המלצה על כרטיס קול מקצועי

pc2004

New member
המלצה על כרטיס קול מקצועי

מי יכול להמליץ לי על כרטיס קול מקצועי לאולפן מקצועי לא ביתי פתוח לכל האופציות האפשריות אני לא מתכוון לכרטיס של 800ש"ח שפרסומת מופיעה בפורום זה אלא למקצועי ביותר תודה לנותן קישור ולשם של כרטיס טוב באמת. Cubase SX, SONAR, LOGIC, PROTOOLS שאלה ב האם CREATIVE LIVE AUDIGY2 יותר טוב מ MAYA AUDUIOTRACK MK2 MK2

VIRTUALIZER2

New member
א) תשתדל לשאול את כל

השאלות שלך בשירשור אחד. ב) Creative זה הכי חרא שיש בקטע של כרטיסי קול ולא רק...(סליחה על הבוטות אבל זאות עובדה) ג) מה התקציב שלך? מה המטרות שלך?

pc2004

New member
לא מוגבל בתקציב מוכן ללכת על הטופ

לא מוגבל בתקציב מוכן ללכת על הטופ אני לא מחפש פשרות זה בשביל אולפן מקצועי זה לא ביתי כמו כן אני עומד להזמין מיקסר SOUNDCRAFT 348MX DIGITAL MIXER אני עדיין מתלבט על המקסר כי סאונקראפט זה אחלה מקסרים אבל לא בטוח לגבי ה דיגיטלי . בקיצור מי שיכול לעזור בבחירה של כרטיס קול טוב ומקצועי שיבורך זרקו לי איזה שם PULSAR משהו מכיר

baduist

New member
עדיין לא נתת פרטים.

מה אתה צריך מהכרטיס? בכל מקרה שלא יהיה, גש למיוזיק שופ (יש טלפון באתר שלהם שמופיע בקישורים), וגם לסונטרוניקס (אותו דבר) וחלילית, ובדוק מה יש להם להציע לך.

BuIi

New member
איי איי איי ישראלים קטנים!

אני לעולם לא יצליח להבין טכנאי שמתכוון לקנות לעצמו סאונדקראפט לאולפן ולא לקנות מכשיר - MADE OF ART של חברת YAMAHA ששמו הוא O2R - מיקסר דיגיטלי מותאם לאולפן לדעתי אני נותן לו ציון 100 אם יש לו מתאמים לADAT וכרטיס O2R V2 - שנותן לו פאק של אפקטים ופרוססורים שונים שניתן למקסס על המיקסר... המיקסר גם תומך בעריכת סראונד וניתן לשמור 250 "תמונות מיקס" - יש אפשרות לכל ערוץ לקבוע איקיו מדוייק ואיזה אפקט להכניס לו ואיזה פרוססור ונגיד שעברת למיקס אחר אב אתה עדיין רוצה לשמור את הקודם לימים הבאים אתה פשור לוחץ STORE ואחרי זה חוזר למספר התמונה ששמרת...

BuIi

New member
המשך -

קיצקץ ממש מכשיר על לאולפן ולהופעת PA לי יצא לראות אותו בפעולה בפעם הראשונה בהופעת מחזה זמר שבו הייתי בשרות חברת ההגברה בה אני עובד... מכיוון שהיו עשרות חילופי ניק מייקים וחילופים בהם הקפסולות משתנות לכל ערוץ ולאנשים בעלי גוון קול משתנה להפליא אז בקיצר הטכנאי עשה לכל השחקנים בעלי המיקרופונים כולל החילופים ואז שמר תמונה תמונה של המחזה בו בכל תמונה יש את האיקיו של כל שחקן מותאם ובדיוק את רמת המוניטור והאפקט שלו אישית...סתומרת במהלך מופע לטכנאי כמעט ולא נשארה עבודה חוץ מלהעביר לתמונה הבאה... אשכרה להפעיל תאורה... :p

המאהב34

New member
איזה כרטיס קול הוא הטוב ביותר בעולם

האם קיים אתר מקצועי שנושאו העקר הוא כרטיסי קול מקצועים לאולפנים

למעלה