המלצה למכשיר ניווט או מחט בערימת שחת

alarik99

New member
המלצה למכשיר ניווט או מחט בערימת שחת

שלום רב מנסה לפלס את דרכי במצאי המכשירים. אני צריך מכשיר לניוט כביש בארץ וארהב ויש לי יכולת לרכוש בארהב השאלה אם ההפרש שווה את האחריות? אני גם לא מכיר את השירות של גרמין או טוםטום בארץ? ואיך המפות שהם לגבי הארץ- מעודכנות? בעברית? כמו כן אני מבין שמרבית המכשירים - זמן הסוללה שלהם לניווט רחובות רגלי בחול נמוך ביותר- האם יש המלצה? אשמח לקבל הכוונה תודה

רונן456

New member
GPS

קניתי מכשיר מעולה של APEX דרך המלצה, הוא תומך בכל הגרסאות של תוכנת IGO ובארצות הברית הוא תפקד מעולה הוא מעט יקר מהשאר אבל אני אישית ממליץ עליו מאוד (יקר בסביבות ה 200 שקל יותר) אם אני לא טועה תמיד יביאו לך את הגרסא של המפות הכי מעודכנת, וברור שזה בעברית...... לא יודע כמה זה יעלה לך בארצות הברית אבל אני קיבלתי אחריות כפולה כי קניתי דרך האתר אז נראה לי שזה יותר שווה

AYELET1

New member
אני לא הייתי קונה דרך הצעות "תן מחיר"

(וזה מנסיון...) בד"כ אינך זוכה (אלא אם אתה נותן מחיר גבוה) ואתה משאיר את כל פרטיך באתר. למה יש לי הרושם שזו פרסומת ולא באמת המלצה?....

רונן456

New member
איילת

איילת, אני מציע לך לנסות ולגלות בעצמך, לא חובה לקנות מהאתר, שמתי קישור בשביל שיראה את הדגם, שאני בכל אופן הייתי מאוד מרוצה ממנו.

יעלי S

New member
פרסומת או לא,

זה מכשיר ממש מומלץ. יש לי כזה בבית והוא באמת איכותי, גילוי נאות: גם אני קניתי מטרקלין, אבל זה סתם מקרי נראה לי.

AYELET1

New member
בארה"ב לא הייתי קונה

יש צורך בהתאמת התוכנה או לפחות ממשק התוכנה למכשיר יעודי. כשתבוא לרכוש מפות ישראליות, לא בטוח שיעשו לך את זה כאן בארץ (או מסיבות טכניות או אחרות). מהמכשיר שהציעו לך של אפקס הייתי מאד נזהרת ורשמתי את הסיבות . בנוסף מדובר על מסך 7 אינטש שזה מסך גדול וזולל סוללה (בגלל גודלו). לא רשום מה נפח הסוללה ואתה עלול למצוא עתמך בבעיה בהליכה ברגל. להליכה ברגל מומלץ מסך מעט קטן יותר עם סוללה גדולההה. אם הסוללה נשלפת ואתה משיג סוללה נוספת, הרי זה יתרון (ניתן להחליף באמצע הדרך...).

למעלה