המלצה לעוגיות שקדים טעימות ללא- סוכר, ליד הקפה :
עוגיות שקדים מהירות,ללא סוכר, ב - 3 דקות עבודה..
לערבב בקערה:
כוס וחצי שקדים טחונים דק.
1/2 כוס שומשום
2 - כפות שמן-זית
1/2 כפית מלח
1/4 כפית אניס טחון.(זרעי-שומר.)
כפית קינמון.
ביצה אחת.
ההכנה:
1.מערבבים כול המצרכים ביחד בקערה, לערבב היטב.
להניח את תערובת -הבצק על משטח מעל ניר –אפיה.
ולכסות את הבצק בניר -אפיה נוסף ,ומעליו מרדדים מעט במערוך -
רק עד לקבלת בצק - מלבני דק, וכמו שהוא מונח בין דפי- הניר -
להכניסו כך לפריזר, ל - 10 דקות בלבד.
2. להוציא מהפריזר ולהסיר את ניר -האפייה העליון,
ועל הבצק לסמן בעזרת גלגלת, קוים לאורך ולרוחב.(צורת ריבועים)
אפשר לסמן גם בסכין חדה.
ולהכניס לתבנית ביחד עם ניר -האפייה - ולאפות בתנור.
זמן האפייה כ- 15 - 20 דקות ,
בחום בינוני - 180 מעלות.
כשהעוגיות מקבלות גוון זהוב -מעט שחום ,
להפוך לצד השני לעוד כ - 15 דקות ,עד לגוון זהוב-שחום.
ולכבות את התנור.
לאחר הצינון ,לעבור בסכין על הפסים שסומנו לקבלת ריבועים.
ולשמור בקופסה עם מכסה הרמטי, עד - 10 ימים.
העוגיות יוצאות טעימות ,ומכיוון שאין בהם סוכר זה לא ממכר,
(אפשר ליד הקפה להינות מעוגיה עד שתיים,מבלי להתמכר.)
עוגיות שקדים מהירות,ללא סוכר, ב - 3 דקות עבודה..
לערבב בקערה:
כוס וחצי שקדים טחונים דק.
1/2 כוס שומשום
2 - כפות שמן-זית
1/2 כפית מלח
1/4 כפית אניס טחון.(זרעי-שומר.)
כפית קינמון.
ביצה אחת.
ההכנה:
1.מערבבים כול המצרכים ביחד בקערה, לערבב היטב.
להניח את תערובת -הבצק על משטח מעל ניר –אפיה.
ולכסות את הבצק בניר -אפיה נוסף ,ומעליו מרדדים מעט במערוך -
רק עד לקבלת בצק - מלבני דק, וכמו שהוא מונח בין דפי- הניר -
להכניסו כך לפריזר, ל - 10 דקות בלבד.
2. להוציא מהפריזר ולהסיר את ניר -האפייה העליון,
ועל הבצק לסמן בעזרת גלגלת, קוים לאורך ולרוחב.(צורת ריבועים)
אפשר לסמן גם בסכין חדה.
ולהכניס לתבנית ביחד עם ניר -האפייה - ולאפות בתנור.
זמן האפייה כ- 15 - 20 דקות ,
בחום בינוני - 180 מעלות.
כשהעוגיות מקבלות גוון זהוב -מעט שחום ,
להפוך לצד השני לעוד כ - 15 דקות ,עד לגוון זהוב-שחום.
ולכבות את התנור.
לאחר הצינון ,לעבור בסכין על הפסים שסומנו לקבלת ריבועים.
ולשמור בקופסה עם מכסה הרמטי, עד - 10 ימים.
העוגיות יוצאות טעימות ,ומכיוון שאין בהם סוכר זה לא ממכר,
(אפשר ליד הקפה להינות מעוגיה עד שתיים,מבלי להתמכר.)