מתוכניות הבישול מיקסר עם תוסף של הכנת פסטה וחשבתי לקנות אולי אותו אבל כמובן שאני צריכה לשמוע דעות http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=8311 אז זה המיקסר עם הפסטה ועוד תוסף של קוצץ ירקות כמובן שחוץ ממנו יש את הקיי מיקס והקיטצ'נאייד. אז מה דעתכם? האם המרפי רי'ארדס באמת עדיף על השניים האחרים?הרי המחיר מאוד דומה ככה שזה לא מה שישפיע על ההחלטה שלי תודה רבה מראש על כל עזרה שתוצע
 

net the jet

New member
לא מכירה את המרפי ריצ'ארדס, יש לי קיטשן אייד

בן 12 שעובד כמו סוס ( הרבה יותר ממטבח בייתי ) וטפו טפו , לא היו תקלות. לפני כן היה לי קנווד שקיבלתי בירושה מאימי וגם הוא היה סוס, רק שבשלב מסוים פשוט נשבר לי שהיה ישן והתחדשתי בחתיך... לעניות דעתי- או קישטן אייד או קנווד.
 

tamysh1

New member
לא מצליחה לפתוח את הקישור

לי יש KMIX של קנווד ואני מאוד מרוצה, אני חושבת שישי בו אפשרות להוסיף מכונת פסטה אם רוצים. אם המחיר זהה ל-3 הפירמות (קיט'צן אייד, קנווד ומורפי ריצ'רדס)- לא חושבת שהייתי בוחרת דוקא במורפי- קנווד וקיטצ'ן אייד נחשבים לפירמות טובות יותר.
 

yaya87

New member
במפרט הטכני שראיתי

על קיי מיקס וקיטצ'נאייד על שניהם היה כתוב רק עניינים של ערבול והקצפה וכו' ורק במרפי ריצ'ארדס היה כתוב על אפשרות תוספת של מכונת פסטה וקוצץ ירקות.והאמת שהוא גם טיפה יותר זול (כ180 שח פחות האחרים)
 

tamysh1

New member
אני יודעת שאפשר להוסיף מכונת פסטה ומטחנת בשר

ו-180 ש"ח זה לא הפרש גדול כשקונים מכשיר למטבח ב-1800 ש"ח בערך שאמור לשרת אותך שנים רבות. את מתכוונת לקנות עכשיו מכונת פסטה שזה חשוב לך?
 

yaya87

New member
אז זהו,שזה 1220-1400

בסה"כ,לא 1800 ויותר :) חשבתי לקנות גם את הקוצץ ירקות (מאוד כואב לי לחתוך מלא בצל,זה ממש שורף לי את העיניים) חשבתי אולי גם לקנות מכונת פסטה אבל אני לא יודעת כמה זה שימושי אצל צליאקים למרות שאני מקווה למצוא מתכונים טעימים כי את הפסטות הקיימות בשוק אני לא ממש אוהבת
 

net the jet

New member
כמו שתמיש כתבה, אין בעיה להוסיף חלקים גם

לאחרים, אבל מנסיון, לא ממש משתמשים בהם. אני אישית נמנעת ממכשירים 'רב תכליתיים' כי לרוב הם פחות טובים. אם את בעיקר צריכה משהו לקצוץ בצל, לכי על מכונות קיצוץ קטנות שעולות ממש מעט. אם את הולכת להוציא סכום נכבד, אז באמת שווה ללכת על משהו טוב . תמיד תוכלי לקנות אביזר משלים ( בלנדר, מכונת פסטה, קוצץ ירקות וכ"ו ) שיתלבשו על המיקסר.
 

yaya87

New member
אני צריכה לפרוס בצל

הכנתי בשישי מרק בצל (6 בצלים ענקיים) ופשטידת בצל (עוד 4 ענקיים) ופשוט רציתי למות השאלה היא מה באמת הכי הכי עדיף כי באמת שאין לי מושג,במיוחד אם אתן אומרות שלכולם יש אפשרות של מכונת פסטה מעולם לא ניסיתי להכין שום בצק נטול גלוטן ולא עוגיות ולא כלום ככה שאני נחשבת ממש טרייה ובורה בקטע הזה.אתן המומחיות פה....
 

