המלצה לברנדי?

siete

New member
המלצה לברנדי?

יש לכם המלצות לברנדי שיהיה טוב לקוקטיילים? יש קוקטיילים, כמו ברנדי אלכסנדר, שזה לא ממש משנה מה מכניסים בו. כי השמנת דיי מחפה על הכל. יש קוקטיילים, כמו B&B, שלא הייתי רוצה להכניס זבל. זה יהיה בולט. אולי אפילו קוניאק מתאים לו (הגזמתי?) וזה כבר יש לי. ויש את אלא באמצע, למשל הSidecar שלא צריכים קוניאק, אבל גם לא ברנדי זבל. עדיף המלצות לדברים ישראלים.

rustynail

New member
טוב אני אשתדל לענות:

בכלל כשמדובר בבר הביתי כדאי להשתדל מעל ומעבר! כמובן של B&B שמים קוניאק או ברנדי ברמה גבוהה ביותר, מטקסה אולי לקוקטליי השמנת הייתי מסתפק באקסטרה פיין של כרמל נראה לי או בזה של שטוק נראה לי שטוק 84? אבל השאלה האמיתית מה לשים באמצע? טוב הכי פשוט זה לחפש איזשהו ברנדי חצי איכותי כזה לא זבל ב20 שח משהו שיותר מתקרב ל100 ולהשתמש בו... אין לי שם ספציפי כי אצלי משתמשים באקסטרה פיין ובשטוק 84 הכל תלוי במרכיבים לדעתי של הקוקטייל המדובר עם כולם איכותיים אז כדאי לקחת איזה ברנדי מכובד אבל אם הם לא משהו הברנדי בהתאם אגב התגובות לאקסטרה פיין או ל777 או לשטוק 84 היו טובות באלכסנדר צ'ירס!

jonnieblue

New member
משהו באמצע

יש גם לשטוק וגם לכרמל גירסאות יותר איכותיות של הברנדי שלהם והן עדיין לא יקרות כל כך (נדמה לי בסביבות ה-50 שח) לפחות ה777 גולד שאותו טעמתי הוא לא רע בכלל לקוקטיילים למרות שאת הB&B שלי אני שותה רק עם קוניאק.

siete

New member
למישהו יש דעה על הברנדי של תישבי?

זה שמיוצר בטכנולוגיה-קוניאקית?

rustynail

New member
לדעתי הוא מוצלח מאוד וחבל

להשתמש בו לקוקטיילים אלא אם את משתמשת בקוואנטרו בקוקטיילים אז אולי עדיף גם בו.... מוצלח מאוד גם נקי... אבל דיי יקר כ160 שח אם אני לא טועה

siete

New member
קוקטייל שנראה ממש שווה

אם מדברים על קוונטרו, הוא הB2C2 בכוס הייבול: 1/2 1 ברנדי 1/2 1 בנדיקטין 1/2 1 קוונטרו למלא עד הסוף (עוד 5-4 מנות) בשמפניה (לא שיש לי!) ועכשיו השם ברור: (B(randy) B(enedictine) C(ointreau) C(hampagne מצורף לינק עם ההסטוריה של המשקה.

D r a m b u i e

New member
נסו את ה - 100 שנה של

כרמל מזרחי. מיושן תשע שנים, עולה תשעים ש"ח בקבוק (בקבוק דמוי רמי מרטן) ובכלל בכלל לא רע, בוודאי יחסית לברנדי ועל אחת כמה וכמה ישראלי.

Javelin

New member
בקשר לתישבי

כבר שאלתי על זה כאן בעבר, אני מאוד אהבתי, ואני לא שותה ברנדי בדרך כלל.

למעלה