המלצה למחשב קטן לטלויזיה

daramit

New member
המלצה למחשב קטן לטלויזיה

אני מעוניין לקנות מחשב שיהיה מחובר לטלויזיה בסלון. מה שאני צריך הוא: - שיהיה קטן (כמובן תלוי במחיר) - שיהיה עם הדברים הבסיסיים כמו אינטרנט אלחוטי, חיבור קווי, זיכרון סביר והארד דיסק גם סביר - שיהיה שקט (חשוב מאוד!), הרי זה יושב בסלון - שיהיה זוול אשמח להמלצות... תודה!

blzvi

Active member
חיבור מחשב לטלויזיה זה OUT

היום מחברים סטרימר לטלויזיה .

daramit

New member
ההפך סטרימר זה OUT

סטרימרים מזרימים תכנים דרך מחשב שמחובר אליהם בכבל או WIFI, הם צריכים תוכנה מסוימת בדר"כ ומזרימים רק סוגים מסויימים של קבצים. לעומת זאת מחשב יכול להריץ ה-כ-ל, הוא יכול לגלוש ויכול בעצם לעשות את כל מה שסטרימר יכול רק יותר טוב, אין סיבה להיות עם מכשיר שמסוגל לפחות ומצריך מחשב כאשר אפשר פשוט לקנות מחשב קטן שיכול להתחבר ישירות בלי התיווך הזה, ויכול על הדרך גם להיות מחשב ההורדות.

daramit

New member
אוקיי

בנוגע לתקציב בעקרון אני מחפש משהו זול, שיספק אותי. יש לי תקציב מספיק, אבל כמובן שלא ארצה להשתמש בכולו. הנחה ראשונית שלי שזה יהיה באזור ה- 1000 עד 1500. לגבי הגודל בעקרון זה פלוס, גם מחשב בגודל רגיל יהיה טוב (כמובן רק אם הוא ממש שקט), אך אני מעדיף אחד קטן שיכנס יפה בתוך הכוורת שבסלון ראיתי כמה מחשבים ממש קטנים, יותר קטנים מממיר, אבל אני לא בטוח כמה הם איכותיים (והם קצת יקרים)

איזה גודל של דיסק קשיח?

אל תצפה לרמה גבוהה מהמחשב שלך במחיר כזה. זה מחיר נמוך מאוד לדעתי למחשבי HTPC קטנים. ככל שיורדים בגודל - יותר יקר. ככל שיורדים במחיר - ביצועים חלשים יותר.

daramit

New member
אני לא מצפה לרמה גבוהה במיוחד

כל מחשב סביר יכול להתמודד היום עם הקרנת סרטים והורדת קבצים מהאינטרנט. לגבי גודל הדיסק אני די פתוח להצעות, בכלל אשמח לכמה הצעות ממגוון הסוגים (זולים, יקרים, קטנים גדולים). מה שאני מחפש זה בעיקר המלצות מאנשים שבאמת השתמשו או באו במגע עם מחשבים כאלה, כי סתם למצוא מוצרים באינטרנט אני יכול בלי בעיה

I new man

New member
לא התעמקתי

אבל מצאתי משהו דרך זאפ זה הופיע הכי זול target=_blank rel=nofollow>http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=807110 הנה העמוד: target=_blank rel=nofollow>http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&orderby=price&db1484543=1489464 פשוט הגדרתי הכי זול עם חיבור לטלויזיה. מבחינת רעש אני לא בדקתי, אבל סביר שזה דומה לכלל הלפטופים - שזה רעש נורמלי של הכונן.

I new man

New member
הוא לא נותן להפעיל קישורים

אז פשוט תחפש בזאפ למשל - מחשבים ניידים>HDMI, מיין לפי "מחיר"

daramit

New member
תודה

יצא לי לחשוב אולי פשוט לקנות לפטופ זול כזה. הבעיה שאני חושב ויכול להיות שאין לה הצדקה הוא שמשום מה לדעתי מחשב נייד הוא לא מחשב שבנוי להיות דלוק שעות על גבי שעות, לעיתים ימים שלמים כאשר הוא מוריד דברים...

I new man

New member
תאמין לי

כשאני מובטל הלפטופ שלי חי ונושם כמעט כל היום, וכשאני גולש זה לא רק להוריד דברים, זה לשחק., לצפות הכל

dudi4321

Member
ראיתי לפטופ טושיבה "10 שיש לו HDMI

כזה שחילקו במגה בהתחיבות לקנות של אוכל, מחובר עם כבל לטלביזיה. לUSB של הלפטופ ATOM מחובר מפצל USB עם מקלדת ועכבר. אפשר גם אלחוטיים. מחובר כל הזמן לחשמל והכל סבבה.

למעלה