a m o u r

New member
אני הוספתי

לקיצ'נאייד שלי גם מטחנת בשר. עושה עבודה מעולה. ואני יודעת שיש אפשרות להוסיף לו גם מכונת פסטה ואביזרים נוספים. אני בטוחה שיש פירוט באתר שלהם
 

net the jet

New member
לפריסת בצל הכי יעל מעבד מזון. קשה להגיד

לך מה עדיף... כל אחד והעדפות שלו. כמו שכתבתי למטה לארגמנית, אמנם יש לי מעבד מזון, אבל אני כבר שנים לא נוגעת בו. אין לי סבלנות לקטע של השטיפה של כל החלקים, לפעמים הוא גדול מדי לכמות שאני צריכה לקצוץ או לפרוס, ואני מעדיפה לקצוץ עם בכין שווה על קרש עץ.... עם דמעות בלי דמעות....
 

yaya87

New member
אני מאמינה שיש לי איזה מעבד בארון

אבל בטח כזה בלי אפשרות פריסה אלא רק קציצה עד רמת מחית ואת זה אני ממש לא צריכה בשישי ממש סבלתי מהבצל כי קילפתי וחתכתי 10 ענקיים למרק ופשטידה והם היו ממש ממש חריפים.החבר התלונן עוד 3 שעות אחרי שסיימתי ששורפות לו העיניים מהבצל אבל נצטרך להתמודד,ככה זה כשחיים בבית שאוהב בצל....
 

tamysh1

New member
את יודעת שיש משקפיים נגד צריבה של בצל?

ויש גם קוצץ מעולה (של מורפי ריצ'רדס
) שעולה פחות מ-200 ש"ח ולנקות אותו זה לא מיליון כלים. אני קיבלתי לאחרונה מעבד מזון ומאוד נהנית להשתמש בו, גם אם יש הרבה כלים, אז מה. זה עדיין חוסך עבודה וזמן אבל זה כבר שיקול אישי. בהצלחה במה שתבחרי yaya- את מתגלה כבשלנית לא קטנה..
 

yaya87

New member
ניסיתי כל שיטה אפשרית וכולן נכשלו אצלי

ומי היה מאמין שכשהייתי קטנה סירבתי בכל תוקף להכנס למטבח וללמוד משהו...ודווקא מסתבר שכמה דברים כן נכנסו למוח הזה שלי כי עובדה שאני כן עושה דברים כמו אמא שלי (עזבי את זה שהיא שונאת לבשל...) מסתבר גם שמעכשיו,כשאני מכינה את הפשטידה אני צריכה להכין כמות כפולה כי גם אמא שלי פתאום רוצה חתיכה (חצי תבנית) של פשטידה וגם הגיסה וגם החמות.....
 
ממה שאני זוכר שנאמר בחנויות..

כשההורים שלי חיפשו לעצמם מיקסר, ההתלבטות הייתה בין קנווד לקיטצ'ן אייד. בשניהם יש את כל התוספים שמתחברים בחלק הקדמי של המכשיר, אז אני לא חושב שאמורה להיות בעיה עם זה. מה שכן אמרו לנו, ואני לא יודע עד כמה זה באמת נכון - קיטצ'ן אייד לא יכול לעבוד יותר מ-10 דקות רצוף, כי המנוע שלו מתחמם. לכן ההורים העדיפו לקחת את הקיימיקס של קנווד, כי אצלו אין את הבעיה הזו (משהו עם פעולת המנוע - בקיטצ'ן זה פעולה ישירה של גלגלי שיניים, ובקנווד זה רצועות, שמונחות חיכוך וחימום יתר). אשמח לשמוע טענות מנוגדות בעניין, אם משתמשי הקיטצ'ן אכן מפעילים אותו מעל 10 דקות ללא בעיות, כי אני לא יודע עד כמה הטענה הזו נכונה...
 

net the jet

New member
מכירה את הטענה הנ"ל, מעולם לא מדדתי

אבל גם לישה ללחם או שמרים שצריכה להיות ארוכה, וגם הקצפה של חלבונים למרנג נניח, מעולם לא לקחה לי מעל 10 דקות... כל השאר- עוגות בחושות, עוגיות, ממש לא בעיה, תוך פחות מדקה הכל מעורבב.
 

d a p h n a

New member
לא מדדתי אף פעם....

כמה זמן אני מפעילה את הקיצ'נאייד שלי, אבל יצא לי לעשות איתו עבודה די אינטנסיבית, ועד כה לא נתקלתי בבעיות כלשהן. כמובן שאחרי עבודה ממושכת הוא נעשה יותר חם, אבל עד כה עוד לא קרה שום דבר בכל אפייה שעשיתי. אז או שאף פעם לא הפעלתי אותו 10 דקות, או ש-10 דקות זו קצת הגזמה.
 
למעלה