המלצה לספר

מצב
הנושא נעול.
המלצה לספר

המלצה לספר
כבר העליתי הודעה זו, אך לא הייתה התיחסות אליה, אז אני חוזר. ספר מעולה אודות תקופת הטורקים וכמובן הרכבת החג'אזית. שם הספר: "אחים מן המדבר", מחבר: דניאל שלם. לא אפרט את עלילת הספר, אך לדעתי ספר מ ד ה י ם !!!!!!!! מישהו/י קרא/י אותו ????? אם כן, האם לדעתו זה אמיתי או לא (לדעתי, חלקו אמיתי) רוצו לספריה או לחנות הספרים (ספר בן שנה-שנתיים) !!!!

הזמנתי הרגע !! עולה 63 ש"ח בסטימצקי

המלצה לספר
כבר העליתי הודעה זו, אך לא הייתה התיחסות אליה, אז אני חוזר. ספר מעולה אודות תקופת הטורקים וכמובן הרכבת החג'אזית. שם הספר: "אחים מן המדבר", מחבר: דניאל שלם. לא אפרט את עלילת הספר, אך לדעתי ספר מ ד ה י ם !!!!!!!! מישהו/י קרא/י אותו ????? אם כן, האם לדעתו זה אמיתי או לא (לדעתי, חלקו אמיתי) רוצו לספריה או לחנות הספרים (ספר בן שנה-שנתיים) !!!!
ונראה מאוד מבטיח !!! רומן אחלה של "פרוזה" !!! תודה !!!

קראתי אותו בערב אחד !!!!

ונראה מאוד מבטיח !!! רומן אחלה של "פרוזה" !!! תודה !!!
קראתי אותו בערב אחד !!!!
נראה לי שהמחבר מתמצא היטב ברכבות וברכבת החיג'אזית, כמו גם בהסטוריה ומעניין מי יעץ לו בפרטים הטכניים , אם כן.

גם את זה אני קונה: גם אני אקרא אותו

קראתי אותו בערב אחד !!!!
נראה לי שהמחבר מתמצא היטב ברכבות וברכבת החיג'אזית, כמו גם בהסטוריה ומעניין מי יעץ לו בפרטים הטכניים , אם כן.
גם את זה אני קונה: גם אני אקרא אותו
בערב אחד יא "דוד" מוטס !!!

חידה: מהו הסמל הבא וכיצד הוא קשור

והנה הסמל של מנוע קרונועי האסלינגן:
זהו כמובן מנוע בנפח 1000 כו"ס... היצרן הוא "מאייבך" הגרמני.
לתחביב הרכבות שלנו ??? ההשתתפות בחידון אסורה על מיסטר מלינג כמובן.

חדשות מרעישות בנושא רכבות משא:

לתחביב הרכבות שלנו ??? ההשתתפות בחידון אסורה על מיסטר מלינג כמובן.
אתמול טייל ה-"דוד" שלכם עם הציפי שלו בתחומי תחנת בית-שמש ולא האמין למראה עיניו: שלוחת המשא ההסטורית למפעל נשר נבנית מחדש עם אדני מתכת ישנים מתקופת הבריטים !!! כל שטח התחנה המזרחי מלא בכלים הנדסיים חדשים מסילתיים של הרכבת הצרפתית !!! הח'ברה מצרפת זכו במכרז להנחת המסילה לירושלים ופשוט נורא-נורא מעניין שם !!! ביקור חובה !!!

צחקן

New member
נראה.. יש לי טיול בעוד 10 ימים.

אתמול טייל ה-"דוד" שלכם עם הציפי שלו בתחומי תחנת בית-שמש ולא האמין למראה עיניו: שלוחת המשא ההסטורית למפעל נשר נבנית מחדש עם אדני מתכת ישנים מתקופת הבריטים !!! כל שטח התחנה המזרחי מלא בכלים הנדסיים חדשים מסילתיים של הרכבת הצרפתית !!! הח'ברה מצרפת זכו במכרז להנחת המסילה לירושלים ופשוט נורא-נורא מעניין שם !!! ביקור חובה !!!
נראה.. יש לי טיול בעוד 10 ימים.
ב"ה ויש לי נטיעות ביום ראשון אז אדווח משם סיפורים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה