המלצה לפיזיותרפיה

nush73

New member
המלצה לפיזיותרפיה

תמר בת שנה ו-3 חודשים, מהרגע שנולדה ראו בברור שכף רגל אחת פונה פנימה והשניה החוצה. רופא ילדים ואורטופד ילדים אמרו שאין מה לעשות וזה אמור להסתדר לבד. ככל שחלפו החודשים ראינו שהרגל שפונה החוצה מסתדרת והיום היא בסדר ואילו הרגל שפונה פנימה - עדיין באותו מצב ונראה שאפילו החמיר. הדבר לא הפריע לה ללכת והיא החלה לעשות את צעדיה לבד כבר בגיל שנה. מה שכן, לקנות לה נעליים זה היה סיוט, כל נעל ששמתי לה היא נפלה ממנה בצורה ממש לא נעימה כי זוית כף הרגל לא איפשרה לה דריכה נכונה ויציבה על הנעל. בסוף מצאתי נעל נוחה וגמישה מאוד "בפפאיה" ועם זה היא הולכת. אורטופד שהלכתי אליו אחרי שהתחילה ללכת אמר שהרגל תסתדר ושאין צורך בטיפול. אני לא הייתי שקטה והלכתי לאורטופד נוסף שהפנה אותנן לבי"ח שניידר לצורך בדיקה והתייעצות. בעוד שבוע התור (מקווה שלא ידחה בגלל שביתות רופאים) ואני מקווה שיתנו לנו הפניות לפיזיותרפיה, אין לי ספק שהיא צריכה טיפול, ככל שעובר הזמן רואים יותר ויותר את הבעיה. במידה ולא נקבל הפניה לטיפול, אני רוצה ללכת באופן פרטי, אשמח לקבל המלצה על מרפאה/רופא/פיזיותרפיסט שמטפלים ומתמחים הטיפול בילדים. תודה וחג שמח! נוש.

nush73

New member
אנחנו גרים באזור השרון

אני ניידת כך שאין בעיה גם באזור פ"ת/הרצליה/נתניה

michalola25

New member
אפשר במכונים של כללית

באורלנסקי פתח תקוה או בנתניה (שם יש את אורנה זוהר כאחראית פיזיו') לגבי פרטי אשלח לך מסר ממה שכתבת קל לטפל ולראות שינוי די מהר... שבת שלום מיכל

michalola25

New member
בשניידר יש את גילי דותן שחורי

והצוות נהדר.דברי איתן כשאת אצל האורטופד.באיזו קופת חולים את? ואם את מפתח תקוה אוכל לעזור שלחי לי מסר בבקשה חג שמח מיכל

nush73

New member
אני בקופ"ח כללית

אמנם היום לא גרה בפ"ת (לשעבר) אבל אין לי בעיה של ניידות. תודה על האינפורמציה, שולחת לך מסר.

michalola25

New member
יש עוד 2 שמות...

אסנת אלון בכללית תל מונד סיגל חיימוביץ במאיר כ"ס ובכללית כפר סבא שתיהן מומלצות והן דרך הכללית שבוע טוב וחג שמח מיכל

שירהד1

Member
מנהל
גם אני ממליצה בחום על

אסנת אלון. כותבת לך את הפרטים במסר.

למעלה