המלצה טעימה וקיצית...

זואי 22

New member
המלצה טעימה וקיצית...../images/Emo42.gif

למה שנבזבז 300 קלוריות על מילקשייק?....
ההמלצה שלי - לוקחים מעדן "תענוג" בטעם שוקולד או וניל..מה שמתחשק.. מוסיפים כוס (או פחות) חלב 1% שומן.. מערבבים הכל במיקסר ידני..................... ובבקשה..מילקשייק ממש ממש טעים ב - 100 (פחות או יותר) קלוריות!!!
לרוויה!!!

כי זה טעים!

מילקשייק אוכלים פעם בהרבה זמן.. אז למה לוותר על זה? איך אפשר לעשות השוואה בכלל.. חוץ מזה שהיום יש כלכך הרבה אפשרויות של גלידות רזות וכו' (גם בגלידריות) שזה לא כלכך נורא גם אם מזמינים מילקשייק, לא חייבים לאכול לבד, הכי כיף לחלוק עם חברה
אופנוברית חושבת שלחם קל עם גבינה לבנה ועגבניה לא ישתוווה לעולם לפיצה בפיצריה עם הריח והאוירה

זואי 22

New member
אני חצי מסכימה...

על גלידות רזות בכלל לא דיברתי..זה יש בשפע.. ואני לא אומרת שאי אפשר לאכול מילקשייק רגיל פעם ב.. אבל מי שבא לו קינוחים כיפיים ברמת היום-יום..המלצתי על מה שאני אוהבת! ותאמיני לי..מי שבדיאטה וישתה מילקשייק רגיל-ירגיש אח"כ רע עם עצמו, ולעומת זאת, עם המילקשייק הדיאטטתי (שהוא ממש נחמד)-לאף אחד לא יהיו נקיפות מצפון....

יש כל כך הרבה דברים

עדיפים על זה כי אחרי "מילק שייק" כזה, בטוח יגיע פיצוי כשרוצים משהו מתוק הכי טוב לדיאטה זה ללכת על הכי טעים באמת ולא על משחקים של "כאילו טעים" לאכול דבר כזה, לדעתי, זה לשקר את הגוף אי אפשר לשקר את המוח.. זה יעלה בסוף יותר חבל לבזבז אנרגיה על מציאת תחליפים לקינוח.. את אותה אנרגיה צריך להשקיע בלדעת להנות מקינוח משמין מבלי רגשות אשם

נו באמת.."לשקר את הגוף" תגזימי

כולה המליצה על מתכון למלקשייק דיאטתי "לדעת להינות מקינוח משמין" ואם כל יום בא לי מילקשייק? לדעתי זה סבבה שיש אפשרויות כמו מעדני דיאט להתענג עליהם בלי שזה יהיה משמין ואם משהי המליצה על משהו מעניין ודיאטתי לעשות לא צריך להטיף ולחנך אותה ש"צריך לדעת להינות מקינוח משמין"

אני לא מחנכת ומורה של אף אחד

קטונתי, אמרתי את הדעה שלי.. גם לי מותר, נכון? את בחרת לחשוב שאני מנסה לחנך.. :-\ בא לך לאכול את זה במקום מילקשייק? תהני..

CR00VI

New member
כרובי חושב

שאופנוברית כותבת יותר מידי פעמים "אופנובורית חושבת".... את רוצה לספר לנו משהו...

ולמה שכל דבר נהפוך לדיאטתי? ../images/Emo13.gif

אני בעד להשאיר את הדברים האלה כמו שהם, ולהנות מהם כמו שצריך!

pitria

New member
גם אני בעד לאכול

פעם בשבוע משהו שווה וטעים ואח"כ לקזז את זה ולעשות יותר ספורט. אם אפשר לקזז, אז למה לא? הבעיה היא בעצם רק אצל אנשים שלא עושים ספורט! אבל מי שעושה אין לו בעיה! כמו שניתן לראות בחתימה שלי.

../images/Emo128.gif לא מקזזים בשום אופן!

אין בזה שום הגיון פיזיולי, זה רק מבלבל את המערכות! תקראי בבקשה את מאמרי הפורום!

לא מקזזים - הכוונה לא אוכלים פחות

גם להפריז בספורט יותר מדי אין צורך ולא רצוי. אפשר להוסיף 15 דקות לפעילות אירובית, לא יותר.

ושוב-למה לקזז?

אפשר להתמודד עם זה גם אם לא תהפכי את המאכל-משקה הזה למשהו דיאטתי ואפשר להתמודד עם זה גם אם לא תקזזי למה על כל דבר לעשות חשבון ולהוריד ומפה ומשם? אני לא מבינה את זה \:

זואי 22

New member
אתם יודעים מה? אתם לא בסדר!

כולה רציתי לתת לכם המלצה קטנה על משהו נחמד לשתות! איזה פיל עשיתם מהכל!! תשמעו, אני ממש לא ריגשית עכשיו או משהו כזה אבל מה הקטע להגיב בכלל לא לעניין על נושא מסויים? כדי להרוס את הרוח הטובה? אם הייתי יודעת שמהמלצה כזאת קטנה יתפתח שירשור כזה לא לעניין, בכלל לא הייתי כותבת אותו!!! בן אדם כותב משהו מעצמו, אז למה להתחיל להתווכח? -זה מופנה לגברת הנחמדה ששירשרה לי ראשונה!! טוב, לפחות עכשיו אני יודעת מה ל-א לכתוב בפורום הזה...

לא היתה שום כוונה רעה ../images/Emo24.gif

רק אמרתי את דעתי בעניין, שאפשר פשוט גם לשתות מילקשייק כמו שהוא-ולהנות ממנו, בלי להפוך אותו לדיאטתי
זה הכל מתוקה, לא הייתה פה שום כוונה רעה חס ושלום.

אירובי

New member
למה את מתעצבנת

לא חבל השרשור לא היה מכוון רק כלפיך. זה המשיך גם אם זו שאמרה שצריך לקזז וכידוע זה דבר שמביא למיכל את הסעיףףףףףףףףףף

זואי 22

New member
אני לא מתעצבנת..רק ש...

כל הכוונה הייתה רק לכתוב משהו קטן ונחמד.. שוב, אם הראשונה שהתנגדה לי כ"כ לא הייתה משרשרת , אולי הייתי מגיבה אחרת.. אבל מה כל הקטע?..

eshkolita

New member
../images/Emo45.gif אחלה המלצה!!! רעיון מצויין!

אפשר מילקשייק פעם ב, ואפשר את הגירסה הלייט מתי שרוצים!! אחלה רעיון וכל הכבוד!!1

בדיוק...

שכן אחד יעשה מה שהוא רוצה ואיך שמתאים לו. תודה רבה על העצה למילקשייק! מי שמתאים לו-ינסה מי שמעדיף לשתות מילקשייק רגיל-ימשיך לשתות את הרגיל סוף ויכוח עף ברוח...

למעלה