המלצה לספר ...

יעל די 23

New member
המלצה לספר ...

בנות יקרות, בדיוק סיימתי לקרוא ספר מדהים, אין לי מילים אני חווה הרבה כאבים (האנדו הזה) לאחרונה, ויוצא לי מתוך זה להתעסק בזה, ודי לסבול... כמו שאתן מכירות אבל הספר הזה מזכיר בצורה מצחיקה, שנונה, אינטיליגנטית בצורה חריפה, את מהות החיים והיא לעשות דברים באהבה, בעיקר כשנהיה קשה..ואנחנו מכירות את זה טוב מדי... הרגשתי שקיבלתי משהו מאוד חזק מהספר (ואני קוראת המון,פרוזה, רסלינג וספרי מודעות וכו) דווקא מהפשטות של איך שהיא מדברת, מספרת, חושבת,התרגשתי ! ורציתי לחלוק את זה איתכן , (שמעתי גם על "גופה של אישה תבונתה של אישה" - שיש בו פרק על אנדו.. ) מצאתי לינק לגוגל ספרים וזה נהדר חג שמח :) http://books.google.co.il/books?id=S70ropXvwkIC&printsec=frontcover&dq=%D7%94%D7%9E%D7%95%D7%95%D7%AA+%D7%97%D7%A9%D7%95%D7%91+%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D&source=bl&ots=XOyBV47sk8&sig=uJJiWRIWP4dlQ5cWZVnKz3LKVxg&hl=iw&ei=Edy4S7TnEYWMmwP8utihDQ&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=4&ved=0CBMQ6AEwAw#v=onepage&q=&f=false נ.ב לא הצלחתי להפוך את הכתובת ללינק... הוא מופיע בהתחלה בחיפוש בגוגל

galim29

New member
ספר מוכר וידוע. בהחלט מומלץ../images/Emo140.gif

גם אני הגבתי ככה כשקראתי אותו. הוא מלוה קבוע שלי ליד המיטה מאז. לדעתי הראשון שנוגע קצת באנדו ומה שנלווה אליו. מיד אוהבת להמליץ עליו. כן ירבו.

למעלה