המלצה לקטע מודרני בפסנתר

המלצה לקטע מודרני בפסנתר

אני זקוקה להמלצה על יצירה מודרנית עם אופי עצוב ומצמרר לפסנתר... אני לא צריכה משהוא שמסבך מדי את האוזן,שיהיה פרפורמרי וקולע אני צריכה את זה לקטע דואט שאני רוקדת

את צריכה לנגן אותו או לרקוד לצליליו

?? אם את לא צריכה לנגן אותו אני ממליץ על הצעה שטנית של פרוקופייב!!!
אחרי שתשמעי את הקטע הקצר הזה תהיי מסוחררת..

לרקוד

אני מכירה המון יצירות של פרוקופייב,למען האמת גאמני חשבתי עליו אבל רוב היצירות שאני מכירה הן יצירות מפלצתיות למדי שאין לאפחד זכות לקחת אותן ולעשות מהן משהוא אחר...גם מתוך ריספקט וגם מתוך הבנה שהיצירה עלולה להתעלות על הריקוד...ואז זה בעיה...==[ - אבל אני אשמח אם תכתוב את השם של היצירה כדי שאני אשמע=]

1מנדהוא1

New member
היי, נראה לי יש לי משהו טוב בשבילך

Michael Nyman - Memorial Requiem אני מניח שהרבה מכירים את היצירה הזאת מחדשות ערוץ 2 - סיכום עולמי. תגידי אם זה מתאים...

1מנדהוא1

New member
אה..ועוד משהו

אם מה שנכתב לפני לא יתאים, אז תנסי משהו לא מודרני אולי, אבל גם יפה: Chopin: nocturne no. 1/3 op.9 תוכלי לקחת קטע מהנוקטורן שתבחרי , אם לא יתאים לך כולו

תודה על ההמלצה

אני כמעט בטוחה שאני יודעת על איזה קטע אתה מדבר,ואם כן אז הוא ממש מתאים לריקוד מודרני,אבל לצערי לא לראש שלי... אני בכ"ז אבדוק את העניין

1מנדהוא1

New member
יש לי עוד המלצה ...../images/Emo13.gif

אם אהבת את claire de lune, את חייבת להוריד (משהו בסגנון): Franz Liszt - liebestraum piano אני בטוח מאה אחוז שתאהבי את זה....תיהני

1מנדהוא1

New member
כן, אבל בגלל שהיא אהבה את

debusy- claire de lune זה הזכיר לי את ליבסטראום...אז חשבתי היא תאהב גם את זה

ItsikH

Member
כמה הצעות בשליפה 1. סונטה לשני פסנתרים של פולנק (Poulenc) - הפרק הראשון. 2. Clair de Lune של פרנק מרטן. 3. אימפרומפטו מס. 1 של עמי מעייני.

מכיוון שאני דיסלקטית

הרצתי חיפוש בקאזה רק על Clair כי לא ידעתי לכתוב את השם פרנק מרטן באנגלית,זה מצא לי לדוגמא קטע ממש יפה(מדהים) של ד'בוסי בפסנתר,האם זה אותו הדבר?

ItsikH

Member
אכן מדהים אך לא זה הקטע של דבוסי הוא הידוע בשם זה, ואכן יפהפה, אלא שלדעתי לא עומד בדרישותייך - לא קודר בכלל, להיפך. שם המלחין אליו כיוונתי הוא Frank Martin ויש לו עוד כמה וכמה יצירות לפסנתר שיכולות להתאים, הקטע אליו התכוונתי קצרצר (דקה וחצי) ולכן כנראה לא יצלח. ואם כבר נגענו בזה, לא ציינת משך היצירה המבוקש.

צודק

הוא מדהים,הוא עדין,הוא עצוב מעט אבל אני לא אקח אותו כי הוא לא עונה לי ממש על הדרישה...אכן משהוא קודר יהיה פנטסטי,עצוב,מצמרר,לא ברוטלי מדי,וגם לא עדין מדי...זה מה שאני מחפשת... אני בעקרון מחפשת קטע קצר-דקה וחצי שתיים,מכיוון שהריקוד בתיכנון בראש שלי מורכב מקטע פתיחה מהפנט בפסנתר ומעבר לקטע קצת פסיכאדלי,פרוגרסיבי...ואולי מי ישמע סיום שוב עם קטע פסנתר עדין...

ItsikH

Member
איך שכחתי! הפרק הרביעי מתוך גויסקאס (Goyescas) של גרנדוס (Granados) יכול להתאים מאוד.

הצעות משלי..

הנה כמה הצעות, אני מקווה שתאהבי אחת מהן.. הן של המלחין היפני המעולה Nobuo Uematsu, וכמובן שאם תאהבי את הסגנון יש עוד הרבה. שתיהן מנגינות לפסנתר, כמו שביקשת, ושתיהן יחסית קלילות (במיוחד הראשונה). בתאבון!

למעלה