המלצה חמה מערב החג עוגת תפוחים פרווה

עדיקים

Active member
חיפשתי מתכון פרווה לארוחת החג ולבקשת הקבל עוגת תפוחים.
חיפשתי מתכון חדש, לחדש לכבוד ראש השנה או סתם טעמים חדשים ומיוחדים.
מצאתי באחד הספרים שלי מתכון מוצלח מאוד ועכשיו מצאתי ברשת את המתכון.
הכפלתי את הכמויות ב-3 ולאינגליש קייק שיש לי הספיק לי ל-4 תבניות.
חילקתי את כולם והשארתי אחת בשבילנו.
כולם אהבו וזללו.

מצרפת לכאן קישור למתכון-

 

הבת המתהוללת

Active member
מנהל
נראית בדיוק כמו שאני אוהבת! תודה על ההמלצה.
אנחנו אהבנו את זו של קרוטית, שהכנתי עם קמח כוסמין:

עוגת תפוחים בחושה, קרוטית

מצרכים:
3 ביצים XL או 4 M
1/2 כוס סוכר חום בהיר או כהה
1/2 כוס דבש או סילאן
1/2 כוס שמן
1/2 כוס קרם קוקוס או מיץ תפוזים או רסק תפוחים או מים
1/2 כפית אבקת קינמון
2 כוסות קמח תופח או 2 כוסות קמח לבן + שקית אבקת אפייה
3 תפוחים ירוקים – גרני סמית’

אופן הכנה:
– קולפים את התפוחים, חותכים לרבעים ומוציאים את החלק הפנימי עם הגרעינים. חותכים לקוביות.
– בקערה גדולה שמים ביצים, סוכר, דבש, שמן וקרם קוקוס וטורפים היטב עד שנוצרת בלילה אחידה.
– מוסיפים קינמון, קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד שהקמח נבלע ולא יותר. ערבוב יתר הופך את העוגה לקשה מדי.
– מוסיפים את התפוחים החתוכים ומערבבים עם כף.
– מעבירים ל-2 תבניות אינגליש קייק בינוניות או אחת גדולה (תשאר לכם קצת בלילה, העבירו אותה למנז’טים ויצאו לכם קאפקייקס תפוחים יפהפיים). חשוב שהתבניות תהיינה משומנות ואפשר גם לשים נייר אפייה בתחתית.
– אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 40-50 דקות או עד שהעוגה יציבה וקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
– מצננים, מעטרים באבקת סוכר ומגישים.
 

חנהפ

Member
ראיתי חדשה מייד שמרתי, אז כן, היא טעימה, כולם התמוגגו אבל לא מאוד יצוגית וגם לא הצלחתי לחלץ מהתבנית כדי לצלחת
 
למעלה