המלצה לצימר

המלצה לצימר

שלום רב, מחפש המלצה לצימר רומנטי ומהפנט במיוחד לתקופה הזו של השנה - עדיפות לצפון מרוחק ובאיזור בו ניתן לבצע רכיבות על סוסים ושאר טיולים רגליים. תקציב - עד 800 ללילה לזוג, כולל א.בוקר.

תיקון

ללא הגבלת תקציב חשיבות להיות רחוק מלולים וכו'. שקט ופנוקים לרוב. באמת, צימר שהוא מעל ומעבר.
תודה שוב

ההמלצה שלי

,אחוזת s&y במצפה מנות (השבוע שיר שיר המליצה על המקום וכל מה שאמרה נכון)ממש בהמשך של האחוזה הנ"ל יש עוד שני מקומות שהם בנוסף לאחוזת s&y גן עדן עלי אדמות,המקומות הם בקתות נוף מונפורט ובקתה בסלע ,בנוסף במושב גורן שני מקומות הרוח הגלילית,ועל הצוק,שני אתרי הצימרים אלו שבגורן ואלה שבמנות צופים לעבר מבצר המונפורט,ונחל כזיב שלא זורם כרגע,אבל הנוף מדהים.לדעתי המקומות האלה לא יקרים בטח לא במחירים שהוזכרו כאן בפורום לפני יומיים .ולדעתי פי אלף יותר טובים,יש רבים שתוקעים מחירים גבוהים לצימרים שלהם,וזה נותן תחושה של יוקרה ורבים גם משלמים,

אלון 512

New member
המלצה למבקר המדינה

היית פעם בביית של שירי באמירים? היית באלון הגדול באבירים? היית בביית באבירים? היית בסעודה האחרונה באמירים? היית בפיסת בר בשומרה? אילו היית שם היית משנה את דעתך. דרך אגב בקתה בסלע 750 ש"ח ללילה . ללא ארוחת בוקר. נכון צימר יפה.תוסיף ארוחת בוקר זה המחיר של הביית של שירי ששם מקבלים אין סוף פינוקים. כמו פיסת בר .עד שאתה לא עולה ב10 ק"ג עדה לא תעזוב אותך. . אתה אולי מכיר צימרים . אני שוהה בהם. אל תקלקל למי שרוצה צימר ברמה גבוהה. אל תזלזל.----- פי אלף יותר טובים----אם זאת הגישה שלך.? ?אני משלם ונהנה מכל שניה. יש טויוטה ויש מרצדס שניהם טובים. אבל?! יחליט הגולש .

לאלון

אני לא חייב להיות בהם כדי לדעת שהם טובים,אני מכיר כל אחד מהם מבפנים ומבחוץ,לפחות אני אובייקטיבי ואין לי עניין לקדם אף צימר שאני ממליץ עליו,בניגוד אליך שאתה מקדם צימרים על בסיס עיסקי,נתת דוגמא את בקתה בסלע שזו הבקתה מס' 1 בארץ כן כן אני לא מגזים וגם אם המחיר שנתת הוא נכון עדין היא יותר זולה מהביית של שיירי שהייתה שם ואני בטוח שגם שילמת להם את המחיר של 1800 ש"ח לשני לילות,אני מציע לך לא להתחכם איתי יותר מידי,וכדאי לך להיות יותר אובייקטיבי,אם לא לא ארפה ממך כל זמן שאני יכול לכתוב כאן.לגבי פיסת בר לא אמרתי שהם לא בסדר,ההפך הוא הנכון,אני מכיר את עדה וגבי והם נחמדים מאד,הם בטח לא לוקחים 1800 ש"ח לשני לילות באמצע השבוע,וכאן אני שוב חוזר פרייאר מי שמשלם 1800 ש"ח לשני לילות לצימר כל שהוא במדינת ישראל.(גם אם הוא מופיע באתר הפיסגה)

נכון אבל לא על שלי

נכון המלצתי על צימרים וציינתי שהם ברמה יוצאת מין הכלל,אבל לא המלצתי על הצימרים שלי (דבר שלא אעשה לעולם) אתה מקדם מכירות של האתר שהולך ונגמר עושה קישורים אליו (כנראה אלה שיכנסו לשם דרך הפורום הם היחידים שיכנסו באותו יום) יותר מזה אתה יוזם את השאלות כלומר אתה מבקש מידיד שישאל על צימר מסויים ואתה עונה לו ונותן קישור למקום שהמלצת,זה לא יפה,זה מקומם,ואני לא אתן לזה לקרות יותר מידי

אלון 512

New member
המלצה לצימר

מקום בלב באבירים. צימר יפה אנשים מדהימים ויש להם סוסי רכיבה

תודה, יש המלצות נוספות?

אני אוהב שיש אלטרנטיבות
אגב, טיולי סוסים זה לא מאסט, רק יהיה נחמד עם הצימר יהיה במרחק של עד 45 דק' נסיעה מכאלו. כמו כן, כמה שיותר צפונה יותר טוב... תודה לעוזרים

drtrip

New member
בבקשה...

הצימר של עדי וגדי אליאס-יסוד המעלה. בטי בתי עץ- בקתת שאטו-רמות. הבקתות היפניות ברמות. אצל פנחס ואברהם בלימן. הרוח הגלילית-בגורן. בהצלחה!

drtrip

New member
שכחתי להוסיף..

בטי בתי עץ- בקתת שאטו ברמות. לגבי הסוסים,יש בסביבה של כל אחד מהמקומות שרשמתי לכם עליהם. בהצלחה!

אוקיי

מכל הצעותיכם וחיפושי הגעתי לרשימה הבאה. אשמח לעזרה בצמצומה: בטי בתי עץ - רמות פיסת בר - שומרה בקתה בחווה - חוות הגליל ראש פינת נוי - ראש פינה שקט בענן - מעלה גמלא. תודה :)

katam

New member
אינווטו בחד נס

לא הייתי אבל קראתי המון תגובות חיוביות עליו. בגולן יש המון מקומות לטיול נותנת קישור לאתר שלהם

yogev34

New member
ניחוח עץ שדה אליעזר

ממליץ בכל הזדמנות ואוטוטו חוזר לשם בפעם השניה אירוח מכל הלב בבקתות מפוארות במחירים עממיים ( שילוב בלתי אפשרי !!! אבל אמיתי ) תהנו .

capucinoLongo

New member
למתי? ולכמה לילות

צימר רומנטי עם נוף פנורמי מהמם ,הרים וים...מבודד ושקט ובקרבת מקום חוות סוסים...לבקשתך- תמונות 0525257211

למעלה